J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

LOL i tv- soffan

Publicerad 2009-03-30 22:29:17 i Allmänt

fredde och jag kan skratta åt allting i princip. ibland har vi skratt dagar och ibland har vi inte skratt dagar. idag var det en skratt dag. haha! det började vid matbordet. vi åt vofflor till efterrätt. kommer inte ihåg vad som var så kul, men något var det. tror det började med att jag fick ett mindre utbrott på en viss person. (AAAA! blir galen!!) jag pratade lite högt och pekade lite hit och lite dit. sadan sa mamma något passade, som var kul. och brevid mig låg det en ballman-bok, mamma skratade en hel del, vilket i sin tur ledde till ett mindre skrattanfall för oss alla tre. (pappa var inte inne, som tur var..)
när vi satt i soffan och kolla på tv, det var då det roliga började. kan inte sätta fingret på vad som var kul, tyvärr. eller det är kanske det som är grejjen. zappade runt lite och hamnade på ettan. packat och klart. först var dom i New York, Fredde var mäkta imponerad. sedan skulle han till Gotiska Sandön eller nåt sånt hette det. Fredde:
- och vad ska du göra där?!    han sa att det inte fanns så mkt att göra, om ni fattar.. typ ingenting, man fick bara gå. Jag:
- ååh vad härligt. där skulle jag vilja bo! ni var inte där så ni fattar inte grejjen, eller? jag tycker det skullle va skönt att bara komma bort ibland. till ett lungt ställe, där man inte kan bli störd av något annat än naturen. låter det lite knäppt? men jag menat ju inte hela tiden, bara nån gång då och då. sedan kommenterade vi mitt val av kanal, ettan. jag har fortfarande kvar skrattgroparna. ^^
jag har kommit på att jag är expert på att äta småsaker, gärna hela tiden. en ostbit, en kaka, en morot, nån macka, en bulle, en frukt, ni fattar. det är ju inte så bra kanske, men gott! så nu vet ni det.. ett inlägg fullt av onödigt vetande, igen. kan det bli bättre? pussar och go natt! //H

för gammla för sånt här...

Publicerad 2009-03-29 22:15:30 i Allmänt

ja, ont i knäna, höften och ryggen titt som tätt. vad ska man göra? Jag fortsätter spela fotboll, kanske inte världens bästa. undra varför jag gör det, tycker inte ens att det är roligt längre.. jag fortsätter ett tag till så får vi se, så låter det jämt i skallen på mig. lika så nu: jag fortsätter, ha ändå inget annat för mig.


idag åkte kusinerna hem. det är himla kul när dom kommer, men det är skönt när dom åker oxå.. låter det taskigt? lite kanske.. men det är ju sant så varför inte. fast om man skulle bo med dom jämt så skulle det ju inte var samma sak. man skulle inte bli så glad varje gång man träffas till exempel. ni fattar grejjen. ja, idag åkte dom ialf hem. vi ses ju snart igen! (konfan..)

och så hade vi match idag. det gick inte så särskillt bra för mig, jag stod i mål en halvtimme. SUCK!! det gick inte alls bra. inte alls bra, inte så bra som det brukar gå. jag brukar ju kunna samla in de flesta bollarna, men idag! jag vet inte vad som var med mig dåligt gick det. vill helst glömma..
nu ska jag soova.. är i behov för veckan som kommer. synd att man inte kan sova ikapp. om man missar ett par timmar där, så kan man sova igen dom när det passar... det skulle va bra. pussar på er, ni tappra som läser min blogg. någon mer än mig själv är det väl.. haha, kul om det inte skulle vara det. jag struntar nog i vilket. Go natt! //H

du glömer väl inte?

Publicerad 2009-03-27 18:15:15 i Allmänt

ATT SLÄCKA LAMPAN!
SLÄCK DIN LAMPA OCH VISA VAD VI, ´´FOLKET´´ HAR FÖR MAKT!
utan oss är politiker, industrier, mm inte värda ett dugg. känn dig manad och gå in på WWF och amnäl dig nu!
För ett friskare och nyttigare jordklot. //H

nu var det a long time ago...

Publicerad 2009-03-25 15:34:23 i Allmänt

Någonstans över regnbågen.
Där drömmarna du drömmer verkligen går i uppfylleles.

En gång önskade jag en stjärna, och vakan upp där moln är långt borta.
Högt över skorstenstoppen, någonstans över regnbågen.
Jag och mina problem smälte som citronglass.
Hitta mig, någonstans över regnbågen, där fåglar flyger och drömmar du bara vågar drömma verkligen går i uppfylelse.
åh ja, drömmarna går verkligen i uppfylleles.



vill ha ett svar, vill veta vem fan jag försöker va..

Publicerad 2009-03-16 22:00:08 i Allmänt

lyssnar på Hope and glory- akustisk version. den är jättebra! när saker och ting går lite saktare än vanligt, då upptäcker man att det faktiskt kanske finns en mening med saker och ting. till exempel den här låten. texten är ju bra, men man tänler inte på det så mkt när det går fort. då är det mest show som gäller. nu kan man tänka efter lite. det är skönt. ibland är det sånt man behöver, ibland är det sånt man inte behöver. tur det finns av båda.


i  helgen var det konfa.läger. det var ganska kul. det kuligaste var när vi inte sov någe. första natten satt vi uppe och vänta på att få duscha. haha.. jo, då. man är inte roligare än man gör sig. vi hoppade ut genom fönstret för att inte ledarna skulle upptäcka oss. sedan satt vi uppe på loftet och, ja, vad gjorde vi? prata, höll oss vakna. det var en lång natt! dom sista timmarna var roligast, vi gick till kapellet och tittade på ett ljus. då var jag trött! sedan gick vi upp på loftet och skratta åt lite allt möjligt. vi var i köket några svängar oxå. hittade en laddad råttfälla, köttfärs utan lock och bröd. haha, dane var hungrig, mkt hungrig. mackan försvann fort. det varmjätteskönt att duscha så man vakna lite.
på dagen efter skulle vi prata om kärlek i kapellet. och jag somna. dom hade lagt ut madrasser på golvet och där sov jag gott. men när jag vakna, det var jätteläskigt! jag visste inte var jag var. panik för en sekund där.
skulle kunna skriva mkt mkt mer, men det får räcka för de här gången..

pappa hämtade mig med Corvetten. den nya! vi åkte runt läppe och oj oj oj vad den axxar snabbt. på grand sporten så gasar man och gasar och sedan är man uppe i 200 blås. men här, asså, poff sa det och så var man där! kanske inte borde skriva det där.. helt otroligt att det funkar! det är ju en z06 och när pappa sa att det var deras tävlings bil då började man fatta att det fanns lite undet huven. men något sådant kunde jag inte föreställa mig! och det låter inte ens som att det är jobbigt, brummar lite extra, så där härligt. men det låter ju inte ansträngande. ballt, det där. att man kan bygga en sådan powerfull maskin och att den håller. och det är endå bara en liten corvette på 600 hp. tänk er en top fuel. dom kör ju 500 km/h på drygt 400 meter. en top fuel går från o-300 på tre sek, eller någe sådant. det ät ruggigt! pappa har åkt med i en dubbeldragster och han sa att när den axxar så käns det som att motorn ska köra över en. man sitter så slimmad in i sätet. DEt är ballt om något! 

´´desto längre man väntar, desto mognare blir smaken på ett vin.´´ det får avsluta detta inlägg och pusssss! 
p.s mamma är i paris och hon ringde nyss, hon är på Tina Turner Konsert.. jag är avvis! älskar dig mamma och sakna dig! <3 

jag är fundersam.

Publicerad 2009-03-13 15:27:15 i Allmänt

jag är ledsen, han är död. jag kände honom inte, han fick mig ändå att tänka efter. Lina fick sms och det stod att ´´typ död´´, som att det skulle va världens lilla skitsak. typ död. jag fick lite hjärtsnurp för en sekund. jag var inte beredd på någon sånt. det är helt sjukt. han finns inte mer, man kommer aldrig träffa honom igen. och man kan inte göra någonting åt det. det är tråkigt, riktigt riktigt sorgligt, det är vad det är. är man gammal så är det ju en sak, alla ska vi ju dö, men tänka att ens barn dör före en själv. tänk på det ett tag.
desto mer jag tänker, desto mer gråter jag. sådanda grejor kan jag böla hur mkt som helst åt. just det där att man aldrig kommer träffa honom, aldrig någonsin igen. jag vet knappt vem han var.
det kanske kan tyckas lilla att jag skriver om någons död, men jag flashar inga namn. alla vet ändå.

ja, nu vet jag inte alls längre...

Publicerad 2009-03-11 21:24:07 i Allmänt

alla som vet, ni vet. alla  sm inte vet, ni får reda på det med kk imorrn. jag är lite gråtfärdig, och alla bara skämtar om det... buhu. nej, men det kan nog vara kul.... ? vi har nu kollat klart på saw 4, var det inte 3.. den var bra kanske är fel ord, men jag har j sett den nu. lite ballt att man kan komma på idén, det är ju helt sjukt. manusförfattaren borde ju vara lite beng i skallen, to say so.
jag har ätit ballerina med färdigvispad grädde, det var gott. nu ska vi kolla på gangsters paradise. det blir nog kul..  oskar sitter och nördar, det är inte så kul som han tror. poo fnissar lite fint och jesper smider fin fina planer åt viktor. det kan nog bli en kul dag tomorro. då blir det en snabb morgon, vi måste packa, städa, åka skidor, diska,  åka bil.
och förresten, önska mig lycka till, för på fredag kommer jag vara trött och jag ska låtas vara smart. hjälp!!! nåja, jag har ju amanda och anton med mig. ´´Anton, josse och Amanda svarar bättre än dom andra.´´ haha, det blir nog skojj... eller?
ja hopp. vad ska man skriva då? gonatt antar jag. eller vem vet, det kanske kommer ett till inlägg så här på kvällskvisten.
pussar och kramar //H

tisdag i Vemdalen... tjoho!

Publicerad 2009-03-10 16:41:00 i Allmänt

idag hr vi varit i björnrike och jag fattar inte att folk kan åka dit år efter år efter år.... så kul var det inte! jag ladda in massa bilder på datan men dom försvann, jag skulle lägga in dom i en fil och när nästan alla var inne så poff! så var dom borta. dom är säker här någpnstans men eftersom jag inte har varit på en enda datorkurs så orka!!.se
allafall, vi hoppade mest och railade. tro inte att vi är världens bästa och hoppar, snurrar, svingar och gud vet vad. nej, riktigt så är det inte, men vi gör så gott vi kan och kul är det ju... igår gjorde vi nästan en 180.. det ni. kanske jag sker igår. är man stolt så är man. sen var det meningen att vi skulle köra iscart, men banan var stängd, tyvärr.  
ett stop på ica senare så sitter jag i soffan och kollar på that seventeens show, medans jag försöker knopa ihop ett litet inlägg. fredde och poo gör cheescake. och jag provsmakar så det står härliga till. är det inte underbart? 
texmexade lite med Amanda imorse, kom på att jag saknar henne och alla andra polare som man är van vid att träffa hela dagarna. som när man är på läger, man tror att man kommer sakna alla så himla mkt, men nej. så farligt är det ju inte. men med folk man träffar hela dagarna... stor saknad! ses snart iallafall. 
nu orkar jag inte mera! pussssssss//H 

vemdalen-måndag

Publicerad 2009-03-09 19:26:33 i Allmänt

idag har vi åkt skidor..  och köpt en moikan  till min hjälm, asball! alla för utom jag vaknade av en unge som sprang runt på övervångingen. nu kollar vi på 2½ man. det är tråkigt!! men men, det här inlägget blit inte häller så kul. fredde åkte snowboard lite på eftermiddagen och då gjorde poo och jag en 180!! haha, eller vi hann inte riktigt göra klart förens vi nuddade marken. men vi gjorde det, typ. ímorgon då jävlar! haha, vi äger. nu vill jag göra.... ja, om jag det visste. vi ska åka iscart ngn. kul! och inte för att glömma, lina och jag ska åka längdskidor..
ps. vi tog massa bilder idag, kanske kommer...

pussar //H

nu ni...

Publicerad 2009-03-08 09:41:08 i Allmänt

haha! nu åker vi till Vemdalen...så här ska det va... ;)och nästa helg kommer fina fina bilen hit!

pössar och Kramar//H

ska det va så ska det va

Publicerad 2009-03-07 20:11:35 i Allmänt

yes, nu har vi druckit champange och ätit jordgubbar och choklad. mamma och pappa firar bröllopsdag.. det var inte så gott. jordgubbarna och chokladen var inte så tokig, men drycken... dom har en taktik mina söta päron. om dom ger oss äklig sprit så tycker vi inte om det och på det viset kommer vi aldrig dricka oss fulla, så dom slipper hämta oss mitt inne i skogen, ner spydda och dana. jo, dom har tänkt till.
pussar på er alla!! //HULTAN

rockbandy

Publicerad 2009-03-07 14:59:39 i Allmänt

igår kväll var det alltså raockbandy på schemat. det gick inte så bra, men det var kul! vi touperade håret massor, det stod verkligen rätt upp! jag johanna, jossan och Östern var i ett lag. ´´blondin Berras Vif-tjejer´´ hette vi. östern hade en ljus peruk med lugg och ett sammertslila hårband, + BH, han var snyggish! vi vann inte en enda match, men vad gör det när man bli fotad av kk, interjuvad, bli matchens lirare,  vinner snyggast utklädnad, träffar massor underbara personer, spelar luftgitarr på plan, missar en straff, gör två mål och, framför allt, har otroligt KUL!! när jag skulle duscha,, aj aj aj.. det känndes som att håret hade lagt sig som en tjock matta runt skallen, det tog ett tag innnan jag fick reda på alla testarna.  nu hinner jag inte skriva mer för jag måste packa! Vemdalen....

pössar och kramar.
p.s kanske inte kan skriva på länge.. det visar sig...d.s //H




.

IQ kan räkna upp till 100

Publicerad 2009-03-06 17:12:56 i Allmänt

jo vars.. Jag, Amanda och Anton ska vara med och tävla i teknik åttan.. våran klass kom 2:a och på fredag ska vi till E-tuna och bevisa att vi äger!! (?) det ska bli kul.. känns lite nördigt, i sjuan kom vi tvåa på kunskapsdagen... men tack vare det så kunde vi paddla kanot och det var juk kul! (ännu nördigare, paddla kanot..)
i kväll ska jag spela bandy, (HJÄLP) vad har jag gett mig in på? för hoppningsvis går det bra.. återkommer med rapport.
på söndag ska vi till VEMDALEN!! och det ska bli fettish kuul!! helmer ska med, haha Poo fattar.. (en pulka) ni anar inte vad man kan hittar på bland pistmaskiner och träd när mörkret lägger sig som en dimma över alla backar.
nu sitter jag här och äter pirog, gott. snart ska vi in till bandyn och rocka fett... jag kommer vara trött tomorro, den saken
är biff! kul uttryck, det där. jag har tänkt på alla fina roliga ordspråk som finns, kanske ska ta och använda dom..
och nästa helg ska vi på konfis.läger. jag kommer vara helt slut på måndagen sen. haha, ´´kaffe is my drog it´s my heroin. stay wiht me honey stay with me.  ´´ bra låt.

pössar  och kramar!! //Hfiiinsnart är den här!

bäst att gå till sängs..

Publicerad 2009-03-04 17:42:42 i Allmänt

nu har jag laddat upp samma bilder tre gånger. suck, och trots dom tre gångerna funkar f*n skapet inte! jag skulle lägga ut bilder på bdb, äntligen! tänkte jag. jag laddade upp bilderna på min sida, men då funka inte internet, sedan på mammas, men där funka inte internet häller, till sist laddades dom upp på min kära systers sida och här funkar internetet. men tror du på fullaste allvar att bilderna hade sparats då? tror du det? behöver jag ens skriva..

dom kommer nog tomorro.. då ska vi föresten göra premiär ute för i år på fotbollen. vi börjar med en match, mot valla. det ska bli kuul! länge sedan man var ute på en fotbolls plan. och sen på fredag är det rockbandy... (Hjälp!)


på söndag bär det av till Vamdalen! KUUUL!!!!!!! jag längtar, min danslärare sa att det var jättebra där uppe, så om ingen gör sig illa, blir sjuk eller ännu värre, smittar mig, då ska det nog gå bra.

vi kommer hem på torsdag och på fre. då ska vi på konfirmations läger. det ska bli urkul, men kommer jag vara trött eller kommer jag vara trött?!



Pössisar och goa kramar till ALLA!! //H

ja, som sagt.. vad ska man säja?

Publicerad 2009-03-01 15:40:26 i Allmänt

här står jag i full vinter mundering och trivs. eller trivs och trivs, det var typ -20. haha, nu får jag flashbacks.. alltid lika intressant det där.  
yes, det är jag. står där i full vinter mundering och har det gött! eller det var typ -20.. haha, flashbacks. sitter här och skrattar för mig själv. alltid lika kul det där.. konstig? nja, jag klarar mig.

skämma ut sig, count me in!

Publicerad 2009-03-01 15:35:41 i Allmänt

jag ska va med i Rockbandyn. kul va? det ska bli jättekul, jag har ett problem: jag är inte så bra på just innebandy... dom andra sa att dom inte häller var det så det kanske går jämt ut, vi får se, det visar sig. det är delar av fotbollslaget som ställer upp.  jag har nårga mål
¤ inte göra bort mig mer än vanligt
¤ inte komma sist
¤ försöka ha kul
¤ inte riva ner sargen! ( Flashback där med.. )

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela