J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

Varför bestämer inte jag, det är ju mitt?

Publicerad 2010-03-31 23:36:16 i Allmänt

Jag är gymt sugen på att baka bröd, ingen liten kaka eller muffins, bröd.
Jag vill knåda en jäst degklump och se sen svälla i ugnen. Varför gör jag inte det då? För att jag ska upp och hoppa imorgon.
Jag längtar sååå till de åren man bara inte behöver göra något alls, om man inte vill. Jag inbillar mig iaf. att det finns sådana år. ( efter gymnasiet och mellan det första seriösa jobbet tänker jag )
När man inte behöver ta hänsyn till att man ska sova på natten och vara vaken på dagen, när jag får göra precis vad sjuttan som faller mig in. När jag kan gå och lägga mig klockan 3 på dagen och vakna vid midnatt, gå upp och baka bröd. Jag hatar att jag måste anpassa mig så mkt som jag gör nu.

//H

Me, and my self alone.

Publicerad 2010-03-31 23:10:16 i Allmänt

Och så vill jag bara gömma mig för världen när ja inser att jag bara har mig själv att skylla.

Jag drömmer mig bort till ett liv utan måsten och krav, sen piper det till i mobilen och påminner om bokredovisning, so och no-inlämningar ímorrn. Bokredovisningen har jag sån tur att jag slipper, tänkte lira bandy då!

Upset

Publicerad 2010-03-31 22:56:19 i Allmänt


ja, så där känner jag inför morgondagens inlämning. Jag ska kanske inte gå Sam när allt kommer omkring.. //H

En dag imorgon också

Publicerad 2010-03-31 22:44:20 i Allmänt

Rolig mat-dag idag. Jag har ätit ''påskbord'' som skolan så vajjert kallade det, majskolv med bacon, lite pizza med rödbetssallad ( det VAR gott! ) och så har jag blivit matad med risifrutti, som jag egentligen inte ens tycker om, men ja, i Lisa, av Jossan på väg hem efter gymmet så funkade det med! ;)

Imorgon är det innebandytour i skolan, Jossna och jag ställer upp så klart! Det gjorde vi i sjuan med, då snubblade jag på sargen och puttade en 9:a i ryggen så han ramlade. ( Fatta, jag var nästan lite rädd för 9:orna. Fast det var ingen hård smäll direkt, om jag minns rätt.. Shit, vad man växer på högstadiet. )

Jossan och jag har köpt hårfärg så på fredag ska det geggas med sånt kul! x)

Annars då? Jo, tack. Försöker fortfarande leta reda på min själ som irrar omkring utan kropp där ute i stora världen, meditera hit den funkar inte.. Sry DiLeva. Annars mår jag som en tonåring mår för jämnan. //H

jaja, detta fält måste fyllas i

Publicerad 2010-03-31 14:22:46 i Allmänt

Vi började inte förens halv 9 idag, sköönt. Det betyder att jag inte behövde gå upp vid 6. Jag vaknade ändå vid 6, men gick ner och bredde några mackor som jag sedan njöt av i sängen, gött! Jag satte klockan på 7, det räckte med att åka hemifrån vid 8. Jag vaknade vid sju, somnade om, vaknade vid kvart över, bestämde att jag skulle kunna sova  5 min till. När klockan var 07.21 kom jag på att jag lika gärna skulle kunna sova tills halv.
Ja, jag hade en halvtimme på mig imorse, men det gick det med! ;)

Ja, om ni var sugna på att veta vad som hände på Hullagård tidigt imorse alltså! //H


Och ikväll åker Torssander och jag till gymmet, skönt! Ska även köpa hårfärg. Vi är ju lediga på fredag så vi ska slinga håret då. kul! = )

och jag ska vara stolt?!

Publicerad 2010-03-31 14:09:52 i Allmänt

Jag är med i elevrådet, går på möten och sånt. På några möten kommer rektorerna och bla bla:ar. Hon säger att vi ska vara stolta över Vidåker. Att vi ska vara stolta att gå på vidåker. Förklara det här då!:

Ska jag vara STOLT över det här?

sol ute, underbart !

Publicerad 2010-03-30 16:14:01 i Allmänt

Jag hade nästan glömt hur kul det är att åka moppe! Det är göör kul, susa fram på landsvägarna och sedan känna den underbara doften av en två-taktare. Det är härligt!

Jag var och hämtade AM kortet idag, det blev inte så illa som jag förfarade, skönt.
Fredde och jag tar iaf. Lisa och styr kosan mot Vårnäs ikväll. Det blir en liten åktur!

//H

Luddvig i Saltön är SÖÖÖT

Publicerad 2010-03-29 21:27:46 i Allmänt

Ikväll har vi skrattat, oj oj oj. Det är kul att skratta, tills man får ont i magen, men då kan man inte sluta skratta. Det bara kommer, trots att man har ont, det är kul att skratta. =D

Jag och Jossan ska äka moppe till skolan imorrn. Det är oxå KUL! Jag tar crossen, min ( scoter ) vill inte riktigt starta ''efter natten som blev lång.''

Puss och godnatt! //H

kaffekokarbloggen

Publicerad 2010-03-29 16:27:32 i Allmänt

Nu för tiden ser man iaf. att det är en klänning jag håller på med på slöjden. Det är kul att sy, jag funderar på att söka hantverk eller liknande, ska kolla upp det.
En annan sak som oxå är kul, plantera blommor! Ingen aning om varför, man får ju både jord under naglarna och i håret ( om man kliar sig i huvet med de jordiga naglarna. ) Men, ja, jag tycker det är kul! =)

//H
ps. ikväll är det arn på 4:an ds.

annars mår du?

Publicerad 2010-03-28 21:49:06 i Allmänt

Nu har jag skrivit so, jag vet inte om jag är klar eller inte, men ett litet break kan väl aldrig skada!
Jag skulle kolla vad andra religioner tyckte om köttätning, judemdom och Islam gick bra, sen hoppade det över till engelska helt plötsligt! Jag har inga problem med att läsa engelska i vanliga fall, men när man måste slå upp vartannat ord och ögonen faller  ihop när som, då är det betydligt lättare att läsa svenska! Annars tycker jag det är kul att prata engelska. :D

Hela familjen Hultgren går runt och är trötta, fryser och är lite allmänt småsjuka sådär, gissa vad det beror på? Jag kan sätta min vänstra hand på att det är vädrets fel. Är bombsäker på't. Där jag bor är det nämligen grått, lite småkallt och regnet hänger lixom i luften, det är såndant väder som man bara vill gömma sig för. + att det är så fruktansvärt blött överallt! När vi red idag, jag trodde knappt mina ögon! Det var som en liten sjö på båda sidor vägen, och såklart så rann det som en liten flod vatten över vägen. Och vi ska inte prata om hagen sen, jag tror jag ska ha gmmistövlar med mig vart jag än går från och med nu! Tjusigt värre!
Jag har gröna med blommor på, själva stövlarna är mörkgröna och blommorna och kanterna är ljusgröna. Det är kul att gå i gummistövlar, man är helt orädd. Det är bara att gå på. Det är kul att gå i vatten oxå, om man har gummistövlar alltså!

//H

Nationalteatern

Publicerad 2010-03-28 19:11:16 i Allmänt

Jag har inte tid att blogga nu, har en utbildning att sköta, men jag måste bara tacka Amanda och Jossan för att de kom och förgyllde min lördagkväll!
Vi var jätteduktiga, vi hade inte bara Earth Hour, vi hade Earth Night! Hur mysigt som helst! Tända ljus, lite ätbart och en hel del prat.
Hann även rasta Lisa en sväng, KUL! //H

Kom och tänka på en sak

Publicerad 2010-03-27 12:24:49 i Allmänt

Jag öppnade kylen imorse och kom att tänka på min halvkusin, Lina. Vet inte varför jag assosierar henne med ett kylskåp.. Iaf. när hon var här en gång, det var säkert 6 år sen eller nåt, då satt vi ute på verandran och fikade. Jag hade en mummsmums på armstödet till stolen och hon tog en tugga!
Jag kommer ihåg att jag inte åt den biten sen, tyckte hon var jättekonstig som åt MIN kaka.

Det är ju viss skillnad mot nuet, ibland känns det som jag äter andras mat mer än min.

Sånt får mig att tänka på framtiden. Från vems tallrik kommer jag äta?
    //H

Planerar

Publicerad 2010-03-26 20:35:22 i Allmänt

Om allt går enligt planerna så ska vi, Fredde och jag, rida med Pau på söndag. Det var längesen och det ska bli KUL! Rida fjordning är väl inte alltför sköj, men sällskapet, DET går inte av för hackor!

Birka i sommarhage med vitmålat staket. Jo, jag längtar //H

Såmothafuckingtröttpåattvaratonåring

Publicerad 2010-03-26 19:56:07 i Allmänt

Dagen var bra, fram till sista lektionen. Det var som att någon pyste ur luften ur mig, jag fanns nästan inte de sista minutrarna.
Ibland går jag in i någon form av dvala kan man nästan kalla det, jag bara tänker. Oftast tänker jag på negativa saker som existerar i mitt liv, jag vet att man ska fokusera på det bra och glada i livet, men de negativa sakerna är så mkt närme.
Jag kommer alltid fram till samma sak, mitt liv är rätt så patetiskt. Jo, det är sant. Jag kommer lixom ingen stans, jag vill så mkt och så blir det bara pannkaka av alltihop. Dessutom går allting så fruktansvärt långsamt.

Var på gymmet efter skolan med Fredde och mamma. Jag kände mig som en seg degklump.
Ica efteråt, träffade folk, stannade och pratade, var göör hungrig, var glad, åkte hem och blev ledsen.

//H

Jag är så less

Publicerad 2010-03-26 19:46:37 i Allmänt

Nu är jag trött på att vara singel. Punkt. //H

ps. Jag menade inget spec. med det, finns inget dolt budskap eller så. Jag är bara trött på det. ds.

rebus till er

Publicerad 2010-03-25 22:38:06 i Allmänt

Ekströms våfflor ovh en bild på en ledsen Jag, eller vilken känsla jag nu försöker återskapa, men kan det betyda mer än att jag blev besviken? Jag borde redigerat in lite tårar oxå för våfflorna var inte ett dugg goda, de smakade bara fett! jag addade lite socker i smeten, blev snäppet bättre, men fortfarande inte gott.
tips! gör egen våffelsmet. det är inte svårt och är så värt mödan! //H

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

Publicerad 2010-03-25 22:15:43 i Allmänt

Vissa tycker sånt här är äkligt, jag finner det lite intressant...

... ja, jag tycker det är kul att pilla, peta och gräva i t.ex. ett sår. Konstigt? Nej, inte alls.
Måste dock medge att det inte är den bästa bilden, man ser ju knappt vad problemet är. Problemet är ett ganska rejält sår jag fick för två veckor sedan när jag red. Det var inte allt trevligt, ganska så, nej, väldigt vidrigt var det ett tag. ( enligt vissa iaf. )
Saken är den att nu är det läkt! Har bara en liten liten sårskorpa som ska bort och lite hud saknas, annars så!
    //H

instrumentbrädan

Publicerad 2010-03-25 21:52:04 i Allmänt


Insidan på Lisa. Lägg märke till Pepsi och den andra kapsylen. De fungerar som knappar. Förstår ni att jag inte kunde säga nej till ''den'', ''henne''!? ;)

Jag skyndar långsamt

Publicerad 2010-03-25 21:41:03 i Allmänt

Nu kan jag lyssna på musik i Pärlan ( nej, shit, jag kan inte kalla henne pärlan! Kanske inte ska säga henne heller iofs. men hon heter ju Lisa, eller den om så passar bättre. ) Vi har tvugna att slipa/såga ett större hål i panelen, sen var det i princip bara att sätta i kablarna, trycka i spelaren i hålet och starta. Funka perfekt! Ska bara övertala pappa om att ett rejält bassystem inte skulle sitta fel! ( Han har börjat citera en textrad från någonstans. ''när du ler mot mig kan jag aldrig säga nej.'' Är det en pik? ^^
Nej, jag tycker sånt är FEL!! Det kokar i huvudet när jag får höra att folk utnyttjar andra på det sättet. Det är en sådan sak jag på allvar kan säga att jag hatar. Så fruktansvärt dålig stil.
//H

Lisa

Publicerad 2010-03-25 17:57:48 i Allmänt

Snart ska papi och jag ut till Lisa och greja. Det är kul! Jag trodde det skulle vara jättetråkigt att greja och dona med den, men nej, det är KUL! :D

Jag lagade mat för en stund sen, pasta och baconsås med svamp. Baconsås lät inte så gott, men det var precis vad det var! Baconsås alltså, ja, gott var det med. Ikväll blir det Ekströms frasvåfflor på bordet! Mumms, hoppas jag iaf! ;D

Nu ska jag klä mig för mekning ( heter det ''meka'' eller ''mecka''? ) Jag äger ingen tjusig overall med tillhörande keps, så det blir vif-stället. Skööönt!
Jag är glad nu! :D //H

Om hon får en riktigt karl ska allt nog ordna sig till sist

Publicerad 2010-03-24 20:57:51 i Allmänt

Imorgon är det voffeldagen och jag hade tjatat mig till frasvåffel-mix! Ja, det kanske verkar lite konstigt i dessa tider när alla ska göra egen guljong och knåda sin egen bulldeg, men har man ätit hemmavåfflor i hela sitt liv så vill man tänja på gränserna och pröva en påse som man blandar med, tjaa, inte vet jag, vatten? Grädde? Mjölk?
Jag har inte en susning om vad det kommer smaka, förväntar mig inget spec. hur gått kan en påse vara lixom?
Spänning/fortsättning följer.. //H

våran gäst lyssnar på Coldplay.. najjs! ;)

Publicerad 2010-03-24 18:03:26 i Allmänt

Jag gick nyss med i en grupp på FB nyss, ''Jag borde plugga men sitter ändå vid datan och gör ingenting''. Slående eller what!? Ja, tyckte det var lite komiskt.

Jag har diskat, noga som sjuttan! Tekannan fick sig en rejäl omgång, jag har gjort fem koppar kaffe, till mig så jag ska orka med nattens bestyr och jag funderar på att damsuga. Varför gör jag allt detta en onsdag? jo, för jag vill inte skriva so, så jag pysslar med allt annat som behövs göras i ett hem, så jag inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte pluggar. Observera att jag brukar inte skrubba tekannan med stålull och damsuga gör jag kanske på mitt rum nångång ibland.

//H

''Jag blev full och gick runt i stilett för din skull''

Publicerad 2010-03-24 14:45:23 i Allmänt

Hur det alla landets 9:or?
Jag drev nog ut lite väl mycket, som vanligt, men det var kul och jag tror iaf. att gramatisken blev bra. NationellaProv i engelska snackar jag ju så klart om! ;) Ja, jag tyckte det var kul, Mr: Hellstöm kanske hjälpte till aningens aningens.

Ja, vad ska jag hitte på dagen till ära då? Jag ska plugga. Heeeela dagen ska jag ägna åt so. Jag ska skriva om köttätning. Jag hade nästan gjort klart allt, skulle bara skriva lite slutsatser och sånt, nästa gång jag skulle ha usb:et var det borta. Jag har inte en blekaste om var det håller hus, så det är bara att börja om från ruta ett. Är ju inte så där överlycklig på mig själv..

 //H
ps. Idag har jag haft flätor, fint, men mitt hår ser jätteäkligt ut. Konstigt, jag tvättade det senast igår kväll. ds.

Måndagskväll =

Publicerad 2010-03-22 22:14:16 i Allmänt

Tekväll. !Me gusta! ( jag gillar på spanska )

På musiken i skolan idag trummade vi. Inte bank bank bank på basen och highaten ( eller vad det nu heter ) Vi spelade Jumbo, eller Jengo eller nåt sånt. En trumma man sätter t.ex. mellan benen, det här exet var gjord av ett gamalt får och ett urhålkat träd, sen är det bara att låta fantasin flöda och njuta av de underbara ljud som skapas. Det är jättekul! :D

Jossan och jag ska stå i Frallan imorgon ( Vidåkers elevkooperatin som det så vajert heter, man kränger frallor. )
Ja, det ska väl bli kul. Förhopningsvis ska vi komma fram till vad vi ska framföra på skolavslutningen. Vi hade tänkt oss en sång.. Jag vill sjunga något svenskt, det känns som det betyder mer, det går djupare in. Iaf. i mig. 
 
Nu lyssnar jag på Järnspöken med Kent, rätt bra. För mig så är det så att ju mer jag lyssnar desto bättre bli låten. Oftast. //H 

Tacka gud för googlebilder!

Publicerad 2010-03-22 22:01:35 i Allmänt
 Ja, Lennon lyssnar jag väl inte så värstans mkt på, men jag gillar bilden, hårt!
Kanske ska raka av allt hår, kan det vara vårfrisyren -10? Sinead passar ju onekligen väldigt bra i det.
Thåström är rätt lik Money Brother på vissa biler, kan det va håret?
Sist men inte minst! :

På allvar; vad tror han om sig själv? Den frågan skulle jag gärna vilja veta svaret på! Jag gillar honom, han är cool. Visst ni att han har en sömerska som syr alla hans ''klänningar''. Hon har sytt jättemånga kostymer till t.ex. dramaten och så, så hennes grejer är väldigt detaljrika och otroligt fint gjorda. Sa iaf. Tomas när de interjuvade honom på P3 Populär förra veckan. //H

''Jag kan ta dig här ifrån, du kan gömmas i min mun, men vad ska det bli av dig? ''

Publicerad 2010-03-21 22:13:04 i Allmänt

Bjurö klubb - Laleh

Johnny Cash och Nina P - pernilla Andersson

Jag är en vampyr - Viktor Larsson

Jag och min far - Pernilla Andersson och Dregen

Jesper får säga vad han vill, men jag tycker sången om blåvalen är bra!
Jag har lyssnat på Johnny Cash och Nina P jättelänge, men först förra veckan upptäckte jag ( med viss hjälp ) att det är ju fru Dregen som levererar! Världen är bra liten ibland..
Har alltid tyckt ''Jag är en vampyr'' är jättesvår att sjunga ( både för andra och mig själv) vet inte varför, men damn I'm wrong! Mr: Krunegård har fått konkurens!
Ja, det sista är inte konstig. Jag fattar inte riktigt budskapet. Det låter nästan som de ska dö tms, vilket jag tycker är aningens psyko. Eller så låter det som de kommit ifrån varanndra och ska ''enas i jorden'' för den sakens skull.

Kanske jag bara ska sluta överanalysera låtar, bara låta de vara toner i följd med texter som slår, bara låta de vara låtar. Men om jag hör en låt som sätter sig, som man nästan bli lite kär i, då kan jag inte hjäpa det, men jag vill förstå, sån är jag. Jag skulle vilja veta allt. Ibland iaf. Jobbigt att aldrig fudera över något. Tänk att aldrig med läsa en kokbok! Shit, ne det vill jag inte va med om. Inte kul. Jag kanske ska vara lite nöjd, är det det som är mitt problem? Fast det är inte så lätt som det låter, att vara nöjd alltså. Kanske behöver jag bara sova. Godnatt //H

Ge mig nåt som jag vill ha!

Publicerad 2010-03-21 21:49:32 i Allmänt

Biltema är en konstig affär. Hur mkt prylar som helst, överallt!
Jag blev besviken, trodde de skulle finnas mer 'kul'' grejer, roliga grejer att piffa upp bilen med, typ. De hade allt annat förutom piff-prylar och bromsskivor till en Duette -65. De hade ett fotreglage till hel/halvljuset, men inte bromsskivor, DET tycker jag är underligt. Hur många bilar nuförtiden har knapp på golvet till ljuset om jag får fråga!?

Kvällens timmar har lagts på Lisa, jag har tagit bort det gamla ljusreglaget ( är inte säker på om det heter ljusreglage, men det är iaf. en knapp som man trycker på så får man hel resp. halvljus. ) och konstaterat att jag behöver hjälp med att sätta i det nya. Det är tre stycken kablar som ska in i ett hål och klämmas fast. I det gamla reglaget var det bara att sticka in kablarna, nu är det lite krångligare. Hålen är aningens små, kablarna är aningens korta och jag är aningens osäker på man man kan sitta i Lisa när hon är upphängd i lyften. Jag satt lite försiktigt i mitten, men så fort jag vände på mig kändes det som bakdelen skulle drösa i backen, så jag gick ur.

Försökte även montera radion, men hålet i Lisa är 1.5 mm för litet, det går inte att pressa in den heller, metall mot metall är inte riktigt tuff kamp ska jag säga er!

Har tvättat gummiemattorna och lite golvmatta oxå, skulle prova en ny skumborttagning, den funka bra. =) Det är kul att tvätta bilar, både invändigt och utvändigt, oj, jag som skulle bli rik.. haha, tänk om jag jobbar på en biltvätt om 20 år! //H

Jag springer drottninggatan ner

Publicerad 2010-03-21 00:00:05 i Allmänt

Kom nyss hem från Jossan. Sitter i sängen och försöker ta bort den här jävla maskaran! ( arg smilie )
Det var kul i Klockarbol ikväll! =) Vi åt mat, bra lagat Jossan, prata om ditt och datt och bara hade det najjs.

Imorrn ska far och moi till Pennybridge, Biltema och införskaffa lite prylar till Lisa, kanske ska in på IKEA oxå, jag vill ja en ny kudde! Det är kul på IKEA, de har allt man kan tänka sig behöva. Man kan provligga alla göör sköna sängar, matcha tyg, hämta insperation till sitt blivande rum, bli ful i 60w ljus och man kan till och med äta! Det stället har ALLT! Me gustan som vi säger i Spanien.
Nu ska jag fortsätta med maskaran, tjing tjing//H

Jag vill fortfarande ha din ryggrad här

Publicerad 2010-03-20 13:16:41 i Allmänt

Kom nyss hem från Vingåker, mamma och jag har varit på konstutställning. 9:orna på Vidåker har målat, tecknat och filmat. Jag har bidragit med en MonaLisa utan ögon.
Ikväll ska jag till Torssander, träffa folk och äta.

Om jag skulle kunna klona mig själv så skulle jag göra det. Det finns så mkt jag vill göra, men helgerna är för korta och jag räcker inte till!
Nu ska pappa och jag ut och meka med Lisa. Vi ska till Biltema i morrn, bäst och kolla vad som ska inhandlas. Nya bromsplattor ( eller vad det kallas ) och en sterio är på listan so far. //H

Jo, jag tänkte.

Publicerad 2010-03-19 18:09:18 i Allmänt

Först tänkte jag inte blogga mer alls idag, är inte på nå vidare humör. Sen tänkte jag att jag slipper ju iaf. vara med ms X om jag sitter inne på rummet och bloggar kvällen lång.

jag och vemdals trollet jag och Vemdals trollet
ViktorViktor hoppar, lite ball bild.
 ja, vad händer här? rygg-glid och pulkaåkning utan pulka men med skidor, i relativt brant slalombacke. Det var kul. :D

Jag åkte inte skidor i det där hela veckan, men som lite omväxling tog jag tröja och solisar ist. för jacka och googles. Nästa sesong ska det införskaffas jibbarkläder, det är nämligen det skönaste man kan ha på sig. //H

''Jag vill ha min tunga där du är''

Publicerad 2010-03-19 17:43:17 i Allmänt

Kan jag gå med dig hem från bussen?
Kan du möta mig på bänken där vi dela den första folkölen?
So I can shake you.
Rock'n'Roll dör aldrig nej, men kom tätt intill
so I can shake you.
Hälsar Håkan Hellström

Du är rätt ung,
jag är äldre än dig.
Men du röker så jag skulle säga att vi är + - noll
Jag kan inte andas för det låter så pinsamt kvavt när jag sover brevid dig.
Hälsar Säkert.

Medans Johnossi undrar vad poengen är, trallar Pernilla Andersson och Dregen om deras far med hes stämma som gräver sig djupt in och bygger bo.

Kent kan inte gå utan mina andetag och Jimmy Jansson försöker slappna av, men det är alldeles för svårt när hon är där. Flickan från det blå alltså.

Maud Lindström tycker inte att det är ett dugg synd om henne, för hon har ju både mat och husrum från CSN och jag vill vara som Anna, ha en vän med en bil som kan ta mig långt långt här i från. //H

Du får säga vad du vill Jesper, men jag HAR bra musiksmak. ;)

Publicerad 2010-03-18 21:21:22 i Allmänt

På radion spelar Johnny Cash och Nina P är redan kär. Jag skrattat åt en stackars mager kändis som tycker hon är tjock och kvällstidningarna visar bara silikon. Sammanfattningavis: Pernilla Andersson har en sjukt fräsch röst. Söt är hon med.

Nu ska jag göra ett bildkollage som ev. kommer upp här.

ps. Inte någon vidare smaksensation, men jag åt varma koppens kantarellsoppa nyss, tänkte på Amanda. =) Det smakade pulver, men var way much godare än Donken. Tjing tjing//H

ps2. Jag är JÄTTEGLAD!!!! //H

Lyssnar på Viktor på tuben. !Muy bien!

Publicerad 2010-03-18 21:07:31 i Allmänt

Vi hann med lite skidor innan vi åkte oxå, det var skojsigt! Inte visste jag att man kan åka på rygg/mage frivilligt nerför backen, men ja, där ser man! ;) Göör kul! Fast jag gled inge vidare, fick staka mig ner försa gången. Andra gången, när jag inte var berädd på det, då sjuttan gled jag som bara den! Pau knäppte av mig ena skidan och när jag skulle knäppa på den igen så började den andra skidan glida, det resulterade i att jag hoppade på en ben en bra bit innan jag föll handlöst i marken och gled en stund. Fast det var kul! ( Jag vet inte varför jag använde ordet ''handlöst'', men det lät väl lite bra iaf. Det var ju det där med svenska betyget.. ;) '

Jag ångrar att jag inte hoppade det stora svarta hoppet. Visst var det högt, men det är ju bara att stå still i luften och böja knäna när man landar. Kan ju inte va så svårt, det svåra är nog att man bör hålla samma position genom hela luftfärden, iaf första gången så man vet vad man gör. Ja, jag tror nog jag skulle vågat, på allvar. Kan ju inte vara så svårt och ramlar man så ramlar man. Det var ju ändå sista dagen så jag skulle ändå inte missat någon åkning om jag skulle gjort mig illa. På tal om illa, jag föll på det lilla svarta igår och nu har jag världens blåmärke under knäet.

Jag har massor mer att berätta, men det kommer ta't lugnt. Chilla är nog mitt motto för tillfället. //H

Shit så mkt att säga

Publicerad 2010-03-18 20:51:58 i Allmänt

Igår sa jag till vem det nu var att jag har en hel del att berätta för världen och det stämmer, jag har hur mkt som helst att framföra, jag vet bara inte var jag ska börja. . .

Tack alla ni som var med och gjorde den här veckan till en underbar vecka! Jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag. Som sagt, det har varit kul, men nu saknar jag mina polers alltså! Känns som jag kommer strypa dom av kramar imorrn, läääääängtar!!!!

Idag har vi åkt bil, lite drygt sex timmar tog det med pauser och sånt. Vi stannade vid ett köpcentrum i Mora och trodde det skulle finnas en restaurang som väntade på oss, nej, den var under ombyggnad så det blev Donken. Fy sjuttan vad jag inte gillar Donken, bläää! Inte ens baconet smakade bacon, tänk då vad osten smakade, ingenting. Inte ett jäkla dugg smakade den. Visst, man får vad man betalar för, men det är inte värt det, nej tack. Det blev Pågens gifflar, kaffe och kakor ist! ;)

Vi baxade med systemkameran ut i backen en dag, blev rätt fräna bilder, men gissa vad som hände när Pau hade lagt in bilderna på sin data? Det står att minneskortet är skrivskyddat/ spärrat. ? . Hajja ingenting, men det går inte att kolla på bilderna i kameran och man kan inte knäppa några kort heller. *snyft* Fredde får ta en sväng förbi fotoaffären imorrn, man måste ju kunna ''låsa upp'' kortet eller vad man nu gör med skrivskyddade minneskort. Jag har inte en blekaste.

to be continued ( stavas? ) //H

glömde ju berätta

Publicerad 2010-03-17 17:41:03 i Allmänt

I natt kollade vi på Kenny Starfighter, finns knappt bättre! ;D Är inte klara än bara, blev lite trötta... hehe, men pau och jag har bestämt att vi ska vara uppe hela natten lång, vi har inte tid att sova i natt så det vore väl skit om vi inte hinner med Kenny.
I morse kollade vi oxå på film, baksmällan, inte klara med den heller, draget från backen var för stort! xD
Det bli nog en filmkväll i kväll med skulle jag tro, men det är chill och chill har jag ingenting emot. ;D //H

1000 grader i bastun

Publicerad 2010-03-17 17:36:44 i Allmänt

Sitter i soffan, förvånande inte sant?, på Tv:n rullar scrubs men jag kollar på skrattande bäbisar. Inte illa va? ;D
Vi var ute i funparken nyss och tog lite kort. Jag kan väl inte direkt påstå att jag är så bra på att hoppa eller snurra 200 varv i luften och landa på fötterna igen, men jag tycker det är kul och det är väl iaf. huvudsaken, right?
Här in the who valley finns det en skidskola där man lär sig hoppa och greja, tror ni inte att hela den gruppen med 7 åringar står uppe i hoppbacken när vi kommer?! Till råga på allt så är det en typ 20 årig kille som håller i trådarna, shit vad dum jag kände mig. Fast han kommer aldrig se mig igen, så varför ska jag bry mig? Här skulle jag kunna sväva ut och snacka om allt mellan himmel och jord, men min svenska lärare har sagt till både mig och en kompis att vi ska hålla oss till ämnet, så därför... ( Ta inte illa upp nu läraren om du läser. ) Shit, tänk om läraren skulle följa min blogg och sätta betyg efter det, då skulle jag ligga risigt till. Riktigt jäkla risigt till.
//H

inte bra, inte bra

Publicerad 2010-03-17 17:36:25 i Allmänt

Jag har tappat bort den enda hårsnodden jag hade med mig upp till hit och det resulterar i att jag ser för jävlig ut i håret. och så vet jag inte vart mössan är så inte kan jag gömma skiten i den heller, annars är det bara bra med mig.
Vi har åkt iscart idag, det var inte så kul. Det gick långsamt, annars var det kul.! :D
På eftermiddan åkte fredde jag, pappa och pau lite i hopparken. Jag körde det svarta, inga problem. Det gick jättebra och var inte alls så svårt.
Ikväll ska vi äta flott frisbee ( pizza )  Yummie! :D
Lyssnar på flickan från det blå med Jimmy jansson, det ÄR bra.
''hon lovar mig att alltid stanna kvar. Ja, hon lovar mig att jag är allt hon har. Sången om flickan, flickan bredvid mig som viskar hallå. Hon stormar av lycka, lycka omkring sig för att jag ska förstå att hon är flickan från det blå.''

//H
och bara för att vi är BÄST! xD

Klövsjö

Publicerad 2010-03-16 14:09:10 i Allmänt

Vi var i Klövsjö på förmiddan, vilket himla namn, Klövsjö. Då skulle man ju döpa en stad till Fotåker. Haha, istället för Vingåker, Fotåker. Ja, kanske det.
Klövsjö ( Fotåker ) var sissodär. Nu ska vi snart ut i funparken och knäppa lite kort. :D Men innan dess så måste vi bara lyssna klart på Viktors cover. Sjuuuukt bra som sagt. Youtube- jag är en vampyr coverd by Viktor. Och där har ni den, klockren! Jag ber om ursäkt, jag råkade skriva covred ist. för covered, men så kan det gå en måndagskväll som igår. xD

idag såg jag viktor

Publicerad 2010-03-15 21:09:54 i Allmänt

Nu ska jag skriva om Jesper och Viktor.
just nu sitter vi och dillar om både det ena och det andra. Nu fällde viktor en underbar kommentar: ''Full i fjällen, fast jag är inte så jättefull. Men nu säger Jesper att han sa det TILL Viktor. ''Ikke'' har kommit på att lysknapparna sitter på fel sida och J säger att vi ska renovera om dem.

'' Vi är räddade och fria''

Publicerad 2010-03-14 23:18:11 i Allmänt

I lurarna frågar Laleh vad det ska bli av mig. Bra låt, men det knyter sig i magen och jag vill bara inte tänka på det för jag har inte en susning om vad det ska bli av mig.
Den här dagen har varit fullspäckad med bilåkning, stelhet, chill och lite dans på slutet. De andra sitter vid tv:n och ömsom dricker kaffe ömsom dricker annat och väntar på att någon ska ta initiativet till att gå till sängs, typ. Själv sitter jag i sängen med en dator i knät och känner att mitt huvud leker lite med mig, tankarna leker hela havet stormar. Ibland är jag lyckligaste tjejen på jorden och ibland är det precis tvärtom. Är det det här som kallas tonår? Jag hoppas innerligt det för det tär, det är som ett svart hål som suger energi. Oj, det där lät ju nästan lite poetiskt! Eller patetiskt.
Tack Pau för datan! //H

nu har jag nästan installerat mig

Publicerad 2010-03-14 19:50:03 i Allmänt

Sitter i soffan och har kapat Paus dator, mohahha! Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på, men nu vankas det chokladpudding. xD
Ett plus till Linden ( gynasieskola ) är att man får en Mcbook pro, det är najjs. Inte för att det ska spela någon roll, men it kind of does.. //H
Bild från när Fredde, pau och jag tolkade efter Fanny, en fjording det var ruuuligt

Vi dansar och du har så mjuka läppar

Publicerad 2010-03-14 16:08:11 i Allmänt

Sitter i bilen på väg upp till Vemalen, smsa med Pau förut och hon sa att det var isigt. :( Inte bra asså. inte bra.
En annan sak som inte heller är bra, min familj kan inte enas vilken musiik vi ska lyssna på när vi åker bil. Fredde kör och hon vill lyssna på Backyard Babies, hon vet att skivan ligger någonstans i baksätet och vill att jag ska leta upp den. Det verkar nästan som hon glömt att vårat baksäte påminner mer om mitt rum en vecka efter städning ( Det ligger grejer ÖVERALLT! ) än ett baksäte i en bil. Hon vill att jag ska leta reda på hennes skiva som ligger någonstans. Hon tänkte kanske inte på att leta fram den innan hon satte sig bakom ratten. Om hon nu nödvändigtvis måste ha musik.
Pappa vill lyssna på Kennet and the knutters fem timmar i sträck och mamma och jag vill bara vara sams. Fast jag vägrar lyssna på Kennet and the knutters i fem timmar, det gör jag bara inte!
Lyssnar på Håkan på datan för att slippa min familj ett tag, mamma sover, ser skönt ut. //H

I loved you first

Publicerad 2010-03-13 23:41:13 i Allmänt

Vi var och kollade på tapeter idag, det är göör kul!! xD Synd bara att det finns så mycket snyggt. Nu är det ju bara ett rum som ska kläs om och jag har lite problem med hur jag vill att det ska se ut, men fatta när man får ett aldeles eget hus att inreda! Jag längtar, man behöver inte välja om man ska ha ränderna på hög-eller låg-kant, vi tar båda! Det finns ju fler rum. Ja, jag längtar, det måste erkännas.

Jag vill jättegärna ha randigt, inte hela rummet men en eller två väggar iaf. Mamma kom med en dålig nyhet, vi kan inte ha randigt, vårat hus är för snett! För snett!? Så är det med äldre hus, tyvärr. Hon sa att man kan räta upp väggarna om man vill, men det ville inte mamma, hon tycker vi ska ''bevara'' det gamla. Vem sjuttan vill ha sneda väggar?! Vad ska det va bra för? Jag fattar inte. Visst om man vill ha kvar höga förnster och kakelugnar, saker man ser, men om väggen lutar märker väl ingen? Om man inte har randiga väggar förstås..
Nej, sneda väggar tycker jag inte om, vare sig de är gamla eller inte, jag vill ha ränder.
    //H

Forget about your boyfriend...

Publicerad 2010-03-13 22:50:28 i Allmänt

För det första: Sry för bad update, men jag har helt enkelt har annat för mig.

Igår var jag hos Amanda och myste med Jossan och henne. Från början var tanken att vi skulle laga mat och gå på bio, Farsan. Det slutade med att vi köpte färdig soppa och kollade på Ebba ocg Didrick i lägenheten. Men det gjorde ingenting, ingenting. Jag hade kul, och syftet med det hela var ju ändå att umgås med las chicas. :D

Idag har jag städat, kollat på en jätteliten människa och tagit körkortskort. Det blev förj**ligt. Det där kortet kommer ligga undangömt i ett fack med dragkedja och hänglås och kommer ändast fram när jag blir stoppad av polisen, om polisen har tur vill säja! Det blev inte bra, inte bra över huvudtaget. Men nu är det gjort och imorrn lägger jag det på lådan och hoppas att körkortet har kommit när jag kommer hem.
Jag har bakat oxå, nötkakor och några andra med ingerfära.
Imorrn åker vi till Vemdalen och jag har inte packat ett jota, men jag vet nog vart jag har alla kläder, så det är ju bara att lägga ner allt i en lagom stor väska som helst ska gå att knyckla ihop till en liten liten sak.

//H

Nu ladda min mobil ur

Publicerad 2010-03-11 20:24:52 i Allmänt

Jag vet att några av mina lärare kommer läsa det här, men jag tycker att jag har rätt och vill helst inte snacka om det i skolan. Så nu har jag förvarnat.

Idag på bilden skulle jag göra klart min Mona Lisa, jag skulle måla över lite ljusblått på en svart bakgrund. Det fanns ingen akvarell-färg ( eller vad vi nu målar med ) kvar när jag skulle måla svart förra gången, men Therese, läraren, sa att jag kunde ta tryckfärg ist. Bara ett probelm, när jag skulle måla över med ljust så följer det svarta med. Jag blev så klart grymt besviken, men jag spacklade över ett lager ljust med en spatel, det gick inte att penla. ( Det låter som världens sämsta idé, men så tokigt blev det faktiskt inte. ) Therese bad mig ta bort lite färg, göra ett tunnare lager, men det gick inte utan att jag skulle få svart överallt i princip. Hon sa att hon skulle fixa det, det är ju hon som kan så visst, hjälp mig. Hon smetar bort det ljusa lagret färg, så att allt och inget blir både ljust och svart, inte bara bakgrunden, hennes händer och lite av hennes tröja blir totalt cp:ade.
Om jag skulle varit en snäll flicka så skulle jag tackat fröken och glatt målat vidare. Nu var jag ingen snäll flicka just då, jag målade ett lager ljust och sen sa jag att ja var klar.

Fattar ni min frustration!? Jag skulle fått blanda till ny handfärg och ny klädfärg. Vet ni hur svårt det är att blanda till exakt samma färg? Det går nästan inte, så svårt är det.

Nu har min Mona Lisa vitt på ena armen, man ser knappt att det är händer och så finns det ingen som helst linje på vänster sidan. Sen sa Therese att det blev ju rätt coolt, att det såg ut som dimma. Nej, det gjorde det inte, det såg ut som man misslyckats med att måla. Inte ens ett barn skulle kunna förknippa det där med dimma. Eller så var jag bara upprörd, men skönhet ligger i batraktarens ögon och jag är långt ifrån nöjd. //H

Sår nytt

Publicerad 2010-03-10 21:00:53 i Allmänt

Mina sår jag fick igår ser ut som lufttorkad skinka. Jag hade inget plåster på imorse, tänkte att det får torka och sen behöver jag inget plåster, med det torkade inte. Det vätskade sig hela tiden så jag fick ett plåster i skolan och när efter ett par timmar med det såg det om möligt ännu värre ut!
Nu har jag tvättat ur det och det har torkat så jag antar att det håller på att läka. Bra. 
 
Jag är jättesugen på att baka något, vi får se... //H

lagom så där

Publicerad 2010-03-10 20:42:12 i Allmänt

Vad har jag för liv egentligen? Här sitter jag i min säng, tuggar äckligt tuggummie och kollar på raw comedy club klipp på youtube. Jag borde kanske känna mig tråkig för att jag inte hittar på något med en kompis eller två, eller känna mig stressad för att jag behöver städa mitt rum eller för att jag har en uppsats som väntar på att bli skriven, men jag är lung.
Jag trivs rätt bra med youtube klipp och ett litet stökigt rum. Jag städar när lusten faller på, vare sig jag behöver eller inte. Uppsatsen kommer bli skriven och inlämnad i tid, jag har bara inte lust ikväll.
Det känns faktiskt jätteskönt att jag kan trivas med mig själv, kan ju vara bra att kunna nångång i livet.

Det skulle vara kul att ligga och mysa med någon, bara hålla om och gilla. Ta det inte på fel sätt nu, men jag gillar kroppskontakt. Jag tycker om att vara nära någon, jag gillar låånga kramar och trånga konserter. Men ta det inte på fel sätt, jag är ingen läskig typ som står otäckt nära på bussen bara för att. Jag tycker bara att det kan inte bli för mkt mys. Jag brukar lägga mitt huvud mot Freddes axel på morgonbussen, det är mysig. Mysigare än att sitta rakt upp och ned iaf. Varför skulle man inte kunna ha det mysigt på morgonbussen?

MER MYS ÅR FOLKET!
ROPET SKALLA, MER MYS ÅR ALLA!

kanske ska döpa om bloggen! ;D //H

Jag går in i den endlösa glädjen ikväll

Publicerad 2010-03-10 19:55:28 i Allmänt

- Hej Josefine! Vad har du hittat på för skojsigt idag?

- Jag har rastat Lisa, skruvat fast växelspaksknoppen ( satt lite löst, skramla som sjuttan! ) vi var på HLR kurs på skolan, det var kul tro det eller ej! ;) Amanda och jag tog en stärkande promenad i det fin fina vädret och så har vi redigerat en film som vi gjort i svenskan, nästan klar. Jag har även hunnit med en kopp latte gjord på espresso med kardemumma, det var gott!! + lite chokladglass från SIA, den är sååå mkt godare än all annan chokladglass. Smakar choklad och inte massa aromämnen. Bra!

- ok, hur går det med So uppsatsen som ska vara inlämnad på fredag då? Några framsteg?
- Jag har läst igenom vad de tycker på Vegetarian.se, thats it. Det är meningen att jag skulle skriva lite ikväll, men jag vet inte. Jobbar bäst under press, gör nog allt bäst under press vid närmare eftertanke.
- ok, tack så mkt Josefine för att vi fick störa i ditt annars så händelserika liv!
- Man har den tid man tar sig.
- Snyggt avslut!
- tack ! xD

 //H

...

Publicerad 2010-03-09 22:44:05 i Allmänt

Det är kul att blogga. Det är oxå kul att ni läser, inte för jag kan sätta ett ansikte på alla ( låter det som ni är flera hundra nu? Så är inte fallet men.. ) Synd bara att jag inte lägger upp mer bilder, men det kommer kanske upp några på Duetten, Lisa skulle skicka några. Lisa är förra ägaren.
Hon var i usa en gång och köpte hon en sån där namnskyllt som det finns på barnvagnar ibland, den satte på epan, jag heter ju inte Lisa, så då tänkte jag att själva traktorn får heta Lisa. Fast jag tycker det är larvigt att sätta namn på allt och alla, men nu när den ändå satt där. Lite charmigt kanske.

Jag vet inte vad jag ska säga, ska man säga epan, traktorn, Duetten? Vad ska jag säga? Det är ju ingen riktigt epa utan en A-traktor som det så fint heter, jag vill inte säga trakton, vad kommer folk tro lixom? Jag kör ju inte omkring med en stor traktor i samhället. Visst, det är en Duette, men bara en halv caross. Ska jag säga Lisa? //H

borde sova, det skulle va skönt

Publicerad 2010-03-09 22:35:57 i Allmänt

Det tar göör lång tid ( När jag skriver göör menar jag inte att göra, jag menar göör ist. för jätte. Göörbra. ) att ladda in bilderna från systemkameran i datan. Med Freddes lilla Canon går det snabbt, men med systemkameran går det knappt alls. Varför? Inte en susning, jobbigt är det, DET vet jag. Så det blir ingen bild på såret ikväll..

Jag frågade pappa om de har något spec. för sig för tillfället. De har just renoverat klart ett hus och jag har lite planer. För tillfäller grävde de vattennånting, men efter det ska de börja på mitt blivande rum! :DDD
Jag vill ha vit lasserat golv ( mamma sa att det heter lassera när man målar/lackar golvet om jag fatta rätt. ) iaf. vita golvplankor, så det ser lite gammaldags ut, jag är inte riktigt säker på resten, men fondväggen ska vara plommonlila. Det skulle vara ballt med ränder, måste bara  hitta en tapet, det är inte det lättaste ska jag säga, ujujuj vad mkt det finns, nästan som gymnasievalet! ^^ Jag vill att rummet ska vara ljust, även om det vore riktigt riktigt jäkla häftigt med svarta matta väggar, kan man måla matt förresten?
Har ni några förslag kan ni ju knappra in något, jag behöver inspereras! ;) //H

Jag är så glad just nu

Publicerad 2010-03-09 22:14:16 i Allmänt

Idag har det varit en bra tisdag, en jättebra för att vara ärlig.
Efter skolan gick Amanda, jag och Johanna och fikade, eller rättare sagt, vi fick skjuts av Thomas, Johannas kille, han fick körkort idag, grattis grattis! :D ( Bara liiite avvis, men inte alls mkt, nej då. .. *)

Var hos Johanna en sväng oxå, hon hade fått sina nya pjjux hem i brevlådan, de var gryma! ( Jag länkar till henne ) Lång blev hon, längre än mig. Sen tog jag på mig dom, shit! Fick nästan svindel!

Det gick realativa bra på ridningen, jag hade Filip och han är ju egentligen världens lättaste häst, om man inte vinglar runt som värsta klätterväxten när man sitter på vill säga! Men jag är rätt nöjd och det är ju huvudsaken.
Jag fick skavsår på ringfingrarna, det är värst på höger, ser inte så najjs ut.
Det är en skinnflik som har skavs bort, men den hänger kvar och nu har den limmats fast kan man säga så den hänger inte och dinglar och tar i allt man går emot, det är ju bra! :) Det läker så småningom ändå, gör inte så fasligt ont heller, jag överlever kort sagt. //H

Jag lever för kicken

Publicerad 2010-03-09 12:51:18 i Allmänt

Idag ska jag fika med Johanna och Amanda, kul! Skönt att komma bort lite och bara vara med tjejorna som jag gillar hur mycket som helst! Jag är en glad Josefine idag, tummen upp för det!

Ska rida Filip idag oxå, går nog bra//H

ingen söndagsro här inte!

Publicerad 2010-03-07 16:11:17 i Allmänt

När jag kommer hem ska jag göra tiramisu, sen ska jag göra det sista på TK-uppsatsen och sen är dagen slut.

Jag kollade på Melodifestivalen igår. Vad ska jag säga? Det var som vilken melodifestival som helst, inte mkt att hänga i julgran. //H

så ligger det till

Publicerad 2010-03-07 16:07:14 i Allmänt

För det första:: Jag ser knappt vad jag skriver, solen blänker på skärmen och mina fingrar är kalla så om det är felstavat eller jag stava och med g eller Pettersson med f så behöver ni inte undra..

Vilken utflykt! Imorse när vi precis skulle åka så ringer Kenny och säge att han sitter fast i dubbelisen med Nivan. Jaha, pappa åkte ju så klart och fiska upp honom med farbror Kjells bandvagn, lycklig som ett barn på julafton ( över att få köra lite bandvagn, inte över att Kenny gått igenom! ) Ok, sen var vi äntligen på väg, ca 20 min sena.
Pga x antal felkörnginar anlämnde vi till målet ca 1 ½ timme efter avsatt tid.

Sitter i bilden på väg hem och är: en A-traktor, 30 eko-ägg, hemmagjord magoglass och en möglig ost rikare. Känns rätt gött//H

Jag och musik

Publicerad 2010-03-07 00:01:19 i Allmänt

''Vad gillar du för musik då?''- frågan har man ju fått ett antal gånger i livet, mitt svar är ett sånt där svar man inte vill ha. ''Allt'' är mitt svar. Jag vet inte hur annars jag ska beskriva min taste of music för jag lyssnar verkligen på allt, ok, det mesta. 

Nu ska jag skriva något fint:
             Musik är.
Stort va? //H

Jag bryter lagen för att känna mig fri

Publicerad 2010-03-06 23:41:13 i Allmänt

Idag har jag lyssnat en del på Kraftwerk, de är bra. Skön musik om man bara vill ha något i lurarna, det är inte så komplicerade texter som man behöver rålyssna på för att tycka det är bra, tex. Melissa Horn. Bra musik att lyssna till på lektioner, inte bra musik att lyssna till när man har 40 minuter på en buss, då passar Melissa Horn jättebra! xD Fast bäst passar p3 när man åker buss, morgon passet i P3, kan inte bli mkt bättre!

//H

och så var den dagen snart till enda.

Publicerad 2010-03-06 17:51:12 i Allmänt

Idag har pappa ringt på en epa, vi ska åka och kolla på den imorgon. Han som hade den nu var tydligen gammal skolamrat till pappa, världen är liten ibland! xD

Vi har äntligen hämtat min mobil, nu ligger den på laddning och jag kan knappt bärja mig! Jag vill ladda in massa go musik, skicka iväg det första smset, prova headsetet och jag vill nästan tillochmed tappa den i golvet för första gången! Som jag har längtat. xD Pappa frågade om jag hade fått tbx mitt liv nu, mamma fyllde i att nej, minneskortet lyser ju fortfarande med sin frånvaro. Så sant så sant, köpte dock ett större minneskort nu så helt åt skogen kanske det inte var ändå.. 
 
 Nu är det TK som gäller, den ska vara inne på måndag och tomorro har jag ju andra planer så bäst jag sätter igång! tjing tjing//H

Fy fan vad jag inte uppskattar livet just nu

Publicerad 2010-03-05 10:37:58 i Allmänt

Jag önskar bara att en person i mitt liv skulle ha lite mer stake, kunna stå upp lite mer. Då skulle allt vara bra.

Igår hittade jag en epatraktor, jag ska ha den med en gång. Jag vill sitta ute på vicshan en fredagkväll till, jag tycker inte det är kul. //H

Glasögonormen reflekterar över ljus

Publicerad 2010-03-04 19:39:31 i Allmänt

Stänger av telefonen och allt ljus.
Vem säger att jag inte kan vara fri från allt som jag brukar vara?
Vem säger att jag inte kan ta mig tid till allt jag vill göra och se?
 Vem är det som bestämer över mig och mitt liv?
Vem är det om inte jag så klart?!
 
Det har varit en lång natt här i mitt luftslott, där gula elefanter hoppar omkring i orangea balettklänningar och Tengtill från Nangiala simmar konstsim. Själv får jag göra precis som jag vill.
 

V A R N I N G

Publicerad 2010-03-04 19:37:00 i Allmänt

Här kommer ett inlägg som jag själv inte skulle läsa. Jag kommer bara låta som en typisk tonåring.

Jag skulle så gärna vilja bo någon annanstans. Jag tänkte lite på hur mitt liv skulle vara om jag t.ex. bodde i Sthl. Om jag skulle hänga på Donken och supa skallen i bitar varje helg, eller om jag kanske skulle vara den där som sitter hemma med mina super gamla, kultur.intresserade föräldrar och sticka, eller skulle jag möjligtvis vara den jag är nu fast med lite mer möjligheter? Jag har inte en susning, inte en aning. ''Den jag är nu''. Jaha, och vem är det då?
Jag blir aningens deprimerad varje gång jag tänker på mitt liv, vad jag vill åstakomma och sånt. Jag tycker att jag ska bli glad och känna spänning och bara längta tills jag får springa ut genom studentdörren, vinka åt livet och bara göra precis, just vad JAG vill.
Ok, jag längtar tills jag får ett eget liv att styra över och allt sånt, men jag är skraj, riktigt rädd för att misslyckas. Tänk om jag skulle träffa lite fel folk, testa lite fel piller, eller kanske inte testa några piller överhuvudtaget, bara sitta inne och kolla på TV, vad händer med mitt liv då?
Jag är blir lite skakis när jag tänker på att jag har ett helt liv att styra över. Bara de här basic grejerna, var ska jag bo, ska jag ha familj, vad ska jag jobba med osv.

Jag har helt världen till mitt förfogande.

visst låter det bra? Jo, vars. Det är kanske tillochmed för mkt, jag vet att jag inte vill leva med vetskapen om att det finns något bättre. Jag vill ha det bästa, det vackraste och det underbaraste. Då är det ju bara frågan: Vad är det bästa, det vackraste och det underbaraste? Det kan ju bara jag bestämma och jag hatar det, för jag vet inte.

Det är ju ändå mitt liv jag tjabbar om, jag vill ju inte att det ska floppa. //H

inte fan blir det någon bil heller

Publicerad 2010-03-04 17:37:53 i Allmänt

Jag har en massa roliga saker att dela med mig av, men helt plötsligt fick jag bara lust att kasta ut datorjäveln, slå något sönder och sammam och bara ge världen FINGRET!

Om det nu är därför så kan jag här med meddela att jag hatar att vara tonåring. Det suger mer än någonting i hela världen någonsin har sugit förut. Då är det hårt!

//H

Nu har jag haft sönder datan, F11 knappen är bort pillad!

Publicerad 2010-03-03 19:17:26 i Allmänt

Johanna och Jarre var här. Nu har de åkt. Jarre och Johanna grundade med en macka innan kärleksmumsen! ;D
När Jarre tog i påsen skrek hon - De är gamla, de gick ut i januari! - Jag skrattade, påsen är gammal, brödet är tillverkat i söndags! xD
Vi kollade på Svensson Svensson filmen och lite på Bröllopsfotografen, Johanna den söta sov genom nästan hela alltihopa, Jarre slumra också en stund. Det såg skönt ut!

//H

Det blåser ute, men solen vågar sig fram och det är UNDERBART

Publicerad 2010-03-03 11:03:43 i Allmänt

Kärleksmums får det bli! Efter skolan kommer Johanna, Jarre och Becca hit, vi ska kolla film käka kaka och MYSA!! Det är så underbart att man bara kan ta det lugnt med sina kompisar, det behöver inte hända något, bara en hel massa chill, det uppskattas!

Jag som trodde jag visste vem jag var, sedan sa Simon..


                  //H

Bilder från Obertauren och jag lyssnar på bob dylan den UNDERBARA!!

Publicerad 2010-03-02 18:48:29 i Allmänt


Fredde och jag på ett fik nedanför fun parken

Häng i backen, på våra hybercoola snowbikes! Fredde, jag och Erik uppe i hörnet, en av reseledarna.

I den här super snygga ryggsäcken hade jag mina solglasögon...

... Så såg de ut efter den missen. Fast jag tänker klista ihop den igen, jag gillar dem för mkt för att slänga och vet att jag inte kommer hitta ett par likadana. Fram med Karlssons!

Det var kul! Jag åkte upp på railen, som ni ser så var den rätt lång och så går det upp först och ner sen, vilket betyder att man måste ha lite fart i början. JAg hade inte tillräckligt. Just innan ''krönet'' stannade jag, då fick jag för mig att jag skulle staka mig fram lite. Smart? nej, inte speciellt, stavarna räckte ju inte ner till marken så jag tappade balunsen och drösade i baken, men det var minst lika kul som att åka på railen.

Det blev en del sånna här

[ kajsersmaren] typ tjock pankaka med florsocker och äpplemos. Rätt gott


Fredde beställde sin första lagliga öl. Ser ni hur stolt hon var eller! ?

Fredde blödde näsblod, ''fram med kameran, det här ska vi komma ihåg! ''

Jag går hem från typ-bowlingen vi liiira på fredagskvällen, det var kul.

Nu ska jag klaga lite. Det här med att man nu mer bara få ta med 15 kg i bagaget på SAS tycker jag att jag klargjorde vad jag tycker om innan vi for. Detta ledde till att jag lämnade min kappa hemma och det resulterade i att en ful turist gick på Obertaurens gator och torg. Jag menar, hur snyggt är det när kjolen/klänningen sticker fram under jackan? Om det inte är en tight sak vill säga, då tycker jag det är snyggt. Titta på bilden så fattar ni.
Jag kanske ska vara glad att jag överhuvetaget åkte? Jo, det stämmer nog, men jag tycker vad jag tycker.
Färdlg klagad! //H

Jo jo

Publicerad 2010-03-02 17:48:23 i Allmänt


Har jag publicerat den här blider förut? Kanske för att jag tycker det är så himla FIN isåfall.
Här är hon iaf. Tjejen som far upp till Kläppen tomorro. //H

tjolahopp

Publicerad 2010-03-02 17:40:22 i Allmänt

Idag har jag varit i skolan, rent fysiskt, men det känns som jag varit en helt annan stans. Jag har världens lock för öronen så allt ljud lägger sig som en dimma runt mig känns det som. Passade på att sova lite på idrotten, det var najjs! ;D Tror dock inte det var så bra för nacken, låg väl kanske inte i världens bästa position.
Annars idag då? Inget spec. Jag har länmat in ledighetslapp, om två veckor på söndag åker vi till The who valley ( Vemdalen, hehe, pappa tycker det är kul iaf! ) med polersarna från Wingfeald. Ska bli urkul! :D Imorgon åker Amanda upp till Kläppen. Jag önskar henne en fin semester och ha så kul! Puss på dig bruttan! 
//H
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela