J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

finns det något vackrare?

Publicerad 2009-11-30 23:16:32 i Allmänt


Tänk att två läppar kan göra så mkt. Att två skinnbitar kan få en att känna sig så nära någon, så skör.

  
Gillar man inte att kyssas är kramar ett utmärkt alternetiv.
       //H

tolka det!

Publicerad 2009-11-30 22:44:12 i Allmänt

 
Jag vill ha någon som lika gärna lagar romantiska middagar som rejäl husman.
Jag vill ha någon som tvättar, viker och stoppar in i garderoben.
Jag vill ha någon som städar hela huset utan att tjata.
Jag vill ha någon som ger mig en puss på kinden och säger att den älskar mig.
Jag vill ha någon som ger långa, intensiva, romantiska kyssar.
Jag vill ha någon som håller om mig när jag gråter.
Jag vill ha någon som skrattar åt mina usla skämt.
Jag vill ha någon som mer än gärna tar bort håret ur duschavloppet.  
Jag vill ha någon som fixar stoppet i toan.
Jag vill ha någon som kan berätta för mig hur jag ska gå till väga i mitt livs stora val.
Jag vill ha någon som gillar min plupp.
Jag vill ha någon som gillar min envishet.
Jag vill ha någon som spelar min musik på radion.
Jag vill ha någon som tar ner alla blöta handdukar från mitt rum och hänger upp dom i vårat badrum.
Jag vill ha någon som ringer tvopperatören när TV:n krånglar.
Jag vill ha någon som torkar mina spyor.
Jag vill ha någon som går ut med hunden när jag inte vill.
Jag vill ha någon att gå ut med hunden med.
Jag behöver ha någon som älskar mig.
//H

Draft: Nov. 30, 2009

Publicerad 2009-11-30 16:53:27 i Allmänt

kläder gjorda av sopor är en bra grej. Jag känner inte att jag behöver förklara mig i den här frågan.


Jag blir glad av glada och trevliga servitörer/ servitriser. Man blir glad själv och det blir inte så stelt att gå på resturang längre.

Snart kommer Amanda och Johanna, tekväll. Jag ska straxt baka ut bröden och sen är det nog time för dom att annlända. Jag skrev på FB att ni skulle kunna följa min väg från mjöl, vatten, jäst och salt till ett fantastiskt bröd. När jag kom in i vardagsrummet såg jag kameran och kom på att jag inte hade knäppt ett ända kort mitt brödbak. To bad.   //H

Gustav pratar om..

Publicerad 2009-11-30 13:10:39 i Allmänt

Bearné, oxfile och pommes. Jag är inte sugen, inte ett dugg! Jag blir så ledsen när jag kommer in i skolans matsal. Är förberedd på att äta något gott och näringsrikt, men jag blir lika besviken varje gång. Samma lukt, uppvärmd mat, inget härligt os från köket, inga glada rop att ''oj, vad dom gillade potatismoset idag'' till kocken. Inget sådant. Det är en omöjlighet att ropa till kocken att moset är slut. Det finns ingen kock här.
Idag kom det in några okända personer i matsalen, runt vårat bord gick det från mun till mun att dom var här och kollade på stället för dom skulle köpa Vidåkerskolans matsal! Ja, tänk om dom skulle göra det, då skulle dom rädda oss från färdigmat, tillsatser, färgämnen och allt annat skit som serveras. Vi skulle få saftiga hemlagade biffar med rosmarin och vitlök, eller ingerfära och vitpeppar. Vi skulle få sås gjort på riktig buljong, inte tärning, potatis som har ränder efter skalaren, inte runda små slipade, gula stenar som är förkokta.

Dom skulle inte köpa stället. Än en gång blev jag besviken //H

så här tycker jag om jul

Publicerad 2009-11-29 15:59:32 i Allmänt

Jag tycker om jul. Man träffar härligt mkt folk, äter gott, får grejer och har det nice. Jag gillar inte sätter man behandlar jul, hur affärerna tjänar pengar på att det är jul. När man var liten var jul något storslaget, kul och spännande. Nu är jul något som man förbereder i en evighet, kommer, och är förbi. Det är inte magiskt längre. Man vet att tomten inte finns, att man måste städa hela huset efter alla gäster, plocka paketsnöre fram till midsommar, stuva in grejer i det redan överfulla rummet, allt detta för typ 4 timmars nöje. Är det värt det frågar jag? Nej, i år ska det bara vara jag, Fredde, pappa, mamma och Benny. Inget mer. Vi ska va sams, ha kul och inte bara ta det lugnt. Jag är kluven till om jag kommer fira jul när jag blir stor och skaffar barn. Det suger ju bara en massa energi och vet ni hur många det är som blir deprimerade över jul? Inte jag heller, men kan tänka mig att det är en hel del. Chilla är mitt ord i jul-debatten. 

Här ska det va en rolig bild, men jag orkar inte/ hinner inte fixa någon. Använd fantasin! 

//H
 

Jag hade en plan

Publicerad 2009-11-29 15:00:26 i Allmänt

Idag är det dimmigt ute, rejält dimmigt. Jag tycker om dimma, luften blir friskare och lättare att andas. synd bara att man inte ser något, lite taskigt när man kör bil och så. När man kör bil ska det vara torrt och soligt, fast solen får gärna täckas över med ett lagom stort moln, så man inte blir bländad när man blåser fram i 200 blås!

Vi ska på Luftslottet ikväll. Jag hoppas den är bra. Ofta tycker jag att ettan är bäst, tvåan är sämst och trean ligger någonstans i mitten.

Jag har städat idag, mitt rum och damsugit köket, badrummen nere, vardagsrummet och hallen. Jag har hängt in kläder i garderoben, lagt tröjor i lådorna och rensat massa smutsigt. Är inte klar än, men vi ska strax äta och sen får vi se vad framtiden har att erbjuda! Tänkte ta en promenad.

Jag pratar inte idag. Jag har inte så ont i halsen, men jag kan knappt prata och mamma sa att om jag snackar så kanske jag börjar snacka så här på heltido och det vill jag inte va med om! Inte! Jag snackar inte, jag väser. Rätt kul entligen, men inte hela tiden. visst är bloggen ett jättebra sätt att uttrycka sina känslor när man inte kan prata? Alla stumma borde ha en blogg. undra hur många bloggar det finns ute i världen. Det är nog en hel del. Undra om folk i Afganistan vet vad den blogg är? Jag bilr lite trött på alla i-lands probelm som kretsar runt oss, med blogg. Hm, ska jag äta köttbullar eller biffar idag? Folk i Uganda undrar istället hur dom ska få mat eller pengar till mat. Helt sjukt, att vi är på så olika nivå, vi lever ju ändå i samma värld.
         hej då! //H
^
en klänning jag köpte

hemkommen ocg redan trött på datan

Publicerad 2009-11-29 00:02:17 i Allmänt

Nu är jag hemma! Har haft det toppen! Förutom att vi aldrig av på Beyond Retro, Pau orkade inte gå dit. Tokfia säger jag bara. Var inne en sväng på Stadium och kom på att om jag skulle ta en affär att plocka vad jag ville ur, då skulle det bli Stadium. Dom har allt! Var på väg att köpa skidgoogles, men försäljaren var upptagen och jag orkade inte vänta. Men jag köpte lite annat...Men tyvärr verkar det som om bilderna inte vill uppenbara sig i denna sena timma. Och eftersom jag är någonrlunda smart, man får ju välja sina strider som det så fint heter, jag tar inte en faight som jag inte kan vinna. Inte nu iaf. Jag kan inte vinna över en dator, inte ikväll. Ikväll somnade jag nästan till Eragon.


När vi kom i på hotellet igår natt så var det som en club på första vån. Jag visste inte det skulle va det, så jag frågade mamma varför hon inte hade sagt det. Då skulle jag ju packat ner en klänning, nu hade jag förstora jeans och en kofta. Jag skyller det inte på mamma. Om jag skulle festat igår, skulle jag förmodligen somnat vid dressyren och det ville jag inte!!
Nu ska jag kolla på tv och sova, uppdaterar mer imorrn! //H

ska vi gå ut och leva livet du och jag...

Publicerad 2009-11-26 21:38:45 i Allmänt

...Den lilla tid som vi har här.
Gå ut och se om det har hänt nåt nytt idag. Nu när alla blickar bakåt.
Änga er åt gårdagen ni, men jag är inte road utav nostalgi.


Jag kan förstå om ni tycker jag har konstig musiksmak, men jag är ganska såld på Uggla för tillfället faktiskt!

Det är så lilla ställt att ni tror ni har svält för ni saknar en swimmingpöl.
Allting som jag vill kan jag göra.
Första gången som du ska falla ner i gråt. Första gången som du ska tigga om förlåt.
Första gången som du är riktigt kär.
Fint va?

En annan sak som är fin är grannens...
birka igen
Birka! ''söt som snus och med hela huvet fullt av bus!'' visst är jag bra på att rimma.
nej då, hon är inte så busig, men otroligt charmig och snäll. Om man sätter sig i boxdörren så kommer hon fram till en, pussar lite, nosar lite och sen bara står hon där.
birka
sa ju det! SÖT! S Ö T och tjock.
jag kommer ju va utan data tills på lördag em, så vi hörs inte förens då! men simma lugnt alla glada! eller nej förresten, dansa på borden och visa lite framfötter! Eller gör något annar kul. //H

försöker installera något. hm

Publicerad 2009-11-26 21:12:49 i Allmänt

Jag är nog en av de smämsta på datorer. Jag använder ju ändå en data en gång om dan, något måste jag ju veta, men nja, jag är inte så säker på det. Just nu försöker jag installera Adobe Flash Player, jag har gjort det förut, men nu vet jag inte längre.. Nästan pinsamt att skriva tillochmed! Men jag kan blogga iaf! ( även om jag inte vet hur man gör en ny header.. ) Det står att jag ska klicka på en grej, men när jag klickar på den så kommer det inte upp vad som ska komma upp enligt instruktionerna. Jag blir lite lätt galen på datorer ibland. Nu kan jag inte spela Jhonny Cash! //Hom ni inte ser det så är det min data som jag slängde i elden. ( det står HP på, lite litet bara.. )

döda hudceller är mitt problem

Publicerad 2009-11-26 19:02:08 i Allmänt

jag funderar på att göra lite ljusa slingor i mitt rufs. För tillfället ser det för taaskigt ut, något måste göras!
Det är många som färgar mörkt så hår års, men om jag ska så ska det bli ljust. Eller kanske något läskig grön eller nåt. nej, inte grön det kan jag lova, men jag hade ju lila ett tag på världen, det var ganska snyggt faktiskt.
Längden på håret är oxå tråkig, hela mitt huvud är tråkigt just nu. Håret bara hänger där, ingen volym, ingen form, ingen färg. inget. Bara hår. Har ju snackat om en permanent, trippeltångat, fast jag tror nästan jag har övergett den idén. Helst av allt skulle jag vilja klippa av allt, eller inte allt, men bra mkt. Eller iaf. hitta någon rolig frisyr, nu är det ju bara. Förövrigt tycker jag bra om mig själv. //H

ett helt inlägg försvann. Poff! suck

Publicerad 2009-11-26 18:40:21 i Allmänt

Jag mår inte så bra idag. Mamma fråga om jag ska med imorgon. Om jag ska med imorrn? klart jag ska!
Jag har ont i huvet, halsen och så är jag trött som en hel demensavdelning! ( Det bor väl mest gamla trötta människor där? ) Jag har inte vanligt ont i halsen. Det känns inte som ett rivjärn i halsen, mer som en irriterande bula i övre delen av svalget.

Jag lyssnar på Roxette. '' ååh, it such a cold town.'' Good shit det där! Lite ond school, måste erkännas, men visst var dt bättre förr? Eller den där frågan kan man ju snacka sig stum om, allt är ju relativt. Bra ord, relativt.

Tack Anonym för tipset! Beyond Retro finns på Drottningg. 77. Ni kan väl aldrig gissa vart jag håller hus på lördag!
               //H

tror jag ska ta ett bad,

Publicerad 2009-11-25 16:22:47 i Allmänt

ett varmt skönt bad med bubblor och musik. Japp, ska bara räkna lite matte.

Det vore kul att gå runt med en kamera 24/7. Kul att ta kort på allt och alla. Jag måste bara skaffa mig en liten smidig och bra kamera. Gå runt med en stor systemkamera har jag ingen lust med. Eller är det värt det? tänk vad jag skulle kunna få på bild. haha ^^

ps. har ont i huvet och mobilen är urladdad. ds. //H

I'm no ones angel.

Publicerad 2009-11-25 15:18:55 i Allmänt

your eyes are so chooking blueueue. Here comes a lover, she is a first class undercover.
Jag gillar Melody Club.

På fredag ska jag till Sthl. kul! Men Amanda sa att dom har flyttat Beond Retro till söder! dumt gjort säger jag bara.. Det är för övrigt det roligaste affären jag någonsin varit inne i. Finns så mkt fint, och fult, som man inte bara kan motstå att prova. Sen att det ser ut som f*n är en annan sak! ;)

Jag vill ha mina skidor! Nu har dom haft 3 veckor på sig att fixa dom, så mkt kan det väl inte finnas att göra på Teamsportia i Katrineholm? Vad kan det ta? En halvtimme på mina kanske, hålen ska borras och så, Freddes kan ju inte ta längre än tio min, det är ju bara att skruva fast och justera inställningarna. inte svårt alls. Dom kanske har glömt bort dom. Stackars dom isåfall. hehe..^^^

Jag vill åka till Österrike nu nu nu ! Lääängtar. Åka skidor, chilla och dansa, kan det bli bättre?

man ser kanske inte så bra, men det är jag på en rail i Vemdalen.


Valley the who igen. Ska köpa nya googles, måste bara hitta ett par snygga. Det finns ju typ inga jag vill ha, tänke kolla i Österrike och Vemdalen, där borde dom ju ha! //H

They can not take my pride.

Publicerad 2009-11-25 14:52:53 i Allmänt

Idag har jag dansat, sjungit och visat Filippa och Jennifer hur man kokar kaffe. ^^

Vi filmade inte på dansen, det var bara jag och Sofie där. + alla sjuor som springer runt och skriker, dom är mest jobbiga. inte särskillt effektiva heller, kan va lite jobbigt när man måste arbeta tillsammans med dom...
Lena hade en trumma med sig, jag kommer aldrig ihåg vad den heter, men en sådan som dom har i Afrika, typ. Jag vill ha en i julklapp, när jag sa det till mamma påstod hon att vi skulle isolera mitt rum först. Haha, men det ligger något i det. Det var jättekul! Jag är inte så snabb på att snappa upp rythmer och sånt, men när jag gör det, då gör jag det! det är så kul att känna plusen och bara flyta med. I löööv it!


Freddes kjol, men min rumpa! Ha! //H

''jävla syokonsult''

Publicerad 2009-11-24 21:38:47 i Allmänt

idag har jag varit hos Anna-Lena, syotanten, det gick bra. Vi kom fram till att vi skulle åka och kolla på Hallsbegs nästa onsdag, kolla sam-ekonomi. Ska även kolla John Bauer sam- idrott. Båda dom kan i framtiden leda till ett yrke inom polisen. Jag vet inte vad jag vill, men polis är väl ett rätt ok yrke? Man får tydligen inte så bra betalt som Gunvald och Vallander, tyvärr. Eller det beror väl på hur högt upp jag vill klättra på karriären. Jag vill tjäna en del pengar, men jag vet inte om jag vill bli kriminalare. Kanske obducent? Då ska man nog gå NV förresten. Jag bilr alldeles vimmelkantig så fort jag tänker på det. Det finns ju hur mkt som helst! Vet man bara vad man vill så är det ju inga problem att hitta en skola, vet man inte vad man vill är det betydligt svårare. Jag hoppas det blir bra i vilket fall. Om poliser skulle ha högre lön, då skulle det inte va något snack om saken! Fast åandra sidan så vet jag inte hur mkt dom får.. Det kanske jag ska kolla upp innan jag dissar det totalt.

Amanda och jag gick hem till henne och kolla på underbart söta kattungar. Vi kollade på bilder från helgen oxå, hann tyvärr inte med så mkt disskutioner, var tvungen att gå på mötet.. Helst av allt skulle jag stannat kvar hos Amanda, mysa med kattungar, en feting bra vän och en data. Det skulle va najjs! Men plikten kallar, sånt har jag inte tid med. Sova kan man göra när man är död, inte sant?

 bildmojängen funka inge vidare idag, så det blir inga bilder. sorry!

kom nyss hem från ridningen btw, varken hästen eller jag var på humör. go natt! //H

snart ska jag sova

Publicerad 2009-11-23 22:27:36 i Allmänt

I kväll var det skönt att ha tekväll. Jag var trött, Amanda och Johanna var nog oxå lite slitna, perfekt mix. för en måndags kväll. Johannas soffa ( den uppe ) är att rekomendera om ni vill slappa. bäst är att sitta skräddarsits i hörnet mot trappan, då kan man luta sig mot trapp-räcket och det går inte av för hackor det inte! ;)

Jag tänkte ladda upp en gamla mobil och prova om det funkar att smsa då. Det borde ju gå eftersom att Telia snubben sa att det var fel på mobilen och inte på kortet. Det visar sig om det funkar eller ej. oo, det rimmade! Annast är jag inte så bra på att rimma, inte alls faktiskt. men jag bilr väldigt imponerad över folk som kan stå och battla i en halv evighet.

jossan är sjuk. Tråkigt! Ont i halsen och förkyld, som man är någon gång ibland. Tvyärr! Fredde och pappa är oxå sjuka, jag vill nästan inte bo här för tillfället. Fast Freddes och pappas sjuka kan bero på helgen. Dom har typ inte sovit mkt alls och så serverades det buffé. Själv är jag förkyld och hes. Men det räknas inte som sjuk. imorrn ska jag ta sprutan. ( lite kul att alla vet vilken jag menar genom att jag bara behöver skriva sprutan. eller kanske inte kul, läskigt snarare. ) Jag kan redan ha skrivit det, men jag ser faktiskt fram emot det. låter det knäppt? Kan bero på att jag är lite rubbad, nej då skoja bara! inte ett dugg kul skämt...
 puss och gonatt! //H

från promenaden. Det började regna när jag gick. Undra vad gud i höjden menade med det?

visst ser det kul ut? blir man inte lite självmordsbenägen när man ser denna bild? nedå, inte när man tänker att det snart är dags att damma av Audin. Då tycker man att det blir små sprickor i den annars så molnliga himlen och dimman verkar helt plötsligt inte lika tjock längre.

//H

nyduschad och nypromenerad. och trött

Publicerad 2009-11-23 17:14:18 i Allmänt

ska straxt pysa iväg till johanna, men först update.
jag kan inte smsa på min mobil. vi ringde Telia och dom sa att det var mobilen det var fel på, så måste åka in med den snart. vill ni smsa med mig får ni ta mammas eller pappas numemr. Mammas är säkrast. Jag blir lite smått galen när saker och ting inte funkar. iaf. såndana saker, en stol eller en tröja kan man ju laga själv om det skulle va så, jag kan inte fixa en mobil själv. har inte en susning om vad som ska göras.  nu ska jag klä på mig och sen bär det av mot tekväll med las chicas! Me gusta mucho! adios amigos!  //H

morsning!

Publicerad 2009-11-23 13:00:23 i Allmänt

vaknade för en halvtimma sen. det betyder att jag har sovit i mer än 12 h. jag är imonerad av mig själv, brukar bara kunna sova i typ 9 timmar.

Fredagen: vi gick i skolan, gjorde no prov ( gick bra ) gick hem till Becca, gjorde chokladbollar ( ! ) snidade om till partylooken, sen åkte vi ut till Marsjö. efter lite fix och trix hade vi festlokalen klar och då började det droppa in folk. sen var det fest. jag har inte nå vidare kul måste jag erkänna. vet inte varför, kanske för stor blandning av folk. Antingen ska det va äldre personer, eller jämngamla. Jag väljer helst det förstnämnda. Dom kommer man inte träffa i skolan på mondagmorgon. + att äldre har oftast lite mer att säga och det finns mer fördelar med att ha varit i livet längre än mig och mina kompisar, men det tänker jag inte skriva här!
Ja, senare på festen började saker och ting gå lite överstyr, en stol gick sönder, ( fast det kunde man laga.. ) någon ( nämner inga namn. ) råkade spy ner sängen. och då var ju någon tvungen att ta hand om den nerspydda, jag gjorde det. fast jag hade ändå inget kul för mig, så det gjorde inget.
Tack alla som hjälpte till att städa!
Jag vet inte varför, men Matte Bäckström känner igen mig. Visst, vi var på samma skidresa förra året, men vi träffa honom på nyår förra året och då var det första han slängde ur sig '' HULTGREN; det är ju du! '' ja, visst var det jag, men hur sjuttan visste han det!? Jag har inget emot det, det är ju bra att folk vet vem jag är, men hur vet han? vi har ju inte direkt träffats eller vad man ska säga. Han var iaf. snäll och hjälpte till att städa och han erbjöd Jossan skjuts som bor typ 2-3 mil därifrån.

här kommer en bild på min frulle. F- R- U- L- L- E

 julmust och filmjölk. julmust är gott! tur att det bara finns två gånger om året! ;) ( martina på morgon passet dricker 2-3 liter om dagen! ) Jag gjorde iordning en macka oxå, men är inte direkt hungrig. nu ska jag klä på mig och gå ut på en liten promenad, ta lite bilder och njuta av min lediga dag. ha! xD //H

lagom trött, sliten, hes och jä*ligt glad josefine som sitter vid datan

Publicerad 2009-11-22 22:02:04 i Allmänt

Jag har sovit 40 minuter det här dygnet. Hade just kommit upp till hytten och jag borstade tänderna i sängen, och somnade. sen gick Fredde och moi till relaxen. Det var väl förtjänt för nattens bravader. ;) Det var skönt, bara ligga och slappna av.

Jag ÄLSKAR att dansa! Det är sååååå kul! Jag tycker synd om dom som inte håller med. ni har aldrig dansat på riktigt kan jag säga. tyvärr så stängde dom dansgolvet redan klockan 3! Jag trodde dom minst skulle hålla på till 5 eller nåt, men icke sa nicke. Jag har aldrig riktigt fattat vad det betyder, men det låter kul, och eftersom min blogg är kul...! Jag trodde iaf att folk inte skulle gå och lägga sig när musiken slutade, men det gjorde typ alla! Det var som att sätta en nål i en ballong, alla bara försvann. Men det finns ingen som kan stoppa mig klockan tre på natten när musikens puls fortfarnade dunkar i bröstet. ( visst skulle jag kunna bli poesiare, vad heter det? Jag har tappat ordet. hm.. ) Vi körde air hockey, jag var väl inte så där vidare bra, men det var kul och det är allt som räknas, iband iaf, körde bil och ni vet en sån där motorcykel som gungar i sidled när man ska svänga. Det var kul! fast när jag tänker efter var det nog passageraren som styrde.. Det var kul ändå! Ni kanske är lite trötta på att läsa ordet kul hela tiden, men det var KUL! hela tiden. 
inte för att jag har åkt så vidare mkt motorcykel i mina dar, men det där var nog den roligate turen på lääänge! iaf. mellan åkturerna. mohahahahaha

imorgon är det tekväll och jag kan knappt bärga mig! Jag gillar mina undebara vänner sååå mkt. jag gillar dom för hela dom, som dom säger ''även solen har fläckar.'' men jag gillar solen ändå! 

Dom hade ett piano på skutan och har man en himla begåvad person med så kan man ju inte låta bli. viktor Larsson säger jag bara. eller inte bara, men han har skills den killen. jag föreslog att han skulle bli skådis först, sen började han sjunga och spela oxå. Musikalartist är ditt blivade du viktor. Inte elektriker, musikalartist. Inte för jag tror du läser, men din kära mor kanske gör. vad vet jag? 
när vi hade suttit där vid pianot ett tag kom en vakt och sa att vi inte fick spela mer. ( då fick jag reda på att dom har fylleceller på en färja. no worries mates, jag frågade. ) då var det någon som föreslog air hockey och inte tackar man nej till något sådant barnsligt kul!? 
Jag har träffat en begåvad kille. Mattetönt. Han kunde allt, eller vääääldigt mkt iaf. Martin fick ett litet brakedown där. Jag är mäkte imponerad, han kunde 40 (!) decimaler på pi. fatta! 40 st! jag kan två. Vi hade en liten tävling, jag tror dock att jag loosade ganska hårt. 
jag har haft en sjukt bra helg, sjukt bra. och om det är någon som vill bjussa på en kryssning så gärna för mig! 


mi hemana y mig själv. Skrev spanska prov i veckan, har inte fått tbx dom än, men jag har ett G iaf. Fast nu har jag bestämt mig, jag ska lägga ner ännu lite mer tid på skolan. eftersom jag inte vet vilken linje jag ska gå, så ver jag ju heller inte hur många poäng jag behöver. plugga plugga plugga, och åka på kryssning någon gång ibland. ;)

ja, den där bilden duger väl? japp det gör den! ska se om vi hittar något mer kul.. är inne på freddes
ne, jag hitta inget kul att lägga upp för hela världen. nu ska jag snart gå och lägga mig. imorrn kommer mer, för jag är ledig så då kan jag blogga en hel dag! wiiiii. det är ju bra, om ni orkar läsa så klart. annars kan det ju kvitta! kan ju hoppas det bilr fint väder så man kan ta lite fina bilder. Det är ingen som orkar läsa en blogg med bara text. haha, ska jag säga kanske ni tycker nu, men funkar bara allt som ska funka när man laddar upp bilder, då blir det bilder. tack till alla som va med och förgyllde min helg! spec. lördag natt. ni äger, jag med. hej då//H

hello wide world!

Publicerad 2009-11-20 09:51:04 i Allmänt

I'm in class right now, but my teacher told me that I could write here, but in English. So here I'm, writhing in English.
To day I'm going to Rebecca, sleeping there and to morrow I, Fredde and my father are going with the farry. SMK vingåker is the sponsor, they want to do something for all their free-workers. Fredde and my self are gonna rule the dancefloor! haha, I can't wait. ;)
this means that I wont be able to update, until Sunday eve. But the one who waits for somthing good.. . ;)
I promise to take alot of pictures and some of them may be landing here. who knows?

On gymclass we where suppose to swim 750 meters, but we did it. or Amanda, my self, dennis and Nils did. they others where to sick for gymclass.

I'm affraid I have to go now, but see you guys on Sunday! ( sorry abaut the spelling... ) tjao bella! //H

Det mesta kan man köpa...

Publicerad 2009-11-18 16:02:58 i Allmänt

.. men ingen kan köpa livet.
Man måste få bestäma över sitt eget liv. Och ska man till toppen av t.ex. karriärstegen, då är det jobba som gäller. Jag vet om det och jag tycker synd om folk som tror att dom kan glida in på ett bananskal och glassa runt lite. Jag vet ju inte så mycket om arbetslivet, men jag tror inte det funkar så. Klart att man har olika lätt för olika saker, me ska man komma någon vart så vill det nog till att man jobbar. Ni ska ju inte inbilla er att bara för att man har en gård i släken så är det lugnt. Har man växt upp på en gård så är det klart att man har väl lite i bakfickan, men åandra sidan så är ju allt relativt.

Jag har så mycket i skallen just nu. Skulle kunna skriva hur många A4 som helst, det ska jag dock skona er ifrån, men allt med gymnasievalen, vänner, skolan, min tonårssvacka, allt!

Jag var ju på duve igår och kollade på sam, nv och es musik. Vi snacka ganska mycket med en ekonomilärare på sam och om jag ska gå sam så ska jag gå ekonomi. Jag tycker det är kul med pengar och lite ekonomi har man alltid nytta av tror jag. Jag vill dock inte plugga i all evighet. Jag vill gå gymnasiet, jobba lite och sen när jag har kommit på vad jag vill syssla med, då kan jag ju plugga mer. Sam verkade ok,
Musik verkade kul! Fatta kul att sjunga och spela geonom tre år. Fast då måste man ju plugga vidare, vem vill anställa en person som bara gått estet? Marknaden är ju sannerligen inte så stor.
Energi tjänar man pengar på, man får använda kroppen och det är nog oxå ganska kul. Jag är tveksam, eller nej, jag vet inte. Jag vet inte alls. Det är lite jobbigt för om man har en liten koll på vad man vill gå så kan man ju anpassa betyden därefter. Jag har ju inte en susning så jag pluggar så mycket jag kan. Har inte tid men så mkt annat. Amanda sa det idag att hon komemr hem, pluggar, äter och lägger sig. typ. Och visst känner jag igen mig. 
Så kan ni gissa vad jag ska göra nu? Plugga biologi? ne, inte alls. //H


tänkte göra ett album på facebook från sommarsemestern. gjorde ett från vinter ju //H

plugg med mandlar

Publicerad 2009-11-18 15:38:00 i Allmänt

Nu har jag pluggat klart spanskan, för just nu iaf. Biologi står på schemat härnäst. ska bara uppdatera lite.. ;)
Idag filmade vi dansen, det gick ganska bra, ska dock göra om det nästa vecka. Man kan ju inte nöja sig med ganska, eller vad säger ni?
Tracy Chapman och jag kilar stadigt när det vankas plugg, så enormt cool hon är! Jag vill oxå bli cool när jag bilr vuxen, skaffa sig lite perspektiv på livet. Chilla, va med mina barn ( om jag får några vill säga. ) va med min älskade ( vem där ute är den lycklige då? ) leva livet, komma fram till vad som gör mig glad, sen är det ju bara att leva som man lär. Inte så svårt, beror ju på hur man lär, men ni fattar. ;) Jag vill leva i nuet, skratta idag och vara glad. Det kanske bara behövs en hund för att jag ska vara nöjd, fast känner jag mig själv rätt så kommer jag vilja ha hela världen innan jag bilr nöjd. ''The world should rotate round me'', gillar't ! Klart jag inte tycker att alla ska älska och dyrka mig, ( då har man nog lite för stora förväntningar på sig själv och andra. ) men jag gillar meningen, det är så klockren! Man får ta det med en nya salt så går allt bra.

  Jag gillar mig själv, så är det. Jag gillar inte när folk blir irriterade på att jag skriver såna saker. ''Vem tror hon att hon är lixom?'' Jag tror inte, jag VET att jag är Josefine Hultgren. Jag VET att jag tycker om mig själv, kanske inte varenda tanke eller åsikt, men jag är ju jag och ingen är perfekt. Låter det klyschigt? haha OM det gör, men vad ska man säga då? Det är ju så! //H

hej snygging hej!

Publicerad 2009-11-17 17:42:10 i Allmänt

Jag är inne i en Uggla period. Magnus Uggla alltså, inte djuret. Jag gillar inte ugglor så mkt, dom får hålla sig i skogen tycker jag.
Ska snart äta och sen är det Duveholm för mig. Sam, Natur och Estet är det på schemat ikväll. Är inte så intresserad av dom, men man kan ju kolla in läääget, skadar ju inte.

Becca och jag på bibblan efter skolan, jag hyrde två böcker, kommer dessvärre inte ihåg vad dom hette, men dom verkade bra. Jag kan ju kanske rekomendera dom sen, när jag har läst dom. Om jag kommer ihåg vill säga. Jag ska komma ihåg att Carro är skyldig mig 50 kr för kakor. Har bara 5/12 kvar nu. Go me eller vad säger ni? ;)
Jag är lite orolig för N1H1, eller vad den nu heter, jättemånga i skolan ( då menar jag jättemånga! ) är hemma. Bara för att dom är hemma behöver ju inte det betyda att dom har influnsan, men man kan ju anta.. Folk kanske stannar hemma om dom är förkylda oxå, just för att va på den säkra sidan, det uppskattar vi som är friska kan jag säga! Jag har inte alls lust att li sjuk, jag vill inte och jag har inte tid med det.


vi kollade på Fight (-ing? ) idag. Den var jättebra! Jag blev jätteglad när jag såg den. Den handla om en muslimsk tjej som inte fick träffa vita killar och inte träna Kung Fu, men det gjorde hon ändå! Visst blev det lite konsekvenser, men det var det värt tycker jag! Den rekomenderas stark. //H


så här såg jag inte ut idag. hårknutarna åkte ur, så det blev en stor knut av det hela ist.
annars dars denna kreaktion med en lång stickad, TP kängor och röda luddiga strumpor.

hitta inte bilden där jag gör Kung Fu pose, så det blir en på förra årets tomte ist! tjing tjing!//H

ps. tycker ni jag ska börja använda ordet gitta? istället för tjing tjing alltså.. funderar på om jag gillar det eller inte.  )

don't U just love..

Publicerad 2009-11-16 22:49:04 i Allmänt

.. min nya stil, '' Jag duger som jag är'' girl power! fast det är ju till för killar med, inte girlPower, men att killar oxå ska va nöjda med sig själva, inte gräma sig över en krokig näsa eller för lite pengar till kläder. People Power, bästa namnet eller hur?! 
Jag ska inte ljuga för någon. Jag gillar muskler som spänner och rysande röster, det gör jag. Jag bryr mig om hur folk ser ut, det gör jag. Fast jag låter dom ha sina kläder, jag säger inte till dom att dom ska hem och byta, jag accepterar. Bara för att jag accepterar betyder inte det att jag gillar det, men jag accepterar. Om någon frågar måste jag svara ärligt, ärligt behöver inte betyda elakt. Beror på vilken attityd man har. Jag försöker ha en glad attityd, lyckas jag då? Det är upp till er att bestämma. 
 Nu ska jag ladda för skolbio imorrn. Fighter, dansk film. Mer än så vet jag inte. God natt!//Hantingen ser man potatis, såg och gurka, eller så ser man nallen. Ser du nallen?

Min helt vanliga dag

Publicerad 2009-11-16 22:36:42 i Allmänt

Idag har jag länkat till HK-bloggen, lagt över bilder från kameran till datan, varit på te-evening, hm, något mer tro... ne, det var nog allt av värde jag vill skriva här.

Det är så skönt att va med de bästa brudsen, man behöver inte känna sig jobbig, även om man är det, man behöver inte anstränga sig, dom vet hur jag funkar, jag kan lixom inte fejka mig själv. '' Jag kan ju inte va annat än mig själv.'' ( bröllopsfotografen ) Man SKA inte va någon annan än sig själv, anser jag. Sen att  alla folk inte kan acceptera det, är ju inte mitt problem. Det är ju inte mitt problem att dom stör sig på mig och lägger energi på det istället för att vara go' och glad. Ingen kan väl på allvar säga att man vill va butter och ilsk, ibland kanske, man har ju sina ups and downs så att säga... Hur ska vi sammanfatta detta då? Jag är mig själv, trivs med det och så vill jag skänka en eloge till mina vänner som accepterar mig för just precis den jag är.  
''when I wake up in the morning, there is a sun shining on my face. '' Härlig mening va?
//H      ps. jag tänker inte för allt i världen ta bort min plupp, nu är det bestämt! ds.

Vi ska ju leva också, verkar som många glömmer det.

Publicerad 2009-11-16 22:08:10 i Allmänt

Idag har jag haft fina kläder på mig. Skjorta, leggings, raggisar och vita stövlar. På kvällen hade jag TP kängor. Jag gillar mina kläder. Nästan varje dag kan man knopa ihop något som man trivs i. Jag trivs i de kläder jag hade på mig idag. Kände mig snygg och det är ju det som är grejen. JAG ska gilla mig själv, klart att det är ett plus om andra gör det med, men för att JAG ska lyckas, så är ju MINA åsikter om mig själv viktigast. Så är det för alla, det är jag tämmligen övertygad om.Jag gillar TP kängorna, det är nog bara jag som gör det nu för tiden, men shit the same!Och så här såg skjortan ut. ( ursäkta kvaliten på el bildos, mobilen.. färgerna är starkare och ser inte så urtvättade ut in reality! )  //H

skolans datasal

Publicerad 2009-11-16 12:12:57 i Allmänt

här sitter jag och kollar bloggen (!) Ni har väl inte missat, Vidåkerskolans HK har skaffat sig en blogg! Där finns alla uppgifter som vi har, recept och annat bra. Dom har varit så snälla och länkat till mig oxå, så nu skjuter nog läsarsiffrorna i höjden! eller?
 nu ska jag göra lite nytta. ikväll blir det tekväll hos Amanda, KUL! hörs sen! //H

gå och lägga mig.

Publicerad 2009-11-14 22:32:47 i Allmänt

jag är pritty nöjd med denna dag.
imorrn ska jag plugga matte och no,  städa och ta en redig promenad. har fortfarande träningsvärk sen igår, fast att jag har bastat och strecha som en idiot. det har funkat lite ialf. nu har jag bara ont i nedre delan av låret om man säger så. Fast jag tycker om det, det känns att man har jobbat lite. bra. hehe, då kan man kanske belöna sog med en kaka eller två! ;) mumms fillibabba. 
nu ska jag lägga mig tror jag, så jag kan vakna lite tidigare och somna lite lättare på kvällen sen. jag har en förmåga att inte kunna somna på söndagkvällar, lite jobbigt det där. ska se om jag kan motverka det nu för en gångs skull.        god natt på er alla sweetisar där ute som läser. kul tycker jag. //H

 
och så hälsar benny katt så klart. som dessutom är på bättringsvägen tror vi, fast hans högra öra är varmt. nu ligger han i soffan och göra vad han är bäst på, chillar.  /H

så kan det gå.

Publicerad 2009-11-14 21:36:54 i Allmänt


idag blev min nya, fina supersköna skidstrumpor torktummlade. Det tyckte dom inte om, och inte var det meningen heller, men så kan det gå. Fast som tur är så gick dom att töja ut så dom passar bra igen.
När mamma kom med dom så höll jag på att skratta mig till döds, dom var så söta. Såg så små och söta ut.
        tjing tjing!! //H

ostkakansdag idag.

Publicerad 2009-11-14 21:30:50 i Allmänt

kan man fira det på något bättre sätt än att äta den utsökta småländska godsaken? 

Ostkaka tillverkas genom att mjölk ystas med ostlöpe och ostkakans speciella konsistens uppstår när kaseinet i mjölken koagulerar. Ostkakan finns i huvudsak i två varianter. Den ena är Hälsingeostkakan och den andra den kanske mer kända småländska ostkakan. Den har föreslagits som officiell nationalrätt för Sverige i en riksdagsmotion 18 oktober 2004 av centerpartisten Margareta Andersson.

En förenklad variant av den småländska ostkakan kan tillagas hemma av färskost, ägg, socker, hackad mandel och grädde som rörs ihop och gräddas i ugn vid 225 grader. Den riktiga ostkakan kan också tillagas hemma. Småländsk ostkaka äts ofta avsvalnad men ljummen. Kakan serveras oftast med sylt och vispad grädde, men kan även ätas med till exempel mjölk eller glass.

visste ni förresten att man alltid börjar ta av kakans mitt, för att sedan lämna en liten kant längst ut vid formen? En gammal tradition som levt kvar i Smålands djupa skogar. Detta gjorde man för att formarna man använde förr var av koppar och koppar är inte nyttigt att få i sig. man började i mitten, där det inte fanns någon koppar och så jobbade man sig ut i kanterna. Det ÄR sant. Nu mer är ju inte formarna gjorda av koppar, så man får friheten att äta sin ostkaka hur man vill. Bra va? annars skulle det garanterat någon som skulle ha invändningar på det, för så är det jämt.     

Jag har gjort egen ostkaka några gånger och det är nog godare än köpt vid närmare eftertanke. Jättelätt att göra är den oxå, kommer med recept en annan gång ( vet inte vart jag har det.. ) 

Team Ola vann körslaget btw. hej då! //H 

red idag och nu bytte fredde till bingo på Tv. why?

Publicerad 2009-11-14 21:09:08 i Allmänt

idag red systra mi, jag och Pau. Jag ramlade av. Och så tänkte visst inte hästen att jag satt på, så han gick lite nära ett träd, mitt ben kom i kläm. Tänkte att det blir nog ett blåmärke, no big deal. när jag tog av mig byxorna underade jag varför det var en bula på benet. haha, det set rätt kul ut. 
 
så här blev det när jag försökte ta kort, resultatet kan väl diskuteras.. Men ni ser att det går upp på mitten, runt omkring är märket. Det där som ser ut som vita hårstrån högst upp, det är lite skinn, ni vet sånt som blir när man har skrapat sig lite.

Avramlingen:
Vi skulle gallopera, jag fattade och han bockade av mig. Han drabbades av så kallad damp. Pau och Fredde travade efter hästen i ett försök att fånga ni honom, vi var ju ändå på ett fäldt mitt ute i skogen. Jag traskade efter och fångade in honom. haha, power 2 me! xD
Typ så gick det till. annars var det rätt kul. Jag sålde inte bara en, utan TVÅ burkar kakor till fam. Hellström. go me!     //H

ps. hål i väggen är KUL

Josefine Hultgren har en viktig sak att meddela.

Publicerad 2009-11-13 22:04:47 i Allmänt

varför kan man nte bara få va ful? vi kollade just på idol, när Mariette och Calle sjöng, mamma undrade om dom inte kunde göra något åt hans hår. jag sa'' men kolla på honom. han ser ju inte så bra ut. varför kan man inte bara får vara ful?'' Och jag menar det. Är det verkligen så viktigt att va snygg och fixa så fort man sticker näsan utanför dörren? Det är en sak om man har acne, då tycker jag det är helt ok att gör något åt det för det är inte kul, inte kul.
varför kan man inte bara få va ful? Det är min fråga till hela världen. //H

visst kan det va så enkelt? eller det är ingen fråga, det är ett påstående. hej då

min dag, min härliga dag

Publicerad 2009-11-13 21:23:02 i Allmänt

idag slutade vi halv 12. jag tänkte att jag skulle gå och simma. Jag traskade dit och upptäckte att det inte öppnade förens om 45 min. Jag gick till macken och köpte en macka, mumma, sedan satte jag mig på en bänk och åt och läste bok. inte så kul, men väntar man på något gått så...
det var härligt att simma, mina lår är slutköra idag. återkommer till det sen.. jag fick en komplimang för att jag simmade bra. alltid kul när folk säger så. Det var en gamal man som kom med den komentaren. Jag tycker det är bra att äldre oxå rör på sig. Jag blir glad när äldre herrar och damer är ute och går med rulatorn, eller så är det rulatorn som är ute och går med damerna och herrarna, kan se ut så ibl. ;)
efter simmet hämtade mamma mig, vi hämtade mina kakor och jag lyckades nästan sälja en burk till Lasse Lind vikarien. han sa att han bara var vikarie ( jag sa att han kunde bjuda eleverna, han ville inte riskera att bli tjock. då sa han att han bara var vikarie. Då blir du en omtyckt vikarie sa jag, sen skulle han inte ha några. det var lite komisk, i min värld iaf. men jag har några burkar uttingade. bra bra. 
 
jag hade idrottslektion idag, det gick ganska bra. jag gjorde ett bra jobb, vetti sjutton om alla andra gjorde ett bra jobb. MVG till mig! wiii! Det spelar ingen roll hur mkt man försöker sabba för mig, jag är ändå BÄST! hahahahahahahahahahaha! suck on that mothafu**ers! hehe, inte till mina kära läsare så klart, men till vissa i min klass kanske. nedå, eller om jag skulle göra samma sak på deras lektion skulle dom va förbannade i evighet, men sån är inte jag! jag är en glad prick! så det så.


hm, hänt någor mer då? jo, jag va inne på jc och provade en klänning, jättesnygg! alla har nog sett liknande. typ som trikå upptill och volanger nertill, supercute! jag köpte den inte, har lite grann köpstopp tills vi åker till stockholm. men jag tänkte att en sån där kan väl inte va så svår att sno ihop! lite tyg bara. så det är mitt projekt, det får bli det isl. för fotboll. om jag genomför detta kan ni räkna med update på bloggen för när jag väl åstakommer något, då ska jag visa upp det! jag kan visa upp misstag oxå, men jag, låter drygt, kommer inte på några. det är som på utväcklingssamtalet när man ska skriva in vad man är bra på. ska man printa in allt sånt, då sitter man ju där dagen lång. det ÄR så. man har mer grejer man är bra på än tvärt om. av det man har provat ial. så ÄR det. 

    imorrn ska vi rida hos pau. kul! ses då pau! Hej då! //H

ps. sänder en hälsning till Amanda som har tagit vaccinet och har ont i både det ena och det andra kanske. och johanna för nu har hon inga halsmandlar kvar och bra gick det visst. :) pussar på er darlings. lööv 2 u! ds.

inga skidor, men se vad jag fick va med om ist!

Publicerad 2009-11-13 20:47:27 i Allmänt

just när min kära mor och jag hade gått in på teamsportia ( skulle hämta skidorna, som btw inte var klara! :/. ) vi såg att en tjej som jobbar där, hon var utanför affären och sprang runt lite. sedan sa hon till att någon skulle ropa på erik, sedan sprang hon iväg mot netto-hållet. erik, antar jag det var, kom utrusande ur butiken och tog två långa kliv med sina långa snygga jeansklädda ben och så var han borta. en halv minut senare kom det en kille till från affären ( anställd, ) men han sprang åt fel håll. '' andra hållet'' ropade en annan brutta i shopen. haha, fatta. han ska springa efter en snattare och springer åt fel håll. snacka om miss!
ja, man fattade ju att det var någon som tagit något. jag trodde inte sdom skulle få tag på honom, men någon minut senare kom ´dom gående med en, till det yttre, cool kille i 14-års åldern ( trodde jag ) mamma stod och kolla på tröjor några meter bort, jag gick dit och ( hon satt på huk ) jag satten mig oxå på huk och frågade vad vi skulle göra. vi dividerade hit och dit, sedan reste sig mamma upp, men jag var inte färdig pratat så jag drog ner henne igen. ( tur att dom inte kollade åt vårat håll, upp och ner bakom hyllan. ) vilket fall, killen hade satt sig ner framför disken, eller inte vid disken men framme i affären, och dom frågade honom saker och tyckte synd om honom! stackars honom. det såg inte ut som han hade ont om pengar hemma, men vem vet vart hans kläder kom ifrån? men, varför, varför snattar man!? det är inte värt det. men jag tycker synd om honom, jag vet ju inte varför han snattade. om han var tvungen för att han behövde kläder, det kanske var status grej, det kan oxå va så att ja, vad vet jag? han kanske gjorde det för att va cool och impa på sina ''vänner'', men då tycker jag synd om honom för att han har sådana vänner, kan ju inte kännas så bra i hans inre. jag skulle skämts ögonen ur mig! tänk bara på första tanken som dyker upp när någon tar en om armen och håller fast. jag skulle bli jätterädd och jag skulle springa jättefort. shit vilken adrenalinkick jag skulle få! det skulle nog dom som springer efter oxå.
polisen kom sen, dom verkade sjysta. det var bra. jag kom på att om jag ska bli polis, då skulle jag bil sådan polis. hjälpa folk på ett spännande sätt. kul. visst kan man bli hatad och så, fast jag tror nog dom uppskattar det ändå. om man kan hjälpa någon från att snatta och få dom att komma bort från what ever shit som dom har hamnat i.
                       benny ligger här och hälsar er go'kväll! //H och benny som går på penselin

hej alla lästare!

Publicerad 2009-11-12 20:08:24 i Allmänt

idag har jag inte gjort något spec. tyvärr. fast kakorna som vi beställde har kommit. vi ska sälja i klassen, det är ju bra. jag slutar 12 imorrn, då ska jag simma och gymma, sen ska vi (mor&moi!) hämta dom. sen ska vi hämta skidorna. jag lääängat tills det bilr snö. jag längtar en hel massa för att vara ärlig.

nu vill fredde ha datan. jag ger med mig, hon har något i skolarbete.

jag snackade med Therese idag på bilden, eller hon snackade med mig, hon gjorde en pil uppåt på mitt VG. :) det trodde jag aldrig om mig själv. *stolt*. hon ska förresten köpa kakor av mig. det gillar jag med. :)
annars händer det inte mkt i min, för tillfället, tråkiga värld. ja, det ÄR sant, det händer ingenting just nu. eller fingrarna skriver inte av sig själva iaf, som dom gör alla andra veckor. dom kanske har svininflunsan. tänk om mina fingrar ruttnar, det skulle nog er lite kul ut. synd att det redan har varit halloween.

nu ska jag och mamma titta på Nicklas Mat. hej då! //H

hela världen ska leva

Publicerad 2009-11-11 18:55:55 i Allmänt

idag har jag haft utvecklingssamtal, det gick bra. Det tog lång tid, men visst gick det bra. Jag känner att jag inte har så mkt att skriva för tillfället.
På fredag ska jag ha idrottslektion. Jag tänkte fixa skivan nu, har inte tänkt igenom låtarna så mkt, så jag hoppas jag har något bra på datan och mobilen. Jag ska oxå ladda hem låtarna från i Lördags, danserna ni vet. Det är faktiskt riktigt ball musik, svårt att hitta takten bara, det är typ 8/9 takter och sånt. Men visst är det bra att träna sånt oxa, inte bara 4/4. klapp klapp klapp, så kan man den. Fast det är sådan musik jag ska ha på min lektionn dom ska springa lite i takt och så, då tycker jag det är lite taskigt att slänga in takter som inte är ''jämna''.

Bloggar mer i kväll, men nu måste jag fixa musiken och gärna göra lite mer skolarbete. //H

   Jag vet iaf hur man bjuder på sig själv!

ridningen gick sissodär

Publicerad 2009-11-10 21:24:50 i Allmänt

hästen jag hade tog korta, snabba steg. den kombon är inte vad jag letar efter hos en häst. fast läraren sa att det gick bra. jag håller nästan med. jag hade inte Pinnen, jag hade sett fram emot att rida honom. han är en bra häst, Anton är det inte. inte för mig iaf. jag gillar inte ponnysar. dom är  väl söta, men så mkt mer är det inte. D-ponnysar går bra, allt under det är fett lame!

snart kommer mamma hem, imorrn är det dans, om en vecka ska jag på kryssing, om två veckor ska jag till Globen, om ett halv år har jag gjort gymnasievalen. och om några år skaffar jag egen bil och försäkrar det i mammas/pappas namn. det blir billigare så. Och någon gång får vi hoppas att jag bara kan va nöjd. Det kan bli svårt, men jag hoppas det.

imorrn ska jag klämma pormaskar! //H

rida ida' tralalalalalala

Publicerad 2009-11-10 16:12:01 i Allmänt

japp idag är det ridning som gäller. kul, hoppas det går bra. klart jag hoppas det...

jag ska laga lite mat snart, något med kassler. hoppas vi har svamp, tror det.
igår var vi på duveholmsgymnasiet på öppet hus. det som var bäst av dom programen var fordon och bygg. fordon vore ju himla kul, men jag vill inte plugga så mkt mer efter gymn. känner jag nu. då är ju bygg bättre. jag avslöjade mina planer på energi för pappa, rörmokeri, han tyckte det var en bra idé. man tjänar oftast bättre än om man jobbar som mekaniker. jag ska till syv nästa onsdag tror jag, får se om hnon kan göra sitt jobb och hjälpa mig. vore ju himla bra. imorrn har jag utvecklingssamtal. jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig ärligt talat. men ärligt talat så har jag inte tid med det här heller, så vi hörs nog imorrn! //H

filmmaraton med tjejerna.

Publicerad 2009-11-08 21:09:13 i Allmänt

igår kväll hade vi sagan om ringen maraton, 9 timmar tog det. det var kul. sov hos jossan, värdinnan för kvällen, och vi spelade guitar hero på morrnen. jag suger. jag är en obotlig looser vad det gäller det spelet. fast det är ganska kul.. många skratt bjöds det på under kvällen iaf. ska vi nog snart göra om, hoppas jag! =)

jag käka räk och laxpaj till frulle, den var jättegod!

igår dansade jag oxå i eskelstuna. det var kul. makedonisk folkdans, jättehäftigt med all musik. det var säkert 30 musiker på plats, flöjter, fioler, olika tubor, trumpeter, trummor av olika slag. det var mäktigt att vara med när dom drog igång. vi satt och lyssnade lite när dom spelade, när inte vi dansade med, och jag kunde inte sluta le. det var jättecoolt! jag längtar tills nästa gång vi ska ses.

jag har köpt skidor idag, snacka om spontant, men oj så bra det blev. TwinTip från Salomon. Dom är asballa, det är ju jag med, så det kunde inte bli en bättre kombo. I like, alot! nu ska jag nog sova, det behövs nämligen i mitt liv. hej då//H

 visst ser det väl ut som jag dansar!ps. vi var och såg bröllopsfotografen, det ÄGDE sönder allt liknande! så jä*la bra rent ut sagt.

jag blir så arg! det bara kokar!!

Publicerad 2009-11-08 20:56:37 i Allmänt

fredde och jag var på inter sport idag, hon skulle ha skidkläder. vi kollade runt lite, på damernas fanns det två jackor som var mönstrade, coola så där som freestyle åkare har, och ett par byxor i samma kategori. sedan vände jag på huvet och där hängde alla snygga kläder. på herrsidan. jag bryr mig inte om mina kläder kommer från herr eller damsidan av butiken, jag blir bara så fruktansvärt frustrerad! varför tillvärkas det inte jibbarkläder till brudar för? kan någon vara så snäll  och förklara det för mig! om man hittar något snyggt som är ballt, då kostar det skjortan. jag kollade på bl.a. yankyard, tänkte att där måste dom väl ha lite balla kläder till tjejer, det är ju ändå lite deras stil. visst fanns det skidkläder till tjejer, men dom var långt ifrån lika snygga som killarnas. det är så synd! tänk om en liten tjej, säg 150 cm, vill ha en fräck klädsel i skidbacken, hittar hon något som passar? ne, skulle inte tro det. klart att vi tjejer kan köpa killmodeller, händer titt som tätt att jag gör, men då passar xs till mig ungefär. jag är ju ingen liten person, drar lätt 30 i jeansen. tänk då alla som har 24 i byxor, dom behöver ju ingen jacka om dom köper byxor, byxorna är tillräckligt stora för både benen och bröstet.
jag är tjej och jag vill ha fräcka, roliga, färgglada och passande termisar. med passande menar jag inte tajta så man ser kurvorna, jag menar baggy.
jag tycker det är synd att vi inte har kommit längre på den fronten. folk kräver att mamma och pappaledigheten ska va lika lång, att män och kvinnor ska få lika lön, u namne it! kan vi inte ens göra snygga, baggy skidkläder till kvinnor... inte konstigt förresten att killar gilalr blått och tjejer rosa, det är ju bara att gå in i vilken kläderaffär som hälst. det är en underlig värld vi lever i. och prata, det göra man alldeles för mkt. //H

blev lite glad så där

Publicerad 2009-11-05 22:21:01 i Allmänt

kollade på ett papper pappa hade mig sig hem från färjan. dom hade ett litet sammanträde kan man säga, folk som prata och så. mitt bland alla anteckningar om dittan och dattan hade han kludrat in ZR1 och Z06. då blev jag glad. vet inte varför, men det är så typiskt pappa. han är rolig. skulle han va i min ålder skulle han och albin i min klass hålla ihop. inget snack om saken! jag gillar min älskade far!
  
ibland kan han va riktigt jobbig, så där så man bara vill skrika. han kan va barnslig och bortskämd, men förtom det är han en riktig guldklimp till farsa. det ska gudarna veta! 

     //H     ps. kan ni gillsa vad han ville ha i farsdagspersent? en R1 så klart! och skulle jag ha pengarna, så skulle han få det! antingen en svart med röda ditaljer på sätena eller en calefornian sunset. Det är han värd.

with a goal and with a dream

Publicerad 2009-11-05 20:00:35 i Allmänt

lyssnar på broder daniel, bra shit det här asså! har visserligen bara lyssnat på shorline och burn heart burn, men dom är nice.
nu har ni öppnat en kokosnöt. den var god! smakade inte så mkt kokos, trodde det.. men det smakade gott. amanda sa att i Tanzania hade dom haft kokos i ris och det var tydligen jättegott, så nu vet ni vad som står på middagsbordet på hullagård imorrn! ;) måste bara höra mig för om det är köttet eller mjölken som ska användas.

jag har bästa schemat för imorrn! jag vill köpa en jacka på teamsportia och så tycker jag vi ska se bröllopsfotografen. har framfört detta till mor min och hon vill oxå se filmen. någon mer som vill hänga med?
jag vill skratta, mkt! och jag har fått för mig att man skrattar till den filmen. någon som har sett den kanske?

käka nyss en rå vitlöksklyfta, inte gott. tuggar tuggummie som en idiot. 
   det är väl inge bra på tv ikväll så jag antar att datan vackert får ligga kvar i knäet.
åh, kom på en grej! benny har ju sår på ryggen och han ska ju helt inte slicka på det, så när han gör det så brukar jag säga till. ( ja, jag pratar med katten, men det SKA man göra! ) idag så låg han i ena hörnet i farstun och slickade på såret. jag sa till honom flera gånger. till slut gick han in under skohyllan och la sig där. haha, lite sött tycker jag. det visar ju faktiskt på en viss inteligens. //H 

svininfluensan!?

Publicerad 2009-11-05 16:44:55 i Allmänt

jag har ont i halsen, huvet och så är jag ständigt trött. läste på ett plakat hos tandläkarn idag att det var några symtom för A (n1hi)
men jag är inte så orolig. än.
idag var jag hemma från skolan. Jag sov, det var sköönt! Sen borstade jag tänderna och åkte till tandläkaren. Jag har jättefina tänder och nu kommer det dröja 2 år innan nästa kontroll, just för att jag har så fina tänder. Bra va? Finns alltid något positivt med att leva. så om jag dör kan man ju använda mina tänder till nåt, typ halsband eller så. vore väl fint? Medge att du skulle bra gärna vilja ha mina kvarlevor hängandes runt halsen. ne, fy vad äckligt.

och så har jag gjort extramatten, lätt som en plätt, ganska iaf. jag satsar på att knata iväg till skolan imorrn, hoppas jag mår bättre då. eller jag mår ientligen inte så dåligt, men om jag skulle gått till skolan idag, skulle jag inte må bra, så mkt vet jag.
pappa kom hem idag. han hade med sig honung från Riga, har inte smakat än, locket satt för hårt.

nu har jag inget mer att framföra här. hej då! //H

låt mig höra kärlekens tunga

Publicerad 2009-11-05 15:27:10 i Allmänt

ja, det här med kärlek kan man ju snacka sig stum om, men det är ju bara att välja. ska man bry sig eller inte? tänk om det vore så lätt. ha! ne, han testar ju som sagt både våran styrka och moral. 
om jag skulle kunna, så skulle jag lägga upp en länk till kärlekens tunga med eldkvarn, men jag kan inte. men gå gärna in och lyssna på den på youtube. den är exremt bra. min lite äldre läsare kanske tillochmed har en gamal skiva liggandes eller nåt. i så fall kan ni ju skänka den till mig, när ni har lyssnat på kärlekens tunga så klart!

gårdagen

Publicerad 2009-11-04 09:16:21 i Allmänt

igår var en underlig dag, det började med att jag vaknade med en härlig, nem undrbar, känsla i magen. vet kanske varför. sedan gick jag till skolan, var glad ett tag. rättare sagt en timme ganska exakt. sedan gick det utför. jag är inte jättebra på matten, inte sanorlikhet iaf. och jag varken vill eller orkar förklara vad som hände, men man kan sammanfatta det så här: jarre säger: ''gråter eller skrattar hon.''
ja, ska man skratta eller gråta? jag börjar med att skratta, sedan övergår det till gråt. eller för hoppnigsvis rinner bara tårarna, annars blir det fulgråt, när man försöker hålla det innom sig och det ser ut som hela ansiktet krampar. få förhoppningsvis rinner bara tårarna. och jag har slutat bry mig om folk kollar eller inte. ja! jag grinar! men det gör du med ibland. bara det att mina hormoner inte är där dom ska nu. men ja, jag gråter! 
idag har jag pappas mjukisbyxor, finnar som inte syns ( hoppas jag ) och fult tråkigt hår som vägrar göra som jag vill och bara går sin egen väg. oo, jag har lyckats! mitt hår är modigare än jag. suck.. 

aja, det gick ASBRA att rida igår, jag red pinnen och det var nog tur att jag inte malde ner honom till köttfärs ändå. ( syftar på förra onsdags inlägget... ) eller det var kanske blodpuding han skulle slutat som.. det var vilket fall jättekul igår, ocj tack Gud för det! annars skulle jag skjuta både mig och hästen tror jag. 

fast jag gillar att tänka på mr:? vad jag nu bestämde att jag skulle kalla honom. då ser jag ett litet ljus mitt i mitt stora mörka hål, som bara suger energi. ne, men jag mår bra. det känns bättre att inbilla sig det iaf. fast jag har det bättre än små utsvulta ungar i Chad. 

        hej då! //H 

och så en sak till

Publicerad 2009-11-02 21:57:22 i Allmänt


fredde ska inte till skolan idag. hon är ledig och jag är smått avis.
vi snackade om det här i kväll, jag är inte arg på skolan eller jobbet som man får. jag är trött på att eleverna inte gör det dom ska. att folk inte engagerar sig. jobbar folk i kring en så jobbar man själv, så är det. jag är aningen trött på min klass för det. annars är ju personerna nice och så, men jag jobbar inte så bra när jag är i samma rum som dom. det är för att folk inte vill göra något känns det som. fan kom igen! sacka inte efter nu. har man pallat med 8 år, då klarar man f*n ett år till! jag vill va med folk som vill komma något stans i livet. alla har upps and downs, så är det, men generellt.  //H

pappa i kostym

Publicerad 2009-11-02 21:39:28 i Allmänt

imorrn åker far min till riga. eller på typ kryssning. affärsgrej, kul för honom. :) just nu tvingar vi honom att vara manekäng ( stava? ) och visa vad han lägger ner i väskan. alltid lika spännanda! hehe..
har just kommit fram till att han kör kostym+ skjorta på konferensen och kavaj+ tröja och svarta jeans på ''övrig tid''.
haha, en kul komentar från per torssander. han provade ett par chinos och sa '' åh, det här är dom skönaste jeansen jag har provat! '' mkt kul tycker jag. man kan ju inte veta allt så jag klandrar ingen. källa: josefin torssander. ( jag är inte med per och provar byxor, vare sig jeans eller chinos. )

    //H

svårt att komma på rubrik

Publicerad 2009-11-02 21:21:12 i Allmänt

jag vill ändra min header. varför säger man header förresten? räcker inte svenskan till? framsida säger jag.
jag vill byta min framsida. men jag vet inte hur man gör. och just nu orkar jag inte fixa det.
    det visas just nu en väldigt stor tant på 3:an. grannfejden. hon är enorm, överallt. ser ganska kul ut faktiskt..

nu har brudsen åkt och här sitter jag och kollar på ullared.

Publicerad 2009-11-02 21:10:20 i Allmänt

det är ju helt sjukt vad man kan göra tv om. men visst är det härligt att det finns så goa människor. eller det är kanske bara ytterligare ett bevis på att folk är just folk. det är ju skönt att veta, så man slipper undra om det är en utomjording eller en verklig person man möter på gatan. för ibland kan man undra, det måste ni hålla med om!

igår gick det upp för mig att inte sjunger ''vi måste bidra'', som jag trott. låter heter ju tillochmed ''nu måste vi dra''. fast håll med om att det låter som dom sjunger vi måste bidra.

      nu ska jag göra nåt annat, tex. drömma om en ball bil att fräsa runt i, eller kanske en supersnygg kille.. hehe, jag kan inte skriva namn, då kan det bli pinsamt. fast det kanske är bra, det man ju hända att han får reda på av jag tycker om honom och så vitt jag vet är han singel. jävligt romantisk, om man uttalar det fel ialf. eller jag tror det uttalas på ett sätt och mamma på ett annat. aja, snygg är han! och jag är övertygad om vi skulle passa som handen i handsken. det ni! puss&hej//H


kaffe passar ju inte så bra på en måndagkväll, men kaffe är en helande dryck!

koeningsegg eller hur det nu kan tänkas stavas

Publicerad 2009-11-01 21:11:39 i Allmänt

vet ni hur mycker 1000 hp är!? asså, man kan inte tänka sig så mycket kraft i en och samma bil. helt sjukt. helt motha fucking SJUKT! förresten är det någon som vill ge 15 miljoner för en bil? hosta upp det ur fickan är inte många som gör. fast om jag gör en film någongång, då ska jag med köpa en sån best. det är just vad det är, en best. koeningsegg automotive, tror jag företaget heter, producerar 18 bilar per år. och dom som jobbar där, dom jobbar. ''det är inte ett jobb, det är en livsstil.'' det ligger nog något i det. tänk om man skulle få va med och testköra en sådan bil. vad häftigt. gud vad häftigt! jag blir nästan tårögd när dom drar igång. jag vet att det låter otroligt fjortis att gråta åt en sån liten sak, men är det något jag inte är så är det fjortis. på tal om att gråta så såg vi en gammal gubbe som var ute på söndagspromenad. han var ju inte det snabbaste som jag har skådat, men jag blev värsta glad när jag såg honom. det är ju faktiskt ett bevis på att det finns hopp, vill man ut och gå med rulatorn så kan man gå ut och gå med rulatorn. livet tar inte slut bara för att alla ens kompisar dör till höger och vänster och man får maten i plastlådor. det finns hopp säger jag bara. och man ska aldrig ge upp, aldrig. det är en utesluten metod. och en sak till, man kan. folk säger att dom inte kan gör si eller så. det kan du visst! klart man kan, det kanske inte blir nå vidare bra resultat, men kan, det kan man. så det så! ger man bara allt man har, så ska man va nöjd, sen är det ju en annan sak att allt kan bli bättre, men bara man inte ger upp så får man nog ett hyfsat liv ändå. och som jag brukar säga ( eller brukar och brukar men det är nog min nya.. ) ''man får inte va så känslig här i livet.'' och så ska man le för då får man snyggare rynkor. 
   
             sov så gott alla läsare så hörs vi kanske imorrn! //H

Tågen kommer och går.

Publicerad 2009-11-01 13:33:49 i Allmänt

Igår gick fredde och moi en sväng, klockan var kanske 12 på matten eller nåt. Jag fattar inte att man inte bryr sig om det låter lite från huven på en gammal 240. Jag blir jätteglad hela jag! Det var lite ljud från huven igår. ^^ fast vi gick bara en promenad. Och så har vi kostaterat att systra mi inte tycker om när folk visslar på en. Jag är väl ingen jäkla hund! Själv tycker jag det är lite gulligt. Helldre folköl, snusläpp och volvo än skummpa, pj killar och privat chaffis. Just nu iaf. Något som är jättegott är brämhults jordgubb lime. Jättegod, smakar mkt jordgubb, riktig jordgubb och inte massa fejk. God helt enkelt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela