J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

Texttexttexttext och lite mer text

Publicerad 2011-07-21 23:33:15 i Allmänt

Idag har det varit den tuffaste dagen på jobbet.
Kunder som sägen en sak på menyn, men menar en annan är inte lätta att tillfredsställa. Inte heller 20 tyskar som inte pratar något annat än tyska. Eller jo, tyskarna är lätta, för de blir glada av det mesta. Personer med svårt att bestämma sig är värre. Sötast är barn. ( När de ska beställa, alltså innan de satt sig vid bordet ) En tjej började med att fråga vad jag hette. En annan skrek ''KÖTTBULLAR'' jätte entusiastiskt när pappan föreslog det. Nästa förslag var pannkaka. ''Ja, pappa PANNKAKA!'' Lika entusiastisk som innan.
En äldre herre vill ha mjölk att dricka, en annan vill ha kokt potatis till allt och den tredje kommer alltid 15 minuter innan lunchen börjar. Han sitter där vid sin plats, äter sin sallad och myser. Sedan väntar han tills alla hans pensionärskompisar kommer, då vill han också ha sin mat, så han kan äta med de andra.
Jag har koll och det känns faktiskt bra. Ja, jag har koll på gubbarna.
Back to ungarna:
Tommy ( en obs, vuxenord på gång! ''kollega'' ) plockade av några tallrikar från ett bord, ''alltså, hur kan en familj skita ner så här mycket?'' Det låg diverse grönsaker utspridda på golvet, dukarna var kladdiga och brödsmulorna tornade upp sig likt Kebnekajse. Kanske inte men ändå. - Det var en liten unge i barnstol som suttit där, på den mest ner grisade platsen. Gaaaalet vad de skräpar ner, de där små!
Och det är väl inget problem i sig, det är ju bara att sopa upp och byta dukar. Fast jag gillar småbarn, som inte stöter kula med maten, bättre.
Sooooova nu! //H

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela