J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

A monkey needs to dance

Publicerad 2011-03-31 21:17:26 i Allmänt

Vägen till paradiset. Och det kommer bli dans dans dans!

Jag fick ett nytt träningsprogram idag. Det är jättebra att cykla, på motionscykel. Jag får cykla hur mycket jag vill, på motionscykel. På promenad genom stan går inte för sig. Inte ens med gångstavar. Inte springa, inte lyfta tungt med benen. När jag cyklar ska jag sitta ner, vara stabil och inte ha så stort motstånd. Hur länge? Ingen som vet, kanske tills svullnaden lagt sig, kanske tills hon kommer fram till vad det är för fel, kanske går det över av sig självt. Jag ska iaf dit om en vecka och köra mitt program med henne och så ska hon mäta svullnaden. ( Och hur man gör det har jag ingen aning om ) Om det svullnar mer ska jag ta det lugnt. Jag är trött på ordet lugnt.

Hon sa inget om att dansa. Och det man inte vet lider man inte av. BRA //H

Solsglasögon på min näsa

Publicerad 2011-03-31 12:44:12 i Allmänt

TUFF.SE
Jag vill ha. Dom kommer från Monki, HM och Weekday
Och så hittade jag en baddräkt som vore ball att glassa i på playan.
Cool va? Sån ska jag tycka upp när jag blir känd, fast med mig på så klart.

//H

Happy happy happy face

Publicerad 2011-03-31 12:22:19 i Allmänt

Glad idag. Löv it! Spanskan gick bra och det var, hör och häpna, kul. Vi skulle diskutera, diskutera på ett språk man inte behärskar är inte det lättaste, men vi försökte och det gick bättre än förväntat. Tjoho!
Matteprovet gick kanske inte bra, men det var också lite kul. Jag tror jag förstod vad som skulle förstås. Typ iaf. Och efter en mindre god lunch med en bättre promenad och telefonsamtal i solen så löste det sig med! Solen ju! Tjoho!
//H

OBS, förekommer sovdomar

Publicerad 2011-03-30 22:55:57 i Allmänt

Jävla jävla människor
Det här är ta mig fan inte klokt. Jag mår lilla av att titta på sån här skit. Jag trodde det var ett skämt när jag såg rubriken, men det är sant. Det är några ungdomar som tänder eld på en katt. Dom håller den i svansen och tänder på, hela katten brinner. De värsta av allt, dom skrattar bara. Katten springer runt och i panik och det är inte en enda som försöker hjälpa den. Dom skrattar bara. Jag trodde inte det fanns så hemska människor. Sånt här får mig att tappa hoppet om människan helt.
Jag brukar inte önska livet ur någon, men dom här personerna är där nu. Det där gjorde dom enbart för deras egen skull. Om dom kom och knackade på hos mig skulle jag ( och det här skulle jag nog faktiskt göra, SÅ arg är jag ) spraya deras hår fullt med hårspray och slänga en tändsticka i. Eller, först skulle jag knyta ihop händerna på dom, bakom ryggen som med handbojor, så dom inte skulle kunna släcka med händerna, sen bara POFF i med stickan.
Här är länken, den är hemsk. Den är verkligen hemsk.
Och jag vet inte ens om ni borde se den, den är fruktansvärd.
//H

Happy face

Publicerad 2011-03-30 17:08:18 i Allmänt

Nu ligger jag på gymmet, har kört knägrejerna, mage och lite rygg. ( ''facebookar du och gymmar samtidigt?'' Multitasking kallas det va? )
Snart ska jag och Johanna in till stan och kolla in en ny te och kaffe butik. Deras pralinmakare skulle komma dit ikväll, tänkte att det kunde vara coolt att spana in.
Annars då? Det gick jättebra att svetsa! Och det lilla provet vi hade i villa reglering, oljebrännare och lite sånt gick bättre än väntat. Och så skiner solen, jag har svårt att vara ledsen idag.
//H

Vid tangenterna: Jag

Publicerad 2011-03-29 22:03:16 i Allmänt

Och nån gång ska jag berätta om våran antivålds kampanj vi har på skolan. Dock inte nu, för nu ska jag färdigställa protokollet från dagens möte.
//H

Ridning the moment? The horse? The rainbow?

Publicerad 2011-03-29 22:01:59 i Allmänt

Jag red ikväll. På Snöstorm. OCH DET GICK APBRA! Fulaste hästen ( sorry Snöstorm, men han är ingen vacker rid-häst ) i hela stallet och honom lyckas jag med. Är det bra eller dåligt? Skiter i vilket för det var jätteroligt vilket fall.
//H

Glade Huddik? Glade Jossan?

Publicerad 2011-03-29 21:53:52 i Allmänt

Det började vid lunch på facebook. Sedan satt jag och lekte oberörd hela eftermiddagen. Jag har diskuterat det, tänkt på det, planerat det och önskat det. Sedan fick jag ett sms, tänkte att nu är det bara jag som inte hunnit kolla. Ja eller nej. Då eller senare? Jag kom hem, hittade inte vad jag sökte efter. Fick lite panik och tänkte att det nog inte kommit än, jag bor ju på landet, det kanske tar lite längre tid.
Ett besök till brevlådan senare, ett JAAAAAAAAAAA-vrål och jag kryssade glatt i att jag gärna sommarjobbar i Örtagården på Sävstaholmsslott. TJOHO! Som jag ville ju! Jag får vara ute i det förhoppningsvis fina vädret och ärligt? Hur jobbigt kan det vara att rensa ogräs? De sista tre veckorna av sommalovet kryper jag alltså runt och rycker upp maskrosor och annan skit. Jag längtar lite. Faktiskt!
//H

The futur knows

Publicerad 2011-03-28 13:26:05 i AllmäntNu ska jag ha idrott, ( läs: knäövningar på lektionstid ) Har jag tur så hinner jag med 14.30 bussen. Det betyder mycket tid med tesäkten och det gillar jag! Massor gillar jag det!
//H

Störande tanke

Publicerad 2011-03-28 09:50:35 i Allmänt

Ibland undrar jag vad jag gör här. På en rörmokarutbildning i Katrineholm. Idag ska jag lämna in mina individuellaval till tvåan. Matte B och historia A. Alla ska ju börja någonstans. Men jag undrar fortfarande vad jag gör här from time to time.

//H

Ett platt land

Publicerad 2011-03-27 23:45:22 i Allmänt

Tänkte att det var ett fint foto. Sen tänkte jag att Island är ett väldigt vackert land att titta på. Och jag är glad att jag har en mamma som önskade sig en resa dit i höstas. En vän frågade hur mamma var när hon var ung. Svårt fråga ( jag var ju cind of inte närvarande då ) men jag tror jag sa att vi förmodligen är rätt så lika. Som dom säger: Äpplet faller inte långt från trädet.
//H

Emil Jensen som jag sa

Publicerad 2011-03-27 20:16:55 i Allmänt

Ni är inte vackrast i världen. Världen är vackrast i er.
Titta så fina bilder man kan hitta på nätet. Vart dem kommer ifrån vet jag inte. Och fina låttexter kryllar det också av.

Jag klagar inte, fast.. jo

Publicerad 2011-03-27 20:02:38 i Allmänt

Druckit kaffe, tittat på TV och relaxat. Finns inte så mkt mer att göra när knäet är större än det ska vara och allmänt i vägen. Lite jobbigt att inte kunna böja på knäna och ta upp nåt från maken t.ex. Om jag är still med det längre än kanske 10 min så gör det ont, känns som jag inte får något blod i underbenet. Rör jag på det mycket blir det bara ännu mer svullet. Jag har problem, kanske små problem för mänskligheten men stort problem för mig.
//H

F*cking trött på att slipa väggar

Publicerad 2011-03-27 13:19:57 i Allmänt

Ja, det är vad jag gör. Det är kul att spackla, men det är så enormt tråkigt att slipa skiten sen. Det tar tid och blir ju aldrig jämt! Det ser jättelätt ut, men uj uj vad fel! På TV, smack smack så är det klart. I verkligheten, smack smack smack smack smack smack smack så kanske man börjar närma sig.
Tur det finns radio så man kan sjunga med i Diggilistan. ''Häääääävvvvven heeeeeelp miiiiiii'' typ
//H

Riding this moment

Publicerad 2011-03-27 09:49:38 i Allmänt

När jag kommer hem ska jag spika upp tak på Söder och måla Lisas fälgar. Men det är inte förens jag kommer hem. Nu ska jag myspysa med Becca.
Kanske ta en tur i solen med kameran? Den som lever får se.
//H

MyS

Publicerad 2011-03-27 01:54:16 i Allmänt

Vem sitter i Beccas säng och suktar efter kläder om inte jag?!
Vi har just avverkat en balja glass med jättegott lakris strössel, några vindruvor och en bit annans. Gott? JA! Innan det hann vi även med grillad lax ( årets första grillning, tjoho! ) potatisgratäng och en sallad som smaka geeeooodis. Vi upptäckte även hela Vingåker på cykel. Jo, det är sant, för att ta sig från Becca som bor i ena änden av den stora staden och till Thomas som bor i andra änden, det är i princip hela Vingåker. Hos Thomas träffade vi lite människor, trevliga och härliga människor, värden han själv fyller nämligen år och det är klart det ska firas. Vad fick han i present? Kärlek så klart! En kram, två kramar, tre kramar och jag tappade räkningen med säkerligen en fjärde kram med.
Och nu ska vi sova. Godis nattis!
En bild från en annan födelsedag. Johanna blev 15 ( right? ) Söta två! Söta två som jag gillar, jättemycket.
//H

Viljan att få till något

Publicerad 2011-03-25 22:56:16 i Allmänt

Känner ni igen honom?
Jag har precis inlett min relation med Emil Jensen och jag kan inte göra annat än tummen upp. Han är behaglig, lite nätt och väldigt söt. Eller honom känner jag ju inte, men hans musik.
''Vi ska spela svåra och aldrig längta hem, jag spelar chanslös och ber dig komma hit. Vad du än gör med mig, så får du mig nu.''
Och jag tycker ni borde lyssna på den här låten. Lite speciellt den här låten.
//H

En förgylld onsdag klockan 06.36

Publicerad 2011-03-25 22:44:46 i Allmänt

Visst det finns ju nackdelar med solen.
Jag ser att det kanske är dags att pusta fönstret.
Och så blir det en sån där ful cirkel mitt i bilden. Men bara ibland och jag vet inte hur man får bort den.
Det var de två nackdelarna jag kom på med solen. Tack och hej!
//H

Akonbacon och HulkenHultgren

Publicerad 2011-03-25 22:13:21 i Allmänt

Det är inte ofta jag är sugen på en springtur. Är jag sugen på en springtur nu? JA! Så sugen! Och varje gång jag råkar vrida lite på knäet knäpper det till. Låter ungefär som om kulan hoppar tillbaka på plats igen. ( så är inte fallet för det har aldrig gått ur led, men det låter så ) Sjukgymnasten sa att jag kunde köra cross trainern och cykla, men inte löpa. Surt? Ja, surt.
Så jag körde en rejäl genomgång på magen ist! Nu är musklerna så där spända så man inte vill räta ut och andas. Det är faktiskt en rätt skön känsla, känns som man gjort något. Och så har jag dansat på toan. Skaka rooooompa!
//H

It´s a small crime

Publicerad 2011-03-25 10:08:55 i Allmänt

Snart är det sommar.
Snart kan man grilla ute i skjorta och shorts utan att frysa.
Snart får man knyta ballonger i björkar iklädd linne.
Men det vågar jag nästan inte tänka på för då spricker jag nästan. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag längtar faktiskt efter moppe-turer. Ja, det gör jag!
Nu är det mars och jag kan leva i mars med, så det är vad jag gör. Lever lite, tänker mycket och lever lite till. Funkar fint.
//H

Igår köpte jag nya googles

Publicerad 2011-03-25 09:47:37 i Allmänt

Runda och bruna. Och jag har bestämt mig för att tycka om dom. Jag skulle lika gärna kunna tycka dom är svinfula.
Och idag har jag vårjackan och byxdress. Och blommiga strumpbyxor. Idag är jag nog glad.
//H

.!.

Publicerad 2011-03-24 16:08:26 i Allmänt

I'm gonna live this world behind.
- Nej, det ska jag inte, men det känns som det skulle vara skönt.
//H

Från L.Winnerbäck i somras

Publicerad 2011-03-24 12:46:03 i Allmänt

Fearless today.
Jag är så positiv idag. Jag har allt planerat och visst är jag fortfarande lack på att jag inte får göra allt som jag vill, men i alla fall början av denna helgen kommer bli nästintill oförglömlig. Najjs ju!
//H

Du ska va President!

Publicerad 2011-03-24 10:18:15 i Allmänt

Det är så himla kul att vara engagerad! Jag ska ringa tekniska förvaltningen och höra hur det blir med utebänkar till Linden. Vi är 300 pers och vi villa ha mer än två bänkar, som dessutom är i skuggan. Ge oss en plats i solen så vi kan bli lite motiverade till detta jordeliv! Ringer sen. Nu har jag matte.
//H

Elevråd och kaffe

Publicerad 2011-03-24 08:33:00 i Allmänt

Idag är jag GLAD! Idag har jag på mig kavaj, uppvikta jeans, vinröda Converse och sjal runt halsen för att det kanske skulle bli lite kallt med bara kavaj. Men ändå! Ingen jacka! Våga Vägra Vintern! Tjoho!
Den kanske snyggaste handväskan jag äger och en tyg-påse från beyond retro. En fråga: Vem behöver en datorväska när man kan ha beyond retro påse?
Jag kanske är lite för glad för att vara torsdags morgon, fast.. Neeeee. Man kan inte vara för glad.
//H

Look at the stars

Publicerad 2011-03-23 17:51:16 i Allmänt

Fan.
Alla förutsättningar i världen för att det ska gå.  Och så är det en sak, en liten sak från typ helvetet som säger nej och så skiter sig hela baletten.
//H

Studiedag

Publicerad 2011-03-23 14:47:00 i Allmänt

Idag har jag studiedag. Då kan man vakna upp hos Sofie, äta frullebulle, promenera och biffa till sig på gymmet.
Nu är jag trött, lite stressad och lite glad över att jag inte behöver träffa människor ( min familj räknas inte nu ) idag.
Jag ska plugga. Och bada tror jag.
//H

Jag och min sjögröna dröm

Publicerad 2011-03-22 06:34:16 i Allmänt

Sol, lite uppvika byxor, solglasögon, min gröna underbara kavaj från Monki gör min dag. 
Där är den! Jag och min fina kavaj. Den köpte jag när Jossan och jag varit på John Bauer i Norkan och kollat. Nej, det blev inget gymnasium, jag fick med en kavaj hem ist. Ja, alltså i det här fallet var det minst lika bra!
//H

I Stefan Holm shorts, magtröja och Ted i bakgrunden. Lööööv it!

Publicerad 2011-03-21 21:44:28 i Allmänt

Nu ska Josefine plugga och sedan ska hon sova så gott så gott. På onsdag har hon studiedag och det ser hon fram emot, förmodligen för att det bryter mot allt annat och det är skönt med lite förändring. Men som sagt, nu tar hon plats mellan Pippi lakanen och slumrar in.
Så där såg hon ut en dag förra veckan. Och ett par solglasögon så klart.
//H

I'm singing

Publicerad 2011-03-21 17:04:58 i Allmänt

Snart är det tekväll tjalalalalalalalala.
Och jag har köpt skavsårsplåster tjalalalalalala.
Och jag är hos Amanda tjalalalalala.
//H

Jag kom på

Publicerad 2011-03-21 09:19:03 i Allmänt

Varför går naglarna alltid sönder måndag morgon? Rastlösheten i väntan på nästa helg kanske får mina fingrar att pilla ännu mer. Vad vet jag? Men det är rätt så bra, om jag klipper ner dom i början på veckan är dom fina och fräscha tills helgen. Det är najjs ju!
//H

Med en smily på tröjan

Publicerad 2011-03-21 06:36:01 i Allmänt

Idag ska det inhandlas skavsårsplåster. Det skulle vara jätteskönt om jag kunde gå barfota hela långa dagen. Det är tre grader ute och jag ska vara i verkstan nästan hela dagen. På med pjucksen och hoppas på det bästa!
//H

Det strålar från mitt inre.

Publicerad 2011-03-20 17:14:48 i Allmänt

Så har jag sett ut hela långa dagen nästan. Det kanske inte ser så jätteflott ut, men uj uj alltså!
Mörk bild? Ja, mörk bild. Min bästa kavaj, tröjan jag skulle ångra att jag inte köpte, om det nu hade varit så att jag inte köpte den. Nu gjorde jag ju det, och det ångrar jag inte alls. Svarta byxor, glasögon och det var meningen att håret skulle vara lite bakåt slickat, men det sket sig så då åkte hatten på. 

P E A C E //H

Sing all you want

Publicerad 2011-03-20 16:51:49 i Allmänt

Jag hade den grym, grymmare, grymmaste kvällen/natten jag haft på länge. Dansa dansa, mysa med en katt, vida på knäet, dansa dansa dansa, åka lite bil, mysa mysa mysa med personer jag inte träffat förr, och sen somnade Becca och jag i hennes säng som små utmattade bebisar. När vi vaknade sken solen och det är bland de bästa sätten att vakna på, med solen i ögonen. Jag har tillbringat mer eller mindre hela dagen i en liggstol insvept i ett täcke och hälsat solen välkommen. SÅ BRA!
Stalljour i kväll. Jag hade cind of tänkt att sova lite, men det får jag tydligen göra en annan dag!
//H

Så dansar vi till dansmusik igen

Publicerad 2011-03-19 19:34:06 i Allmänt

Jag ska på partaj ikväll. Tjoho!
Snart ska Fröken Johannesen och moi på förfest och sedan dansar vi vidare till en skogsglänta där inget annat än gläjde existerar. Så hoppas jag att det blir i alla fall.
Titta! Då hade vi båda långt hår. Ja, så kan det gå!
//H

Solhälsningar

Publicerad 2011-03-19 11:40:54 i Allmänt

Solen skiner, hur firar jag det? På promenad med Amanda så klart! Knäskydd och stavar att hålla mig i. Klart det går. Och jag är glad, bara för att liksom.
Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne.
//H

Avverkat Vingåkers utbud är snabbt gjort

Publicerad 2011-03-19 00:10:00 i Allmänt

Ikväll hade jag uppvikta mörka stuprörs jeans, grön sticka ulltröja med bruna och orangea ränder och hårt snörade vinröda Converse. Håret har blivit lagom långt för att dra det bakåt med lite wax på fingrarna och volia! Där fick vi en lagom frisyr. Lagom för ett restaurangbesök. Efter middagen gled vi vidare till Joans och drack te. Och rätt som det var fick vi lite sällskap och kom fram till att ''Fighting for peace is like fucking for virginity'' är ett klockrent ordspråk. Sällskapet ( som var över arton och fick kanske för sig att vi med var det..? ) undrade vad hade druckigt. Te svarade vi kort och gott. ''Så ni sitter ute och dricker te klockan tio på en fredagskväll'' Helt korrekt. Och jag trivdes jättebra!
Knäövningarna är inte så tokiga i alla fall, det går rätt bra.
//H

När det stinker från en sushibar

Publicerad 2011-03-18 16:21:04 i Allmänt

Varför får jag inte på mig dina blåjeans?
Nu ska jag till Sofie för lite fix och trix. Ikväll ska jag umgås med fina människor och äta god mat. Precis vad jag behöver, umgås lite. Lite mänsklig kontakt och värme.
//H

Minnen av lycka

Publicerad 2011-03-18 15:49:58 i Allmänt

Jag hittade två usb-minnen i en låda på mitt rum här om dagen.
I somras var vi på Lars Winnerbäck i Linköping
Där spelade även Melissa Horn.
Lyckliga av musiken trallade vi iväg till bilarna och åkte hem. Inte för jag minns det, men jag antar att jag sov gott den natten. O, just det! Innan vi åkte hem hann jag med ett kullebytts race med en helt okänd kille nerför en backe. Sådana människor är roliga, kanske lite tokiga, men roliga.
//H

Vi har nog gett vår sol till jordens barn, den kommer aldrig tillbaka.

Publicerad 2011-03-18 06:38:00 i Allmänt

Idag har jag mjukisbyxor, mössa och den slappaste tröjan du kan tänka dig. Idag orkar jag inte med något annat. Inte klockan halv sju på morgonen. Det är snö ute. Och inte lita snö heller, och det snöar fortfarande. Ska man aldrig få grilla med vännerna igen? Sommarbilarna är ju lika bra att sälja, jag har kollat på sandaler och sommarklänningar. Förmodligen bättre att investera i en skoterdräkt.
Nu ska jag göra knäövningar från helvetet.
//H

Det gör så där ont så man vet inte vart man ska ta vägen

Publicerad 2011-03-17 22:01:15 i Allmänt

Jag var ju hos sjukgymnasten idag. Hon klämde, mätte, frågade och klämde lite till. Jag gick fram och och tillbaka, på tå, på hälarna, baklänges, gjorde knäböj och försökte känna om det gjorde ont när hon böjde hit och dit.
Hon fixade ihop ett träningsprogram och vi gick ut i gymmet och provade på alla övningar. Jag skulle inte beskriva mig själv som klen, jag är kanske känslig, men inte klen. Jag tål en del smärta, inte för att verka cool nu, men så är det. Vissa av övningarna jag ska göra gör så fruktansvärt ont. Det handlar om att öka rörligheten och bygga upp lårmuskeln. ( Jag har i princip inte använt den på två veckor och nu glänser den med sin frånvaro rejält. ) Den värsta övningen: Man sitter på något, benet rätt ut på marken. Sen ska man spänna lårmusklerna och lyfta benet en liten bit ovanför marken. Benet ska alltså vara rakt hela tiden och det är inte underbenet som ska ta i, det är låret. Låter det svårt? Nix pix, lätt som en pannkaka. Det gör så ont, jag pressar och pressar och pressar, men det går bara inte. eller jo, det går, men nästan inte. Hela benet skakar av utmattning.
En annan bad ass övning: Ligga på mage med tårna i marken. Typ som plankan fast för knäna. Rumpan och kroppen ska vara i underlaget hela tiden, men man ska ta i med låret och lyfta knäet så långt upp som möjligt.
Jag vet att om man inte är skadad så är det en barnlek. Jag provade ju med det friska benet, inga problem. Gick hur bra som helst. Så väldigt väldigt frustrerande när det inte går med det dåliga benet. Jag vill, vill, vill! Lite som att försöka rubba en bautasten.
Helst tre gånger om dagen. Det är ingen idé att kladda på maskara, jag kommer gråta tre gånger om dagen framöver.
//H

Får man gå och ut och brinna upp i natten?

Publicerad 2011-03-17 19:57:29 i Allmänt

Fredde och mamma snackade lite om vad hon ska göra efter studenten. Jag fick världens dipp. Jag är inte stormförtjust i skolan, längtar tills den är slut och jag får göra vad jag vill. Tills jag vaknar på morgonen och inte är trött och önskar att jag kunde ligga kvar och snooza, tills jag hittat mitt drömjobb helt enkelt. Tänk om jag inte gör det? Tänk om jag kommer vakna varje morgon och önskar att jag är någon annanstans. Jag får rysningar när jag tänker dom tankarna, det ingår inte i min plan att jag ska inte ska trivas. Det är ju inte så man tänker sitt liv.
Jag kom och tänka på när jag dansade med Superstar Orkestar. Dom har åkt runt i balkan-länderna och spelat jättemycket. FATTA VAD KUL DET SKULLE VARA. Dansa och sjunga både på dagen och natten. Träffa människor från andra kulturer, gå på festivaler, marknader och allt vad dom nu kan tänkas hitta på där nere. Det är sådant underbart tyck i musiken, jag är glad att jag stod på scen för jag tror nästan inte jag skulle kunna sitta still i publiken och titta. Massvis av blåsinstrument, alla möjliga sorter och en underbar trumma som trissar upp allt ännu mer. Jag smälter lite när folk går in i rollen så mycket som dom gör, det är fullt ös medvetslös som gäller. Svetten rinner när dom är klara och det är inget annat än fantastiskt.
Det vore såååååå häääääääääär kul att syssla med någon sådant. Ska jag bli rörmokare?
Vem är det som får mig att ropa från balkongen ''kom ner!''

//H

Trasiga naglar och klänning

Publicerad 2011-03-17 06:36:24 i Allmänt

Igår var jag med mamma på möte. Det tog väldigt mycket längre tid än jag väntat mig, vi var inte hemma förens halv elva. Jag har startat ett nytt liv och det innebär bland annat att jag ska gå och lägga mig tio på vardagarna. Ni ser ju att den ekvationen inte går ihop.
Innan mötet var jag och Jossan hos Sofie och gjorde pannkakor. Jag gräddade pannkakor så det stod härliga till! På slutet hade jag till och med kommit på knepet ( vänd inte pannkakan när den är nästan färdig, den kommer gå sönder ) Jossan stylade och vände dom i luften, bra barnvakts kunskap!
I eftermiddag ska jag till sjukgymnasten. Tjing tjong //H

Rackarns också!

Publicerad 2011-03-15 21:35:42 i Allmänt

Till alla lärare som inte gillar att eleverna facebookar i tid och otid: Tack vare fb fick jag reda på att jag har ett hemprov som ska vara klart i morgon klockan 10.10.
Suck pust och STÖN. Varför följer jag inte planeringen som jag nästan gjort klart i huvudet?
//H

Somliga ljus brinner aldrig ut

Publicerad 2011-03-15 06:44:50 i Allmänt

Om jag vill kan jag luta huvudet en aning åt vänster och hamna mitt i solen. Underbart! SOOOOOOOOOOLEEEEENNN KOOOOOOM FRAAAAAAM! ( eller solen kom fram och stanna framme tills september eller nåt )
//H

Go delikatess-killen, GO!

Publicerad 2011-03-14 17:20:38 i Allmänt

Att handla ost är nog bland de bästa sakerna man kan göra. Om det finns en delikatess disk är det dit vi styr kosan. Varför? För att det är kul med lite personlig kontakt och så får man ju provsmaka! Vet inte om jag tycker det är bra att man kan gå och handla mat med en scanner helt själv. Lite robot-varning på det.
Killen bakom disken var jättetrevlig. Mamma undrade om en blabla-skinkan kom från Sverige. ''Ja, den är till och med från Småland'' Kunde min småländska mor säga nej till det? You can take the smålänning out of Småland, but never Småland out of the smålänning.


Snart får jag besök. Tesäkten är på ingång. Gött! //H

Superdupermegajätteenormt STOLT. Lilla pappa.

Publicerad 2011-03-13 21:46:37 i Allmänt

Pappa har varit och kört ''Flygande kilometern'' ( en tävling på is för alla möjliga knasiga fordon ) och kom hem idag. Med sig hade han ett diplom och en jättegosig tröja som jag nappade åt mig, woopsan..! Hans mål var att köra över 200 km/h i snitt. Lyckades han? Det är tur han har öron som stoppar leendet.
Han messade mig och sa att han kört om en Lambo. Och min pappa smsar inte superduper ofta.
Fast Lambon hade bara vanliga vinterdäck ( vad tänkte han där? ) kom bara upp i 150.
Det fanns en jet-spark, ja ni ser rätt, som körde 170 km/h. Det är tungt!
Bra bilder? Nej, men bra bil. Audi S4, stora motorn och rejäla isdubb. Nämnde jag att min pappa gillar bilar? Nämnde jag att jag gillar min pappa? ( Fast jag skulle gilla honom även om han inte gillade bilar. )
//H

TV:n ryker, Lisbeth Salander på skärmen.

Publicerad 2011-03-13 21:10:30 i Allmänt

Män som hatar kvinnor på ettan. Jag får nog inte så där jättemycket sömn som jag borde få i natt. Men vad gör det? Jag går ändå kort i morgon. Åker med mamma in, har en lektion, sedan ett långt pass i verkstan. Ingen idrott för mig. Jag längtar nästan alltså! Gött.
Nu ska jag som sagt titta på en sjukt snygg kvinna och tänka på vindruvor. ( bara för att det är gott och jag blev sugen som bara den, klart att det inte finns några druvor så långt ögat når på Hullagård. )
//H

Billie the vision and the dancers

Publicerad 2011-03-13 16:37:16 i Allmänt

Shout me if your really hate me. Then you shot me in the head and I was lying there dead.
I think that I deserve more than anyone can offer me.

Visst längtar jag här i från, ja det gör jag. Men eftersom jag är här och jag inte kommer här ifrån på ett tag kan jag ju lika gärna ta vara på tiden här och göra det till en tid i mitt liv värd att minnas. Time will not come back to me.

//H

I can be your pal

Publicerad 2011-03-13 13:59:25 i Allmänt

Läser lite till ett kommande prov. Jag vet inte riktigt om jag hittat någon studieteknik som passar mig bättre än någon annan, med andra ord: Jag är kanske inte den mest läx-läsande eleven. Därför tar små välbehövliga pauser emellan åt, typ nu. Då kan man kolla på tapeter, fortsätta städa eller blogga. Om jag läser i 20 min, pausar i 10 och läser igen så har jag ju pluggat i en timma om jag tar en paus för att blogga, en för att kolla tapet och en för att städa.
Alltid något! //H

I hope you dont fall in love with me

Publicerad 2011-03-13 12:01:38 i Allmänt

Idag är det inte så fint väder ute. Det är bra, för då kan jag stanna inne och pula hela långa dagen utan att få dåligt samvete. Städa, göra läxa och över lag fixa lite inför veckans skolarbete. Och så ska en sparburk fixas till. Den goda iden fick jag från min kära vän Amanda som har en festivalburk. ( Mina sparade pengar kommer förmodligen gå till en festivalsommar också.. )
//H

såååå

Publicerad 2011-03-12 12:33:49 i Allmänt

Nu vet jag! På sommaren ska jag jobba som Findus på Julita gård och på vintern som troll i Trollskogen i Tandådalen.

Nej, jag förstår verkligen inte varför jag är singel.. typ


mhm

//H

Natt på Hullagård 2.0

Publicerad 2011-03-12 12:15:02 i Allmänt

En fin blid på min fina syster. Förut tyckte jag hon var konstig och udda fast inte alls på ett bra sätt. Nu har jag totalt ändrat uppfattning. Ser ni hur bra hennes glasögon passar till håret? Sånt kan min syster. Hon kan även kladda jättecoolt på väggar.
Sa ju det.
//H

trötter

Publicerad 2011-03-11 23:27:06 i Allmänt

Hur avslutar jag den här dagen? Med Johanna och Sofie. Nu ska  jag sova för det var värst vad trött jag blev! //H

am I going my own way?

Publicerad 2011-03-11 15:37:33 i Allmänt

Idag har jag haft knäskydd. När jag kom hem tog jag av det, nu har typ ett gul/blått blåmärke på knät och det är ganska väldigt svullet. Och sjukgymnasten svarar inte i telefon.
Men ikväll kommer det fina flickor till mig och det blir sällan dåligt. Så nu väntar jag på dom.
//H

Höger böj

Publicerad 2011-03-11 06:36:22 i Allmänt

Precis innan jag somnar och några minuter efter jag vaknat gör det mest ont i knät. Jag kan ju inte direkt röra mig som jag brukar göra i sängen och på morgonenen är det så stelt så det gör ont för det. Fortfarande svullet. Mamma ska ringa sjukgymnasten idag och jag hoppas att jag kan komma dit så snart som möjligt. Inte särskilt kul att sitta på sofflocket.
Nu ska jag hitta något smart att ha på mig och sen ska jag till skolan. Tjoblä.
//H

Kärleks stämplat!

Publicerad 2011-03-10 21:22:52 i Allmänt

Nu har jag skrattat mig igenom fb album från veckan. Jag sov två timmar förra natten så tänkte ta igen det nu. Klockan halv 10 ska datorn vara stängd och sms-konversationer avslutade. Så är det bara.

Då kan man ju undra vad man håller på med om man inte har tid att gå och lägga sig förens antingen väldigt sent eller jättetidigt. Jo, man kan kolla på sjuka filmer. Den vi tittade på igår kommer jag inte ihåg namnet på, men jag lovar att skriva om den när jag kommer på det. Den är heeeeelt sjuk. Man förundras lika mycket som man skräms, äcklas och nästan spyr. Var den värd att lägga sovtimmar på? Ja, inget snack om saken! Var det värt att det tog flera flera timmar att ladda ner? Ja, inget snack om saken där heller. Sen kan man kolla på youtube klipp, lyssna på musik, titta på fantastiska musiker som gör det dom gör på scen på ett fantastiskt sätt.  Och förundras över att dom kan få till det så bra.
Sminkade och redo för dansbanan? Krogen? Trollskogen? Filmkväll.
Måste bara posta denna bilden. Det kliar i fingrarna lite när jag ser den. Kanske för att jag vill känna mig som nån storbloggare som tar fina bilder på allt. Men förmodligen för att det är så enkelt. En fin vän. Sa jag enkelt? ( och det är så han är, enkel och fin. No hard feelings )
//H

Peppa nu då!

Publicerad 2011-03-09 21:38:03 i Allmänt

Ja, när man inte tar med mer smink än basics så är det klart att killarna lär sig sätta maskaran självmant Sånt är roligt.
Varför är killar så rädda för smink? Det är ju en jättebra uppfinning! När man känner sig fin syns det på hela intrycket. Sen är det kanske egentligen inte jättebra att man behöver dölja sig själv för att bli nöjd, men det är en annan femma. Men grejen kommer nu: Varför ska killarna inte få göra sig fina och känna sig snygga? Känner man sig snygg är man snygg. ( oftast ) Skulle jag vara kille utan smink med den hyn jag har nu skulle jag inte alls ha något bra självförtroende.
Och smink för mig i vardagen ska inte synas, det ska liksom bara ''försköna.''
Där kanske jag fick till någon skön line som kan passa någon gång i framtiden.
//H

Den du!

Publicerad 2011-03-09 18:24:25 i Allmänt

Har man bastu OCH snö kan det ju bara gå på ett sätt.
Och vad gör man inte för kameran?

//H

Skoooooter

Publicerad 2011-03-09 15:37:47 i Allmänt

Det var riktigt, riktigt roligt! Jag vet att jag sagt att jag inte tycker det är kul att köra skoter, men jag drar tillbaka det uttalandet.
Vi åkte med en guide, en tur på ca två mil. Till norska gränsen, till en myr där vi fick köra fort fort och sedan tillbaka hem.
På bilden har vi just klivit över till Norge, där verkade det som snön var djupare, kanske också mer skratt framkallande.
Vill jag göra om det? JAAAAA
//H

Tj°h°

Publicerad 2011-03-09 14:39:10 i Allmänt

Det kommer inte ta 6-8 veckor för knäet att läka. Jag kan nästan springa nu. Hur glad är jag?!?!?!?! JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD!
//H

trött på sjukhus

Publicerad 2011-03-08 21:33:53 i Allmänt

Så här fin frulle har jag aldrig ätit med dessa personer förr. Och vi har ändå varit på skidsemester typ 8 år tillsammans. Äggröra och bacon. Äggröra utan peppar, men what the heck? Bacon smakar ändå mer än äggröra. Skinkmacka med gurka OCH paprika. En kopp kaffe. Gooood frukost är det klart man ska äta!
//H

River en vacker dröm

Publicerad 2011-03-08 14:31:11 i Allmänt

FAN ALLTSÅ! Tur att jag har en tom lägenhet att gråta ut i. Varför är den tom? Dom andra hälsar på trollen i Trollskogen. Vem vill till Trollskogen?!?!?!?! Josefine Hultgren kanske? Njaaaa.....Jo. Jag vill sååå hemsk gärna till Trollskogen! Jag vill också lyssna på trollrap ju. FAN ALLTSÅ!

Och vilken tröja tog jag på mig i morse helt utan att tänka på det? 
River en vacker dröm tröjan. Och så spelades ''Bad day'' i bilen. Ödet eller vad?
//H

Hugga av det och skaffa protes?

Publicerad 2011-03-08 14:19:12 i Allmänt

Jag var på läkarstation här i Tandådalen idag, han sa att det kunde vara fel på inre korsbandet och eventuellt det andra korsbandet också. 6-8 veckor skulle det ta för det inte att läka. Han skickade mig till Sälen för röntgen. Ingeting är trasigt, men det inre är uttöjt och ska läka av sig självt. 6-8 veckor. Det är två månader. Två månader utan dans, promenader, löprundor ( som jag, hör och häpna, faktiskt längtat efter ) Ingen dans.

Och läkaren på sjukhuset var inte alls trevlig. Förs gick jag in till röntgenrummet, tog plåtarna och fick lägga mig i ett annat rum. ''Så kommer en läkare och tittar på dig snart'' För det första: begreppet snart har fått en ny inerbörd för mig, men det kan man ju fatta att det tar lite tid. Jag ligger där på britsen i trosor, det är ett draperi i mitten av rummet. Det kommer tre stycken personer under en 20 minuters period och försäkrar mig om att läkaren snart kommer. Sen dras draperiet halvt bort, en man som var inne hos mig för kanske 10 minuter sedan tittar in. Bakom honom står en kille, 15 års åldern, han ska gipsas. ''Jaha, där ligger du'' Jo här ligger jag. Ursäkta mig, men lite respekt kan man kanske få?
Hur som haver: Läkaren kommer in, hälsar, klämmer lite, ber mig räta ut benet. Jag rätar på det så mycket jag kan, men tills slut tar det liksom stopp. Då säger han ''Ja, fortsätt, no pain no game''. Var det kul eller? Nästa kommentar han slänger ur sig : ''Jag är inte så snäll som jag ser ut'' när han drar ut benet och varenda muskel stretar emot. Var det kul eller? Han säger att han ska kolla på plåtarna och komma tillbaka. Han kommer tillbaka, säger att det inte är av någon stans, säger att om det inte blir bättre ska jag gå till en ortoped. Sen går han. Hade jag 1000 frågor eller hade jag 1000 frågor?! Vad ska jag göra nu då? Hur lång tid kommer det ta innan det blir bra? Och om det inte blir bra, vad kommer hända då? Han bara gick. Det kom det en sköterska och la om en gasbinda. Sen var det tack och hej.
Men för all del, tack för hjälpen! //H

Dag nummer 2.

Publicerad 2011-03-07 16:54:35 i Allmänt

Jag har ont knät. Små hopp och höga farter är ingen bra kombination. Ja, det gör ont. I kväll kommer jag somna och hoppas på att smärtan försvinner under natten. Typ som när man gnuggar bort morgongruset i ögonen, sova bort det onda. Håller tummarna för det!
Solen sken igår när vi åkte upp. TJOHO!
//H

Hick hick

Publicerad 2011-03-06 21:58:22 i Allmänt

Killarna gick och köpte frulle, kom också hem med chips och dip. Och laktosfri gräddfil! Sött va? Om utifallatt någon av oss var laktos ntoleranta. Fint.
//H

Hick hick

Publicerad 2011-03-06 21:58:22 i Allmänt

Killarna gick och köpte frulle, kom också hem med chips och dip. Och laktosfri gräddfil! Sött va? Om utifallatt någon av oss var laktos ntoleranta. Fint.
//H

tomt i magen

Publicerad 2011-03-06 18:36:04 i Allmänt

En tid senare i en lägenhet i Tandådalen. Straxt är det mat, tur för jag är hungrig. Slänger in lite tjusiga bilder senare, men nu MAT
//H

Bilder

Publicerad 2011-03-05 23:49:44 i Allmänt


Jag saknar kattungar. När jag var liten hade vi kattungar varje sommar nästan. Alltid någon att gulla med.
Mysigt. Man kan kramas med personer man tycker om, då blir man glad.
Man kan pussas med någon person man tycker om, då blir man glad.
Man kan lyssnar på musik, pussas och kramas tillsammans med personer man gillar, då blir man jätteglad.
Om man har långt hår kan man ha bakåtslickat och vara jättesnygg, då blir man glad.
Och så kan man googla upp bilder, skriva en lämplig bit ur en dröm och det kan också göra en glad.
Sen kan man bli lite deppig av att vara utan kramkompis.
Då kan man googla lite till och se att det finns lite hjärta där ute i vida världen också.
Sen gör man bäst i att stänga av musiken, publicera inlägget och släcka lampan.
//H

Betong-kung eller Gambianskt-fyllo?

Publicerad 2011-03-05 22:44:08 i Allmänt

Nej, alltså nu är det way to länge sedan jag lyssnade på Nationalteatern. Ibland behöver man helt enkelt bara fylla på. Nu ska vi segla på molnen tillsammans, come on darling vi glömmer allt annat!

God natt //H

Stjärnorna ovanför.

Publicerad 2011-03-05 19:02:59 i Allmänt

Vad är det jag glömt? Jag brukar alltid ha problem med att packa, sakna saker, inte få plats och ta med way yo much kläder. Den här gången skrämmer jag mig nästan lite, jag har bara tjoffat ner lite kläder i en sportbag och känner mig rätt nöjd. Hjälmen och ryggskydd så klart, termobyxor och handskar, sen är jag typ...klar? Den här gången tar jag inte med hela paletten ögonskugga och halva garderoben. Känns onödigt att sätta värsta kvälls maken för massa chill i soffan med sköna personer som ändå sitter i underställ mesta delen av tiden.


bild från nyår
//H

Så här fint hade vi det

Publicerad 2011-03-05 16:51:51 i Allmänt

Finns det inte redan russin i brödet kan man ju alltid knö ner några små. Sofies upptäckt.
Soldyrkare (+ Johanna, men hon blev inte med på bild )
//H

I´m into you

Publicerad 2011-03-05 14:53:50 i Allmänt

Hade jag en bra kväll igår och en bra förmiddag idag? OM jag hade alltså! Mysigt värre igår och idag satte vi oss ute i solen med kaffe, naturgodis och chips. Jag var lite skraj för att vi skulle frysa, så fel jag hade! Det var jättegött att sitta där i solen och njuta. Jag tog bilder med mobilen, men den vill inte riktigt samarbeta vad det gäller att lägga in bilderna på datorn. Dom kommer. ( Ja, jag måste bara visa hur bra man kan ha det en lördag förmiddag som denna! ) Bilderna kommer, jag lovar. Och dom är värda att vänta på, solen är värd att vänta på.
Nu ska jag packa för i morgon far vi till Tandådalen. //H

En höghusbaby

Publicerad 2011-03-05 10:44:50 i Allmänt

Hur kommer det sig att Sofies photo booth (camen) är fylld med bilder på mig? Men det är bra, lite som en kalender. Finns en himla massa bilder på oss innan fester, fixade till tusen och taggade som bara den! Fina tider, strålande tider.

//H

Glada Jossan

Publicerad 2011-03-04 20:47:09 i Allmänt

Vem sitter i Sofies säng och äter massa gott och kollar på fina/roliga/konstiga fb bilder. Kan det vara Princess Sofie och Amanda? Nu ska vi kolla på ''Dagboken''. Jag har inte sett den, men hört att den ska vara bra. Toppen hörreni! Ikväll är jag på topp, i en säng, med fina vänner, med god glass och alla världens problem långt bortom horisonten. ( typ, eller så poetisk är jag inte, men ni hänger med )
//H

Snygga är dom iaf

Publicerad 2011-03-04 12:10:03 i Allmänt


På engelskan tittar vi på Notting Hill. Det känns onödigt, känns som det är en mindre del i min utbildning att titta på film. Vi ska ju i och för sig recensera den, men ändå. Jag skulle hellre sluta tidigare och kolla en den någon kväll själv än att se den på lektionstid, vi har säkert bara kollat på film i tre/fyra veckor nu. Sa jag att det känns meningslöst och onödigt?
//H

Jag vill ha

Publicerad 2011-03-04 10:00:49 i Allmänt

Jag vet inte riktigt vad jag vill vad det gäller världsfred och politik och sådana andra ''vuxengrejer'' men en sak jag vet är att jag vill ha ett sådant här linne.
Jag skulle bära upp det som en byggare bär upp sina byxor. Varför? För att fighting for peace is like fucking for virginity.

Varför kan man inte bara kompromissa om saker och ting. Som man gjorde när man var liten, ''om du får min den här Pokemonen så får jag dina dom där två för att dom är mindre värda''. Varför ska allting vara så tillkrånglat och ihopaknölat hela tiden.
//H

Mönster på väggarna

Publicerad 2011-03-04 08:14:04 i Allmänt

Igår klämde jag ner mamma och pappa i min säng för att kolla på tapeter. Vi kom fram till ett alternativ. Nu har vi iaf något att sätta på väggarna! Tråkigt om vi inte skulle komma överens om något, inte snyggt med gispvägg direkt.
Hur ser alternativet ut då? Tjaa, den som lever får se! //H

På sekunden

Publicerad 2011-03-04 06:36:19 i Allmänt

Om inget är varken logiskt, tragiskt eller magiskt så borde man får göra precis som man vill. GÖTT!

//H

Vad gjorde vi sen?

Publicerad 2011-03-03 18:06:00 i Allmänt

Värmde upp magen inför fettisdagen så klart! Men helt seriöst, jag orkade bara en halv. Jag brukar tycka det är lite larvigt när folk lämnar en liten bit bara, men jag orkade verkligen inte. Hade jag ätit den andra halvan skulle jag må lilla nu.
//H

På promenad

Publicerad 2011-03-03 17:06:50 i Allmänt

Idag var jag ute och ''gick in'' Conversen ( vill inte använda dom när de skiiiner av vithet, de ska vara lite sleeetna! )
Mamma följde med.
Vi gick förbi några hus. Det på bilden är vårat, fast vi hyr ut det. ''Altäppe'' heter det, sött.
Nästa hus vet jag inte vad det heter, men jag kommer ihåg att vi fick jättemycket godis där en gång när vi var små och gick påskkärring.
En glad Josefine som kramar om solen.
//H

En mixad Jossan

Publicerad 2011-03-03 12:25:13 i Allmänt

Alltså, jag är värsta glad idag. Kanske kan det vara för att brödet i skolan idag var jättegott, kanske för att jag ska till Tandådalen på söndag, kanske för att mina vänner är jättebra eller kanske kan det vara för att min fototapet har kommit? Tjaa, kanske en blandning av allt?
//H

trötta Jossan trötta Jossan HEJ

Publicerad 2011-03-03 06:34:15 i Allmänt

Igår somnade jag innan tio. Det är tidigt för mig, jag tänkte att jag skulle vara utvilad för en gångs skull. Man ser fräschare ut, man känner sig piggare, man orkar mer. Idag såg jag trött ut, nästan tröttare än vanligt. Hur är detta möjligt? Jag sov i åtta timmar, som man ska. Känns ju bra, jag skulle lika gärna kunna leva rövare hela nätterna.
//H

Måste packa också

Publicerad 2011-03-02 17:57:57 i Allmänt

Jag slapp svetsa. Vi kollade på längdskidåkningen på storbild istället. Och så spelade jag Sims, återupplevde gamla minnen. Det roligaste är ju att göra gubbarna och bygga husen. Jag gjorde ett jättestort hus som egentligen inte alls blev bra, det var FÖR stort. Fanns inte tillräckligt mycket saker att knö in.
Nu ska jag ta ett varmt och långt bad, sen sitter jag i böcker hela kvällen lång hade jag tänkt. Tjing tjong //H

Inte nu igen

Publicerad 2011-03-02 08:22:12 i Allmänt

Jag är ledsen svenska staten, men jag är inte ett dugg taggad för skola idag. Idag är en sådan dag som jag gärna skulle legat kvar i sängen, lyssnar på morgon passet och pluggat spanska. Bara stannat hemma.
Men ibland får man göra saker man inte vill, typ traska iväg på lektion. //H

Bella och jag

Publicerad 2011-03-01 22:07:10 i Allmänt

Jag red i kväll. Hästkraken är missbildad, säkert! Hon lutar framåt, förkorta framben förmodligen, något fel är det. Om hon skulle vara människa skulle hon ha svårt att gå, kanske ha en jättesula i ena skon. Det känns som att hon ska trilla framåt om man kortar upp halsen på henne. Jobbigt? Ja, något, med tanke på att man vill ha hästen lite alert och uppåt. Och jag har skavsår i det allra heligaste. Undrar varför man tillverkar en sådan sadel, den är hemsk. Vi får väl hoppas att någon tycker om den.
Marie sa att det såg bra ut, så jag litar på henne, det är ju trots allt hon som är utbildad. Allt är ju relativt, men med de förutsättningarna så gick det nog inte så dåligt ändå. Och gjorde det det, får man se det från den ljusa sidan: Det kan bara bli bättre!
Nu ska jag sova, det har jag längtat efter ända sedan i eftermiddags. //H

Uppspärrade näsborrar

Publicerad 2011-03-01 08:21:07 i Allmänt

Vem sitter och dricker kaffe med mig? Fredde the redhead.
Jag har mina gamla glasögon på mig idag, haha om ni inte såg det menar jag. Kände att det kunde vara kul med lite förändring.
//H

Happy thoughts!

Publicerad 2011-03-01 07:03:26 i Allmänt

Varje gång jag slipper bussen är jag glad. Idag är jag glad. Kollektivt är jättebra för miljön och så, jo det är väl sant. Men det tar dubbelt så lång tid än vanligt, nu har ju jag busskort som kommun betalar, men annars vore det dyrt. Då är ju frågan om det inte kan vara värt att det tar lite längre tid och får kosta? För miljöns skull alltså. Jo, kanske det, men idag skulle pappa ändå in så det spelar ingen roll. Fast va fan, vi kommer ju ändå dö någon gång.
Men idag är jag glad!
//H

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela