J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

Håller andan och tummarna

Publicerad 2012-08-31 10:42:21 i Allmänt

Tänkt att inga armar kan göra en så glad! 
Lyssnar på bra musik på håltimmen som är tre timmar. Tre långa timmar. Vet ni hur mycket bra musik man kan lyssna på då eller?! 
Förkyld, kör halm, läser Flickan som lekte med elden och kollar på en lånad film som heter coffee and cigaretts. Inte så bra, men har man väl börjat måste man kolla klart. 
 
 

Han är bara min

Publicerad 2012-08-29 13:42:32 i Allmänt

Ohälsosam längtan till lördag och Vidingsjö Motionscetrum. Ända tills jag insåg att en massa andra människor också ska dit. Slogs ner lite. 
En lärare sa till mig att jag har ett gott ordförråd, därför blir det ingen svordom. Hade han inte sagt det hade det blivit det
 

Jag.tror.jag.dör

Publicerad 2012-08-28 22:47:10 i

Biljett till Winnerbäck på mitt skrivbord. På lördag
Ur gängorna
Jag vill bara att spelningen ska vara slut. Nu är jag mest hispig och seg och nervös och typ död. Vill att den ska vara över och förbi. Låter som en tönt, är kanske en tönt, men jag är lite rädd. Inte för hur bra eller dålig han kommer vara, mer för hur jag kommer reagera. Det skulle verkligen inte förvåna mig om jag får totalt psykbryt mitt i crowden av andra hispiga winnerbäck-fans.
Längtar så väldigt mycket, väldigt mycket. ( inte på psykbryt så klart, mer känslan av musiken som ger kicken att både vilja lägga sig ner och dö och springa tusen varv runt jorden och sen pussas i en evighet. Cirka )

Fuck it, solen sken

Publicerad 2012-08-15 22:15:00 i Allmänt

Idag kom posten med två glada nyheter.
-Tidningen Buffé ( ja, jag veeet. Kärring )
-STS Alpresors katalog. Tappade nästan luften när jag såg den ligga där inplastad och underbar. Var på vippen att förlora förståndet när jag öppnade den och var bra nära att svimma när jag läste om Aspen, Zermatt, Val Gardena och Obergurgl.
Jag är så väldigt glad att mina föräldrar bestämde sig nångång på 70-talet för att åka skidor och blir nästan knäsvag vid tanken på att de tagit med mig till alptoppar lite varstans.
Ni får gärna tycka att jag både är bortskämd och snorunge och naiv och lättköpt, men det ger jag fingret åt, för det har ni inte med att göra. Hör jag sånt bullshit, då slår jag dövörat till! 
Rackarns så glad jag blir, TOKglad!

Jag och Morberg

Publicerad 2012-08-15 21:56:28 i Allmänt

Jag har styrt en kanot helt på egen hand ikväll. Fick en fling idé av att det kunde vara kul omväxlning, hade jag rätt? Ooo ja.
Och jag är både stolt och glad över detta faktum att jag trotsade de nordostliga vindarna ( ? ) och vinglade fram som Djungel Gorge längst vattnet. Han hade varken en orange flytväst eller en påse torra kläder i kanoten, men ändå. En tanke som slog mig när jag plöjde fram var att Djungel Gorge bara paddlar på ena sidan kanoten i filmen, vilket skulle betyda att han kör runt, runt, runt. Tur att man inte genomsåg det när man var liten. Min och Jossans favoritfilm by the way. En eftermiddag framför VHSen ( ! ) och en skål glass med strössel OCH chokladsås OCH kolasås, kunde inte bli mycket bättre. Good old days. 
Något mer nytt spännande under solen? 
Jag är offecielt ingen epabrud längre. Linus från Mariestad och hans stab kom och hämtade henne här om dagen. Tur att det var sol, då såg de inte att jag fällde en tår eller två bakom de nedfällda solbrillsen. Men, för att citera min kloke far, det är skönt att lätta lite på fordonsparken.

Inget mer ''Nej, men det är ju du! Du kör ju epa!''

Annars är jag mest glad. Skönt med sol och sommarlov. 

På pricken!

Publicerad 2012-08-01 13:43:49 i Allmänt

Hej hej
Idag lyssnar jag på Kent, målar, klipper gräs, plockar hallon och andra bär, drömmer bort tiden, saknar mamsen och pappsen och tänker att de förmodligen och förhoppningsvis har det bra nu.
Dom är så himla bra, de där två! Saknar dem, men vill inte ha dem här, jag vill att de ska susa fram mellan alptopparna, racingbanor och Ferrarifabriker. Precis så som de är. Så bra.En dröm blir lätt en sanning om den kommer inifrån.


Och så känns det så där jättemycket i hela kroppen! Vet inte vad det är, men jag tror det är något bra. Fast om det inte går över spricker jag nog snart! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela