J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

sry för bad update!

Publicerad 2010-01-31 21:32:33 i Allmänt

Jag försökte blogga igår, men jag kom inte in på bloggen ens! Vet inte vad som krångla, men jag kunde inte logga in och kan man lite logga in kan man inte blogga.
Igår satt Fredde och jag barnvakt åt våra kusiner, det gick bra. Oscar klämmde sig på vattenkranen och Arivd beskyllde honom för att slarvat bort en super Mario skiva, små bagateller. Kom i säng runt 2 på natten.

På tal om sena nätter, fredagskvällen var helt sjuuuk! Sjukt rolig, sjukt trång, sjukt mkt närkontakt, sjukt svettig och sjukt underbar. Vi stod nästan längst fram och det var lite för trångt, hoppade dom runt omkring en så hoppade man själv oxå kan man säga. Fast det gjorde inte så mkt om man får vara typ två meter från Dregen och Nicke. ( ! ) //H

Jag trodde kärlek som min var lätt att fånga

Publicerad 2010-01-31 21:25:55 i Allmänt

Äter makaroner med bacon och tomatsås. Mumms och det tar en kvart att sno ihop. Och folk säger att de inte har tid att laga mat, ha!
Förutom att äta så lyssnar jag på håkan hellströms En vän med en Bil och nu minns jag och drömmer. Jag minns festival filmen och drömmer om i sommar.
''Du måste va sjuk sjuk sjuk.'' //H

om den är riktigt så behöver vi inte göra något mer i våra liv.

Publicerad 2010-01-28 20:32:35 i Allmänt

Antikrundan kollar jag på nu och alldels nyss väderade dom ett bord till 125.000! Det är mkt pengar för ett litet bord. Nu är dom i Vrigstad och filmar, om ni ville veta.


Jag vet inte hur mkt jag kommer hinna blogga i helgen, ska ju till Vrigstad och så. Hörde att Mona ville ha barnvakt till lördagkväll.. hm.

Kom nyss hem från gymmet, rätt nöjd faktiskt. Jag sprang 20km/h! För mig är det pritty snabbt to say so...
hej då! //H

sitter med en katt i mitt knä och äter mörkchoklad

Publicerad 2010-01-28 16:28:11 i Allmänt

Idag har jag kollat på dans. Det var jättehäftigt och dansarna var jätteduktiga! Det är unga människor från hela världen som är med och showar. Jag kan inte riktigt förklara, men gå in på www.riksteatern.se/kamuyot

Annars då? Inget spec. Min bok blev aldrig klar, spiralen var för liten. ( Tack Jossan som försökte iaf! :D )
Det känns så himla dumt att säga att det inte var mitt fel eftersom jag tycker man ska stå för vad man gör och bla bla bla, men den här gången var det inte mitt fel! Jag kunde inte rå för att skolans datorer suger och inte går att skriva ut på. Om jag skulle skrivit ut allt igår i skolan så skulle Jonas kunna hjälpa till ( han som har hand om spiralmaskinen ) Det kanske fanns större spiraler eller nåt.

Jag ska till gymmet ikväll. Kanske kan få ut lite agrigationer där om jag har tur. hej då! //H

jag ser det snöar.

Publicerad 2010-01-27 20:00:01 i Allmänt

Jag är jättetrött, men jag har en bok att läsa ut tills imorgon så det blir nog sen kväll ikväll med.
Imorgon ska jag kolla på dans, kommer inte ihåg vad den hette, men det är ungdomar från hela världen som dansar och det ska bli jättekul! Det är kul att kolla på dans, intressant. Otroligt vad man kan göra med kroppen igentligen. Nu ska jag nog kolla på Landet Brunsås på tvåan. Tvåan, det var länge sen. Om den är bra ska jag kolla klart, annars ska jag ta mig i kragen och läsa. tjing tjing//H

It's not the fall that hurts.

Publicerad 2010-01-27 19:55:41 i Allmänt

Jossan och jag kollade på Festival idag. Jag kan inte få någ! Feel good spiriten flödar i hela mig! Den är sååååå bra! All musik och grejen att det är typisk festival stämning, underbart! Underbart och inget annat! //H

Den här staden är klädd i kejsarens nya kläder

Publicerad 2010-01-27 12:36:54 i Allmänt

Nu när jag äntligen är klar med boken, då kan jag inte öppna programmet på skolans dator vilket betyder att den inte kommer bli klar idag, men det är inte mitt fel! INTE!
Istället för att bråka med datorn, kollar jag på bilder från Ålandsbåten och minns att det var kul. Riktigt j*vla kul!

//H

tänker så det knakar

Publicerad 2010-01-26 22:11:29 i Allmänt

Det finns ju nästan inga A-traktorer till saul ju! Bara massa volvo ( inget fel på volvo, jag gillar 240 bäst! xD) Det är sant, det finns nästan bara Volvo.
Någon som vet något som är till saul? Give me a call!!!
åh, nu kom jag och tänka på give me a call- låten med Pauline. Den var ju riktigt bra.. På tal om musik, dom spelade cc cowboys ( Thåström, Imperiet tror jag ) på radion när vi åkte hem från hästarna. Good shit!

Det gick rätt bra att rida, det var kul iaf! =) Jag gillar Musse, han är så go och stor. + att han är som en unghäst, gör man bara rätt själv så gör han oxå rätt, de andra krakarna som stått på ridskola sen tbegynnelsen gör som de vill vare sig man själv gör rätt eller ej. 

Imorgon ska jag dansa och det ska bli kul! Och så ska jag sätta samman min bok ( Äntligen!! ) Måste bara skriva klart den, hehe.. Nu ska jag göra det! tjing tjing och sov så sött//H 

sitter i ett kök på en stol vid ett bord

Publicerad 2010-01-26 22:05:09 i Allmänt

Vi sprang in på ''Domus'' ( hur svårt kan det va att säga coop? Jag bara undrar. Fast jag säger oxå domus, bara för att! ) efter ridningen. Till alla ni som såg mig: Jag veet att jag hade en grön/blåfalammig felcemössa på mig, gjort den själv, hehe.
Iaf. Fredde ville ha O'boy, jag frågade varför.
''varför fick du apelsiner'' kläckte hon ur sig. jag kollade på henne och sa
'' Dålig jämförelse.'' hon sa
'' ok, varför fick du det vita brödet då?''
''det är fullkorn''
'' varför bakade du äkliga kakor'' ( här om dagen när jag hade bakat.. sockerfritt )
''det var inget socker i dom.'' Sedan gav hon med sig och gick vinnande ur kampen, väl medveten om att jag äger min syster på att O'boy battla.

//H

hurra vad jag är glad!

Publicerad 2010-01-26 16:20:26 i Allmänt

Jag har fått låna Festival ( filmen ) av Sofie! Ska titta på den imorgon, jag läääängtar! Den är så bra och det är så mkt bra musik med oxå, sjukt bra helt enkelt. //H

från venus till mars, jag går på löpande band.

Publicerad 2010-01-26 16:19:04 i Allmänt

Idag har vi lyssnat på en kvinna, Maud Lindström, hon är artist, poet, feminist och en massa mer. Hon var i skolan och spelade/ läste lite dikter hon skrivit. Good shit! =) Sök på spottan eller youtube. Jag lyssnade på spottan, men måste säja att hon var bättre live, blev lite tråkigt att ''bara'' lyssna på.

Min mentor sa att konserten började 14 så vi konstaterade att vi inte behövde ha med några idrottskläder. Sen kommer vi till skolan idag och får reda på att Per hade sagt fel, den började 12 och då skulle vi ha idrott, typ ingen hade ju med sig kläder så jag misstänkte att vi skulle gå en promenad. Jag ville inte gå någon promenad, inte i skolan. Visst, vi skulle kunna haft teori, men med den ambisiösa läraren vi har så är knappast troligt.
Jag sjukanmälde mig och tog tidiga bussen hem vilket resulterade i en skaplig promenad ändå.

Nu ska jag laga mat, sedan ska vi rida och det ska bli kul! =) Jag ska hoppa med Musse.

//H

jahopp

Publicerad 2010-01-25 22:00:14 i Allmänt

''Jag e ett levande bevis
på allt fel å allt rätt
Jag e en fulltankad HD'
å jag kan aldrig äta mig mätt

Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
Jag behöver en mun till för att kunna andas
för jag har förlorat kriget med mej själv''

Najjs låt, Imperiet.
fan fan fan, det skulle vart du.
Jag är den felade länken.
Mental istid ( stämmer from time to time )
River en stad, bygger en ny. //H

Höll på att glömma!

Publicerad 2010-01-25 21:41:17 i Allmänt

Energi på Linden

Sam Idrott på John Bauer

Sam på Duveholm

Känns det bra? Nej, det känns rätt tomt både i kroppen och knoppen to say so..  
     
                 //H

du snurrar mig runt runt som en skiva

Publicerad 2010-01-25 21:38:17 i Allmänt

Amanda kom med hem efter skolan, vi bakade, kollade Pettssons och Findus kokbok och slökollade på tv. ( Amanda sov en kortis, skööönt! )
Jag hade tänkt åka fyrhjuling till Jossan, tevärdinna, men jag fick inte för mamma. Jag fatta inte riktigt problemet, jag har ju gjort det förr, inte när det var is och så, men jag kör ju på isen. Det hade varit roligt om vi fick. Dream on, typ.
Trevligt värre på tekvällen iaf, som det ska och som det brukar. =)
Nu ska jag göra sista rycker på min bok, imorgon ska jag printa ut den och klämma ihop den. Jag hade skrivit två långa texter, typ fyra handskrivna A4, jag skrev över dem på datorn och sparade på min mobil. Kommer ni ihåg att jag inte kommer få se skymten av min mobil? Så nu måste jag skriva om alltihopa. Det suger för kladdarna var långt ifrån så bra som de på datan var. Är inte alls sugen på det här, men har jag något val om jag vill få ett betyg? Bäst jag börjar! =)//H

skolan idag

Publicerad 2010-01-25 21:27:03 i Allmänt

Idag i skolan har jag snackat med Emelie, som träffat Brolle btw.., inte sytt så mkt på tyget, valt till gymnaiset, lyssnat på en farbror som har gått på Kungliga Tekniska Högskolan. ( wow tänker ni nu va? ) Jag fatta inte riktigt varför han kom, tror dom skulle ragga lite unga eller nåt. Han tjänade ( nu är han pansionär. ) ca 60.000 i månaden och var klädd i flece, själv kanske jag skulle klätt upp mig lite om jag skulle ut och föreläsa, men alla är ju inte som jag... Fast han kunde ju ansträngt sig lite på klädfronten kan jag tycka, men han var intressant att lyssna på, tror nog inte att ingenjör är något för mig dock.

Jag har spelat bad för första gången i mitt liv. Det var inte så kul, är nog roligare när man har ett band, jag satt lixom på en pall för mig själv, fick ingen ''känsla'' direkt. Jag ska spela upp nästa vecka, för läraren, det kommer nog gå bra. Det är ju inte så svårt, måste bara hitta en bra takt. Tänkte spela ''Om du lämnade mig nu'' med Lars winnerbäck och Miss Li.
         //H

Shoppade lite.

Publicerad 2010-01-23 16:37:15 i Allmänt

John Bauer hade öppet hus i K-holm idag, mor min och jag for dit. I Norrköping har dom rid-profilen, det skulle vara jättekul! =) Norrköping är inte allt för långt bort heller. På tisdag ska det vara klart.

Jag köpte lite saker i stan. Ett par tränings taights, ett linne, en blusaktig grej med blommor, rakhyvel och så har jag invigt semel sesongen! Mumma! x)

Kvällen ska jag ägna åt skoljobb och städning. Jag har tänkt få klart allt skrivande idag, så redigerar jag alla texter imorgon. Hoppas jag får lite tid över, måste ju ner på sjön och åka ju! Idag var det tydligen full rulle där nere, klart det, jag var ju inte hemma! Så är det jämt känns det som, när det var tävling på isen förra året var jag sjuk tex. Dålig tajming där. Tjing tjing//H

Dagen till ära for mor och moi in till storstaden

Publicerad 2010-01-23 16:29:06 i Allmänt

Idag har jag repat Balkan dans. Det låter ju inte så kul kan jag tycka, folkdans lixom, men det är kul! Man vickar på höften, känner ( försöker iaf! ) rythmen och bara glider med. Det är lätta steg, det svåra är att man ska ju inte tänka, dansa med hjärtat och sånt. Inte så lätt, men när man står på en scen med en orkester bakom sig, då är det bara att flyta med och det är en härlig känsla! Bandet består av jättemånga personer, tubor, trummor, fioler, trumpeter, basfioler, cellos, gitarrer. Ni fattar att det låter en del va? Jätteballt faktiskt, alla bara kör, inget krusidull och inga bestämdelser, man gör som man vill. I princip.
Vi spelar ( dansar ) upp i april någon gång, kom och kolla! Det är kvällsföreställningar, Vingåker, Eskelstuna och Nyköping är det lyckliga städerna! //H

det ska väl vara kul det här?

Publicerad 2010-01-22 18:17:19 i Allmänt

Nu har jag en sån där konstig känsla i kroppen. En del säger att jag ska ut och röja med mina underbara kompiar, dansa, supa, skratta och bara må så fucking bra. En annan del hindrar mig från att ha kul och göra det jag vill, sedan finns det en tredje del, mellanmjölken som säger att jag inte orkar, bara för att.
Känns lite som jag ska sprängas. Det är som en studsboll som inte kommer ut, den studsar bara fortare och fortare. Inte blir det bättre för att jag lyssnar på massa musik som påminner mig om hur tråkig jag faktiskt är. Jag är inte spännande och impulsiv. Jag är hur förutsägbar som helst, och de där gränserna som jag så gärna vill gå över, de växer sig till höga murar med taggtråd på.
Jag är övertygad om att det kommer bli ändring på de här hemskt realistiska tankarna, bara jag får ett körkort och en bil. Då jäklar vad jag ska leva! HA! //H

säg de, säg de, säg de

Publicerad 2010-01-22 17:59:20 i Allmänt

Jag blev både ledsen och arg när jag läste mailet från El-giganten idag.
 
Hej, Josefin.
Jag har förstått att ni lämnat in en telefon till oss som ni nu fått ersatt med pressentkort? Jag har kollat upp ert ärende och tyvärr visar det sig att anledningen till att ni ej fick tillbaka er telefon, var att verkstaden dömde ut den (ej reparerbar/olönsam att reparera). Vilket betyder att den redan är skrotad. Jag beklagar det inträffade men vänligen återkom till vår butik och fråga efter mig så ger jag er ett pressentkort på 100 kronor ytterligare som plåster på såren.

Förstår ni varför jag inte är glad? Alla mina anteckningar, dikter, kloka ord, kontakter, bilder är borta, för alltid. Det värsta är musiken, jag som har världens bästa musiksmak! Alla nummer sörjer jag rejält oxå.
Jag hade ju räknat stenhårt på att få tbx telefonen, så jag plockade inte ur varken sim eller minneskortet. Dessutom tycker jag det är dålig stil av servicepersonalen att inte kolla, det är ju deras jobb för sjuttan! Och som om jag var den första som råkat ut för det här lixom.
100 spänn! Ynka, futtiga ett hundra svenska riksdaler, det där minneskortet var värt minst 500 kr! + att det typ är ovärderligt för mig. Vad har jag gjort för att förtjäna det här?! //H

from time to time

Publicerad 2010-01-22 17:44:00 i Allmänt

Det känns som jag gett allt jag kan ge. Ändå har jag inte hittat vad jag letar efter.
Jag har varit i alla städer, letat efter dig.

Kände att det var dags för denna underbart söta låten idag. //H

Läxdags

Publicerad 2010-01-21 21:11:59 i Allmänt

Först hjälpte mamma mig med No, solen och planeterna. Det gick bra, jag kan det jag ska kunna nu. Och det var kul! =)
Sedan hjälpte pappa mig med so, befolknings frågor, intressant! Jag låter som en nöööörd, jag veeeet, men jag har iiiiiiiinget emooooot det! 
Pappa och jag kom fram till att vi kommer kunna fortsätta leva tills solen slukar oss, eller försvinner, då kommer det antingen bli istid här eller så försvinner allt bara. Vi kommer ju inte leva då iaf. Sådant här kan jag prata om hur länge som helst! Synd bara att klockan tickar och jag ska in i duschen innan jag lägger mig. Måste även göra ett ryck med picasa, ska skriva ut bilder imorgon. låter som ännu en sen kväll framför datan. Jaja, snart är det helg och då ska jag ta igen mig. Och plugga, shit vilket liv jag har! Jag är som en robot, jag bara gör, Louise snacka om det på spanskan och jag håller med henne, jag bara gör saker. Spanskan gick för övrigt bra idag, kunde det mesta, fast det är inte helt lätt ska jag säga! Men jag tror nog jag kommer få användning av språket, så underbart som det var att åka skidor i spanien! Fast om man ska åka skidor är ju tyska och franska bättre.. Får väl hinna med lite sola och bada oxå i livet. 
Som sagt, jag har inte tid att blogga mer nu, hörs! tjing tjing//H 

dagen i almänhet

Publicerad 2010-01-21 21:03:42 i Allmänt

Idag firade vi Jossan med rulltårta! Smaskens om jag får säga det själv. =)

Jossan åkte tidigare än Becca och Johanna, men Johanna,, Becca och jag började prata om plastikoperationer och sedan satt vi och kommenterade Kissies urusla kunskaper i bild redigering. Vi kom dock fram till att hon gör det med filt. Finns det någon på jorden som vill ha sådana läppar? På allvar. Det ser ju inte klokt ut för sjuttan! Det syns så tydigt att hon kapar halva midjan och benen, men det är ju oxå de uppläggen hon får flest comments på= tjänar mest på. Hon är ju rätt smart, vet vad hon ska göra för att få pengar.

//H

Det är inte lätt när det är svårt.

Publicerad 2010-01-20 19:34:04 i Allmänt

Jag försöker leta info om jordens befolkning, hur det kommer se ut om massa år och effekter av det. Inte så lätt ska jag säga! Men faktiskt riktigt intressant! =) Det finns ju så många tankar kring ämnet och hittar man en blogg så hittar man oftast fler och det uppskattas om man har läxa tills på fredag! ;D

Ska dock lägga ner jobbet för tillfället, nu ska jag fixa och trixa lite med Jossans tårta, det är oxå kul! =) Sen måste jag nog hoppa in i duschen en sväng, för alla andras trevnad hehe..
  tjing tjing//H

ps. Det går mkt bättre att jobba med underbar musik i högtalarna! tex. för en lång lång tid med hellström, mer av dig med Joakim & Joel, broder Daniels I'll be gone. Om jag skulle haft ett youtube konto nu, skulle jag så klart lägga upp videos på det underbara, men jag har inget youtube konto. ds.

Recept på glad Josefine

Publicerad 2010-01-19 22:47:17 i Allmänt

Man behöver
- ett stycke bra låt
- en notbok
- ett piano

Jag upptäckte att jag har Shoreline, broder Daniel, på noter, tror ni jag blir glad eller vad!?
Mamma tycker jag ska gå estet musik. Visst skulle det vara kul, men sen då? Tänker jag för mkt?
Jag vill så gärna bara go with the flow, bara ta det lugnt. Jag är motsatsen för det mesta, tänker, planerar, tänker, planerar, oftast blir det ju ändå inte som jag planerat, men jag vill bara ta livet lite mer med en nypa salt, men jag vill inte misslyckas. Vill vara lite mer loose, kokt spaghetti, nu är jag som ett betongblock känns det som. Jag vill inte misslyckas, så är det. Jag vill så mkt, jag kommer aldrig hinna med allt som jag vill ska hända. Abstines.se
god natt//H

Ridning

Publicerad 2010-01-19 22:40:55 i Allmänt

Ridit idag, på Musse alias Kylskåpet. Det gick jättebra i slutet, så är det jämt, när det är dags att sluta, då är man redo att börja. Vi hoppade några små, ni som sett Musse hoppa vet vad jag snackar om. Till er andra, varför döpte vi om honom till Kylskåpet? Han ser för himla kul ut, helt rak i kroppen, sedan viker han undan benen på något sätt. Det ser mkt roligt ut! ( Haha, de andra i gruppen fick sig ett gott skratt! ;)
Jag gillar Musse! Han är stor, snäll, speciell och jag vill faktiskt påstå att vi passar rätt bra ihop. Ge oss bara lite tid, så ska ni få se! ;)
Han ska ha ländtäcke, ett täcke man lägger på ryggen, bakom sadeln och fäster framför sadeln, när han skrittas fram. Det är flece på insidan och när man rider fram är det jätteskönt att lägga täcket över mina ben. Man är ju oftast lite kall och frusen när man slänger sig upp i sadeln vid denna årstiden, men med en varm och go häst och ett härligt täcke så kan man inte må annat än gott! Eller en annan hämskt mysig sak, smyga in händerna under täcket på hästen ( Musse så klart! ) Som en kram, med massa go hästlukt och värme, underbart!

Jag vill ha en häst som Musse, om jag ska ha häst någongång ska det vara en Musse-häst. Kan kanske knäppa ett kort på skönheten.. //H

SRY

Publicerad 2010-01-19 22:28:21 i Allmänt

Ja, nu var det läääänge sen, jag vet. Jag har två halv taskiga anledningar, internet krånglar och jag är trött. Det är en hel del i skolan just nu och det gör mig trött. Det känns inte som jag hade någon helg i helgen, elle så känns  det som jag fortfarande har lov.
Som sagt så är det grejer upp över öronen i skolan just nu, så jag kan inte lova någon super update direkt.
Svenska boken, en skriftlig grej i NO, massa spanska läxa, so läxa och så glömde våran No-lärare att läsa Solen och Planeterna med oss i sjuan, så nu måste vi ta igen det nu. Vi ligger redan fem veckor efter i planeringen. Haha, jag ska aldrig bli lärare, inte en chans i helvete! Fatta jobbigt, alla hatar en. Nej, tack säger jag! ( Fast jag skulle inte bli en sådan lärare, jag skulle bli bäst!, ne, eleverna skulle nog irritera ihjäl sig på mig vid närmare eftertanke.. ) //H

Ändrade planer

Publicerad 2010-01-17 14:22:50 i Allmänt

Det blir nog inget bondespel ikväll, vi ska på stalljour.
Dåligt med stalljour: Jag har inte tid
Bra med stalljour: Jag får träffa Musse! Wii =)
//H

Suck pust och stön!

Publicerad 2010-01-17 12:34:16 i Allmänt

Nu är jag nästan klar med städningen, ska bara hänga in hela garderoben igen. Det är inte kul, det är kul att ha ordning och reda bland kläderna, men städa där är inte kul, inte alls. Jag vet att jag kommer slänga ut kläderna igen, imorgon när man ska ha något på sig i skolan. Och jag har inte tid att hänga in kläderna jag öst ut på morgonen och när jag kommer hem har jag annat för mig. Men men, man har den tid man tar sig, så är det ju.
På tal om det. Fredde och Pau är och rider just nu, vad gör jag? ( ok, exept bloggandet.. ) Fast åandra sidan så prioriterar jag mina betyg före ridningen, iaf. den här gången.

Kanske har glömt att nämna vad jag håller på med i skolan, vi ska skriva en bok. Om tonåren. Jag tycker det är kul, men jag har inte tiden jag skulle vilja ha. Jag skulle vilja skriva så mkt mer, men jag hinner inte, hatar sånt! När man känner att man skulle kunna perstera bättre, jobbig känsla.

Tjing tjing//H

söndag

Publicerad 2010-01-17 00:30:07 i Allmänt

Idag ska jag städa, det är ett måste den här gången, förhoppningsvis köra lite Audi, göra en massa svenska och sedan finns det nog inte tid med mer. Bondespelet så klart, men sen får jag nog vara glad om jag har tid att gå på toa, typ. Bloggar nog med ikväll, ha det bra! tjing tjing//H

nu har brudsen åkt

Publicerad 2010-01-17 00:27:46 i Allmänt

Dagen bestod av:
* En otroligt skön dusch! ( inget spec. men jag var i behov.. )
* Mkt skratt med Jossan, vi åkte bob efter Hondan, på isen och hemma på gårdsplan. Pappa var oxå nere på isen så Jossan har premär åkt isbil. Jag passade på att köra lite med och det gick faktiskt riktigt bra, det är ju sååå KUL!! =D Vi hann även med lite Wii, sedan blev vi så trötta så vi kollade på Tarzan. Den filmen är bra, rolig och lite lagom allvarlig. Fast jag blir fortfarande lite skraj när kattdjuter ( vad är det för något? ) kommer när Khala ( Tarzans apmamma ) går in i trädhuset och hittar Tarzan. Skönt att vara så bra kompisar så man bara kan slappa tsm, inget behov av att göra något. Skönt! 

Sedan kom Amanda, Johanna och Becca, vi åt ( God köttfärssås Amanda! Som dessutom har varit duktig och gjort ketchup, som oxå var god. ) Sedan spelade vi Monopol, länge. Höll säkert på i 2-3h. Ett intressant spel det där. Bestämde med pappa att vi ska köra ''Bondespelet'' imorgon. Höhö, vi på landet har Bondespelet ist. för Monopol. Det är samma typ av spel, fast man ska köpa Torp, Herrgårdar och den som köper Slotter vinner ( Om jag minns rätt. ) 

Jag är mkt nöjd med denna dag, tack alla som deltagit! =) //H 

lördag idag

Publicerad 2010-01-16 12:36:23 i Allmänt

Idag kommer Jossan hit och vi ska leka i snön och det tycker jag är KUL!! Pappa sa att vi kunde åka ner på sjön om vi ville, jag bad honom åka ner med Audin, tänkte om Jossan ville prova. Snällt va? =)

Ikväll förvandlas Hullagård till ett köpcentrum för gator, vattentorn, elverk, hus och hotell. Kan ni gissa vad vi ska göra? ... Monopol så klart! 

Nu bör jag klä på mig, städa mitt rum, det är verkligen kläder överallt! Men jag tror nog jag blir kvar på internetet en stund till, kanske sova en sväng.. Tanka fyrhjulingen vore nog ingen dum idé. 
Jag är lite skraj för att det ska bli plus gradit nu, det vill jag inte! Jag vill ha snö och kallt i minst en månad till. 
Från det ena till det andra och tbx igen, Jossan fyller år på tisdag, då blir det tårta! //H 

Nu funkar inte spotify

Publicerad 2010-01-16 12:28:27 i Allmänt

Jag ber om ursäkt för grymt dåligt update, men jag har haft annat att göra de senaste dagarna.
Igår kväll var jag, Johanna, Amanda, Jossan och Becca ute i Viala hos Johannas far-föräldrar. Jag hade kul!
När jag kom hem på kvällen/natten så tänkte jag blogga och facebooka och allt sånt, men då ville inte nätet funka. Jag blir toligt på all teknik som hela tiden krånglar, just nu funkar inte spottan, det står att jag inte är inloggad, men det är jag. Så jag sjunger själv ist. funkar rätt bra, tills man kommer till andra versen, jag kan första och refeängen, men har mkt svårt för de andra verserna.
//H

Sitter på en sten vid en sjö i en skog, men jag klarar mig nog

Publicerad 2010-01-14 18:41:11 i Allmänt

Ett av mina intressen här i livet är att läsa bloggar. Alla möjliga bloggar, tips någon? En blogg som jag tycker är jättebra, Storstadspojken.se. Han skriver roligt, trots att han är kändis så behåller han svensson stilen, vilket jag gillar. Han är jordnära och har snygga kläder. Nils är författaren bakom bloggen, vet inte vad han heter i efternamn, men Blondinbellas pojkvän är nog inte en allt för ovanlig beskrivning.
Jag läser Blondinbellas oxå, den är så himla gullig och allt är så jättekul och sött hela tiden, det är lite jobbigt tycker jag, men skalar man av det så är ju hon med som vilken tjej som helst. Visst, hon är ingen höjdare på att dansa och hon har inte det där andsiktet som alla trånar efter, men det behövs inte. Hon är snygg ändå! //H

med posten

Publicerad 2010-01-14 17:04:26 i Allmänt

Jag har fått en tidning om gtmnasiet idag, yrkes landslaget heter den. Jag gjorde ett test, jag kommer bli chef. Det stod oxå att ''ingen kommer gilla mig på jobbet, men det gör inget för jag får bestäma ändå.'' Jag antar att ingen kommer gilla mig pga. att jag är chef. Eller?
Det står även en del om sommarjobb, inte så mkt, men det har jag läst, vill ju ha sommarjobb.. Fast jag tyckte inte jag blev mkt klokare på det, visst redan allt som stod.
Nu ska jag skriva svenska, visst blir ni förvånade! ^^ hehe, nej. På svenska lektionen skulle jag ha en dator, men den jag fick funka inte. Jag kunde logga in och så, men muspekaren gick inte att rubba, jag stängde av och efter ett tag provade jag igen, då gick det, men det fanns inte office word, suuuug! Fick ingenting gjort den timmen, suuuuuug på det med. Vi hörs! tjing tjing//H

jahopp

Publicerad 2010-01-14 16:57:47 i Allmänt

Igår gjorde jag nörkakor och dom är jättegoda! =) Jättelätt är det oxå, 200 g nötter som man maler, blandar med 2 ägg och 2 dl socker. 200 grader i 8 min, kan inte bli lättare! Dom ska vara lite sega så där, mm, känner ni att det vattnas i munnen nu? ;) //H

Mumma!

Publicerad 2010-01-14 16:52:21 i Allmänt

Igår bakade jag nötkakor. Jättegoda! =)
100g nötter, mal dem blanda med 1 dl socker och ett ägg. Blanda ihop, klicka ut på plåt och sjuss in i ugnen, 200 grader i 8 min. Super lätt och som sagt gott.
//H

hm..

Publicerad 2010-01-13 19:02:06 i Allmänt

Jag trodde dansen började 10, några minuter över 8 ringer Linn och säger att den är ändrad till 8. ( Det skulle stå på tv:n vid torget, men det gjorde det inte ) Det var bara att knata dit, jag trodde alla andra var där och väntade på mig så jag byter om snabbt som sjuttan, sliter upp dörren och upptäcker att det bara är Linn och Lena som är där. Blev en liten privatlektion, vi gjorde fot grejer. Rätt kul faktiskt. =) Sen gick vi till kulturskolan, vi skulle kolla på dansfilmerna, med datan strejka, tyvärr.

idag fick vi sött potatismos i skolan, det var inte gott! Inte gott alls. Jag tycker potatismos är gott, iaf. nu när dom har slutat med pulver, så jag blev lite glad när jag såg vad som serverades, men det var inte gott, inte ens med salt. imorrn kanske jag ska träna, nu undrar jag om jag ska baka eller gå och lägga mig.. blir inge mer inlägg idag iaf. Ciao//H

Lätt hänt

Publicerad 2010-01-13 15:59:44 i Allmänt

Jag tycker det är kul att skriva saker, det finns en nackdel med att skriva saker i skolan bara. Det är väldigt lätt att jag skriver som jag gör här, på bloggen. Det är ju inte direkt samma skriv språk, känns nästan som jag glömt hur man skriver i skolan. Och en sak som är jobbigt med att skriva saker som man ska få betyg på, att kolla igenom allt man skrivit, det är jobbigt och tar tid. Jag vill inte lämna in något med små slarvfel, då kanske jag inte får det där mvg:t som jag vill ha. Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag fortsätta med svenskan.
                            tjing//H

Det enda jag skriver om, min svenska

Publicerad 2010-01-13 14:53:43 i Allmänt

Folk som påstår att sista terminen i nian är jättesoft kan slänga sig i väggen! Vi börjar med att sätta deadline för en bok, bestäma när vi ska ha matteprov, konstaterar att läraren inte har gjort sitt jobb, hon glömde att vi skulle läsa solen och planeterna i sjuan, så det ska vi göra nu ist. Den här treminen kommer inte knäcka mig, men nästan. Vi har nationella prov så småning om, det här är vår sista chans, fixar jag inte det här finns det risk att jag inte kommer in på det program jag vill och mitt uppe i alltihop ska vi klämma in en musikal. Jag undrar hur det här kommer sluta kan jag säga.
                    Hoppas på det bästa och lägger i en växel till, kan ni gissa vad jag ska göra nu? Just det, plugga//H

ja

Publicerad 2010-01-12 23:34:57 i Allmänt

Det var ju det där med att jag har världens bästa musik smak.
 
Låt mig höra kärlekens tunga säga att du älskar mig. Nu sitter du som en fjäril i natten och pratar som vi gjorde. förr. Allt det där om att vara på väg någon stans, nu är vi tbx där vi började. Du vill höra kärlekens tunga.
Eldkvarn

Jag vet att det är en av hans kändaste, men jag tycker om den! Det finns ju en anledning till varför den blev känd. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle ta mig till om jag blev döv, på allvar nu. Det är så underbart med musik, så fruktansvärt vackert, fridfullt, frigörade, känsligt, uttrycksfullt, u name it. Vackert passar in, men det är som ''Jag älskar dig'', använder man det för mkt tappar det sin mening. Som med svordommar. Ordet -Vackert- det är så fint, så mkt. Nu låter det möjligtvis som jag tagit ett piller eller två, men det är nästan så man får rysningar när jag tänker på det, ordet. Det knyter sig lite i magen, nu kom jag på varför det knyter sig i magen. Jag är orolig för att jag inte ska få det jag vill ha. ( Jag menar inte en Louis Vitton väska. ) Lite rädd för att mitt liv inte kommer bli vackert, att jag inte kommer hitta min soulmate. Fast jag vill tänka att det kommer, man kan inte skynda på sådant när man är 15 år. Det kommer. Jag har tid, sen tänker jag att bara för jag tänker så, då kommer jag sitta ensam resten av mitt liv. Jag vill intala mig att det löser sig, men jag tillhör de personer som vill ha lite stuktur i tillvaron. Jag vill ha ett schema, jag behöver inte följa det, men som en grund. Jag gillar att vara spontan, bara göra något. Tyvärr så är det svårt att vara det just nu, just här. Jag är så beroende av folk nu, inte så jag måste veta vad alla ska ha på sig imorgon, att jag inte kan ta mig dit jag vill när jag vill. Ska bli skönt med epa, måste bara göra slag i saken! Nu ska jag tänka lite till. sov sött//H

To morro

Publicerad 2010-01-12 22:45:36 i Allmänt

Imorgon ska jag dansa, vi ska börja med modern dans och det är typ det roligaste man kan göra! Synd bara att man ska vara vig som ett snöre och graciös som en lady i England. Hör och häpna, men trots att jag är vig som en linjal och graciös som ett skåp så tycker jag det är kul! Man behöver inte vara smal och stark för att få vistas i ''Biff-rummet'' på gymmet. Jag passar in där med. Vill man bara så brukar ju det andra lösa sig.

Vi hade en liten diskution i skolan idag, Amanda och jag var övertygade att inställningen är viktigt, då skrev hon i sin bok ''Fake it until you make it''. Det har man ju hört tusen gånger, men idag så fastnade det i min skalle. Bra sammanfattning, kort och bra, lätt ihågkommet och stämmer. //H

Stolt ägare, typ

Publicerad 2010-01-12 22:35:59 i Allmänt

Idag fick jag min license, det är inte vilken license som helst, det här är något att visa upp och briljera med på Stureplan. Funktionärslicense heter det. Det betyder att jag är licensierad funktionär och att jag kanske får åka på kryssning gratis någon gång ibland! ;) För er som inte klurat ut vad det handlar om, en license på motortävlingar som svenska bilsportförbundet har ett öga på. Sedan kan man höja sig, A-license kallas det, då har man fri entre och fri parkering på alla tävlingar Svenska bilsportförbundet håller i. Någon som känner sig kallad? Någon som känner att den verkligen skulle passa in, koka korv, räkna varv, bogsera bilar? Om så skulle vara, hör av er, så kan jag ju säga till nästa gång det vaknas tävling ute på Trollåsen.
( Jg hoppas att alla förstod ironin i det hela, fast jag har fått licensen. ) //H

Här skulle det vara en bild på kortet, men så blev icke fallet.

I am, and that's enought ( stava jag rätt? )

Publicerad 2010-01-12 22:24:55 i Allmänt

Eftersom jag inte bloggade igår, tänke jag att jag skulle skriva om dagen idag ist. Är faktiskt riktigt nöjd, förutom humöret, det sööög.
Efter skolan gick jag till gymmet, herregud det är nya ungdomsgården. Jag gjorde som jag brukar, men upptäckte rätt snart att jag var trött, både mentalt och fysiskt. Jobbigast är när man tex. springer på löpband, är när man kollar på tiden/km, kollar upp och sen en eighet senare så har man inte hunnit nånting! Typ två minuter, fast det känns som man stått och trampat sen begynnelsen. Har man tur så kan det ju vara tvärt om oxå, då blir jag glad! =D Den enda maskinen jag inte gillar är mag-grejen. Det är så jobbigt! När jag gör hemma på golvet och gör tills det svider och har sig, då kan jag fortsätta och göra 50 till. Så funkar det inte på gymmet, där känns det mest som man tränar armarna. Man ska sätta armbågarna på några kuddar och fingrarna vid tinningarna och sen ska man ta i med magen så man kommer neråt. Alla hajar förstår jag. När jag kommer till det biten att jag ska ner, då man pressar med magen, då känns det som att armarna tar i mer än magen.
Jag gör ju uppenbarligen fel, vet inte bara hur jag ska göra. Jag gör som Susanne ( instruktör ) säger, men det funkar inte, eller jag kanske gör rätt det känns bara åt helvete.

Sen traskade Amanda ( som svängde förbi gymmet, träffade där. ) till Johanna som hade dukat för tekväll. Hela skaran samlad. Happy face! =) Det blev en del gymnasie snack, Sofia tyckte jag skulle passa som polis, Johanna tycker att sam- idrott passar moi. Själv vet jag inte. Två veckor kvar, mega suck! Bhuhu //H

bättre idag

Publicerad 2010-01-12 22:08:14 i Allmänt

Idag känner jag mig på lite bättre humör, tummen upp för det för jag HATAR att vara negativ!

Ikväll har jag ridit Musse och det gick bra, men franför allt så var det jättekul! =) Jag vet inte om det entligen såg så bra ut ( även om Johanna, läraren, sa det, jo jag tror nog på henne.. ) Men han är lite som en unghäst, gör man rätt själv så gör han rätt. Gamla ridskolehästar kan ju annars ett och ett annat knep för att inte göra vad man ber om, men inte med Musse. Det var jätteroligt, verkligen. Kul när man ser resultat, det är för sådana stunder man sysslar med det man sysslar med, de gånger det går bra och man får en liten kick. Jag gillar´t!

Ett meddelande till världen: Filmjölk är såååå gott! Helt vanlig, vit, naturell, lite syrlig filmjölk från Arla. ( Vid närmare eftertanke har jag nog inte smakat någon annan än Arla. ) Det är jättegott! Antingen kan man äta den med corn flakes eller musli, men den duger minst lika bra bara rätt upp och ner. Fast jag tycker det är godare att äta med sked än att dricka den. Tror det har att göra med konsistensen, är inte nå vidare fan av smoothies heller. En del har ju socker på ( typ dagis... ) filmjölken och det är rätt gott, fast grejen med filmjölk är att den ska vara lite syrlig och med lite ''bit'' i. Öser man på socker tar man ju lite gran udden av det hela kan jag tycka. Vill man dricka något till går soda streamt bra! =)

//H

nu sitter jag här igen, tänker, beslutar och tänker om

Publicerad 2010-01-12 11:15:47 i Allmänt

Sitter i datasalen och kollar hur man ansöker till gymnasiet. Någon ''good feeling'' har inte infunnit sig än. Det är två veckor kvar tills det ska vara bestämt och det snurrar i skallen mer än vanligt. Vad tycker ni?

Energi på Linden

Sam-ekonomi på Duveholm

Sam-idrott på john Bauer i Jönköping, inrikting ridning eller fitness

Estet musik på Duveholm

Kanske har ni något annat förslag? Jag vill tjäna pengar. Har tänkt att bli polis så småning om. Eller psykolog.
HJÄLP MIG!!!//H

jupp jupp

Publicerad 2010-01-10 23:57:19 i Allmänt

Imorgon är det alltså skola som gäller. Delade tankar kring det måste jag säga.
Det ska bli kul att träffa alla, eller nej, det ska faktiskt inte bli kul att träffa alla, men de flesta. Det ska bli kul att börja pluga igen ( tro det eller ej ). Det ska bli mindre kul att:
- Träffa alla omotiverade elever.
- Träffa lärare som man stör ihjäl sig på
- Äta skolmaten. Jag blir ärligt ledsen när brunsåsen och gummie pankakorna åker fram. På allvar. Fredde och jag kollade på ''Vad blir det för mat'' idag. Först gjorde han och hans kompis pizza, hemmajoxad pasta med frikadeller och glassbollar. Jag blir alldeles glad när jag ser en tjock man hälla på tomatsås med en slev och sedan röra ut såsen med händerna! Jag älskar det!
Sedan var han på en restaurang vid något vatten och lagade mat. Anka med rotfruktspure, *drägel på ankan* och cream brylé med rabarbersås och rabarbersorbet. Det är sådan mat som man aldrig vill sak ta slut. Man äter så långsamt så långsamt, ihop om att minnas smakerna i all oendlighet och för att man inte vill att det ska ta slut.

Slutligen: Jag vill gå i en skola där eleverna är motiverade och lärarna inte skyller ifrån sig för att dom inte kom i tid. Jo, tack. Jag drömmer vidare. //H

duktig Hultgren!

Publicerad 2010-01-10 23:46:02 i Allmänt

Satt nyss och skrev den där förbannade svenskan, när jag tryckte på någon så allt försvann! Min första tanke var ''fy fan'', min andra ''jag orkar inte!'' någon tredje kom aldrig, var upptagen med att torka tåren som rullade ner för min kind. Men eftersom jag är så smart om jag är, så kilckade jag på en annan grej och då kom allt tbx igen! då blev jag både glad och stolt.
//H

Jag gillar verkligen musik

Publicerad 2010-01-10 19:53:03 i Allmänt

Jag har kommit fram till att jag borde komma bort från hemma. Jag är trött på det liv jag lever här, kul någon gång ibland, men på heltid är det hopplöst när man är 15 bast och vill klara sig själv. Helt åt skogen.
Jag har ju världens tillfälle, gymnasievalet närmar sig med stormsteg. Den 26 ska det vara klart, jag vet inte vad jag ska välja. Jag tror jag måste bomma igen alla tankar på att bli rik, just nu lutar det åt sam idrott på JB och jag vet inte, men tror inte det finns så grova pengar att tjäna efter det. Spec. inte om jag vill bli polis. Jag får väl bli kriminalare, dom borde tjäna kosing. Titta bara på Beck och Wallander, jag vet att det är film, men det borde ju ligga något sant i det.
Eller så går jag estet musik och landar med heltid på en högstadie skola ( jag anser att högstadielärare har det värsta jobbet, alla kategorier! ) eller så blir jag världskändis. Nästa Beoncey, då kommer ju drömmen om pengar gå i uppfyllelse iaf.Folk säger att man ska vara lycklig, det handlar inte bara om pengar. Men så här är det:
Jag blir glad av pengar, det pirrar i magen och jag kan nästan göra små volter av glädje.
Jag blir otroligt glad när jag tänker på att jag ska köpa en Gallardo.
Jag blir lugn när jag har pengar på hög.

Jag blir orolig när jag inte har pengar på hög.
Jag blir ledsen när jag inte har dom, tanken på att inte kunna gå på bio eller köpa en pryl när jag vill.
Jag blir ännu ledsnare när jag tänker på att jag inte kommer kunna köpa en Gallardo.

De har blivit min livs kärlek.
Vill bara ha mer och mer.
Om vi skulle skiljas, skulle mina drömmar och mitt liv gå i kras.
vårat förhållande är som en ond cirkel.
Ju mer jag har, desto djupare ner drar de mig, desto längre bort från verkligheten.
Fast trots det så är håller de som ihop mig, det är som en stomme.
Det skulle vara så fruktansvärt skönt att släppa taget, såga ner stommen.
Så otroligt skönt.
//H

jag lever och tycker det ska bli skönt att komma hemmifrån imorrn

Publicerad 2010-01-10 19:28:34 i Allmänt

För ett tag sen skrev jag att Winnerbäck är en kraftkälla, ( på fb )  en annan är Per Morberg. Jag sa en gång att om alla var som jag så skulle allt vara jättebra, jag har ångrat mig. Om alla var som Per, då skulle allt vara jättebra! Han är så skön, inga krussiduller, bara han. Nu råkar jag veta att den han är i programet ''Vad blir det för mat'', den han är där är bara skådespeleri, men jag har hans kokbok/självbiografi och jag tycker om honom! Det är verkligen ärligt och fint. Enligt mig är han en person att se upp till och leva som, fast man måste ändå ha en personlig tuch. Men om en kopia av honom, 20-25 år yngre, skulle komma gående, då skulle jag klubba ner honom, släpa med honom hem, tvinga honom dricka någon kärklesbryggd och sen skulle vi leva lyckliga i alla våra dar. Lätt!

//H

det är inte sant

Publicerad 2010-01-09 17:13:23 i Allmänt


Nu är det synd om mig, på riktig.
Jag ska ju inte få tbx min mobil, men i mobilen har jag
- minneskort
- anteckningar som jag vill ha!!!!
- nummer
Nummer är ju inte så svårt att fixa, men jag vill ha mina anteckningar och mitt minneskort!
Fy fan jävla helvetes fi**a! Jag kommer inte ihåg vad jag hade i anteckningarna, men jag kommer ihåg att jag hade antecknat dom av en anledning. Helvete! 
Nu är det inte rättvist längre! Klarar jag det här är jag fan odödlig. Hallå där uppe! Har du något mer att komma med so bring it on. Det är synd om mig, ni får tycka vad ni vill. Varför kan inte mitt liv vara någorlunda behagligt för?! Helvete! Och jag bryr mig inte om de små stackars barnen i Afrika.
 
//H

bläääääääääää

Publicerad 2010-01-09 17:04:48 i Allmänt

Att se det man vill se och vara den man vill vara.
Tänk om det skulle kunna bara så lätt. Jag är trött på mitt liv just nu, jag har lite problem ( vem har inte det ? ) men om jag gör någonting åt dom så känns det som det bara kommer bli värre. Jag har folk att snacka med om jag vill, det vet jag. Jag är så trött på det här.
 
- jag är trött på att inte kunna ta mig dit jag vill när jag vill
- jag är trött på att pengar spelar så stor roll
- jag är trött på att jag inte är den jag vill vara.
- jag är trött på att elever inte anstränger sig, utan bara förstör för andra. 
- Jag är trött på att jag inte gör något åt det
- Jag är trött på att vara rädd för att jag inte ska lyckas här i livet. 

Fatta ni? Jag är bara trött på mitt liv just nu, det kommer förmodligen vara lungt imorrn, men jag tror jag på allvar behöver en förändring. Det känns som att jag bara väntar oc väntar, men jag vet inte vad jag väntar på. Att livet ska börja? Att jag ska kunna ta det lungt och inte behöva vara på spänn hela tiden. Jag vet en sak jag väntar på, att flytta här ifrån. Iaf. skaffa bil. 
Är det så här det är att leva, då skulle jag nästan kunna låta bli. Jag är inte nöjd och jag vill att allt ska vara perfekt! Det är en bit kvar för att jag ska lyckas bli nöjd, just nu känns det som det är flera ljusår bort. 
 Nu är klockan fem, jag vill inte räkna matte, jag vill inte skriva svenska, jag vill inte läsa bloggar. Jag vill sova. Det är min frizon, när jag sover behöver jag inte tänka på gymnasiet eller läxor
     Låt mig få sova, ring inte och stör. 
     Blir jag väckt är det faktiskt nån som dör.  ( marcoolio ) //H 

dagen i övrigt

Publicerad 2010-01-09 16:21:52 i Allmänt

Jag vaknade upp hos Jossan, år frulle och åkte in till gymmet med Johanna. Det var jätteskönt att träna på en lördagsmorgon. Det var vi och en till när vi kom och typ lagom tills vi var klara kom det en tjej till. Jätteskönt! Inte bara det att man kan välja och vraka bland maskinerna, man kan göra som man vill helt och hållet. Man kan prova en ny maskin, exprimentera med tyngder, u namn it! Det är apnajjs! =) Tips!

Johanna och jag kom fram till att vi vill göra ett treatlon-lopp ( stavning? ) Måste bara leta upp något intressant, internet äger i sådana här lägen! Synd att det inte är så vanligt, alla små samhällen har ju inte en treatlon-klubb till hands. Cykla, springa och simma.

Jossan får en stor eloge för den smarriga maten igår! Mumma! =D
Vi spelade Monopol, Johanna vann, det var kul! Först var det kul, sen hade jag nästan inga pengar då blev det tråkigt, sen hade jag en del pengar igen då blev det kul, sen kom jag till Johannas hotel på Norrmalmstorg. 40.000 Sen åkte jag ut.
     Nu ska jag kolla upp om man bara behöver AM-kort till Epa / A-traktor eller om man måste ha traktorkort. //H

El-giganten

Publicerad 2010-01-09 16:09:02 i Allmänt

Jag har ju som bekant lämnat in min mobil på service, det gick inte att smsa. Fick ett sms, det stod att jag skulle ta med alla tillbehör och komma in till butiken. Mamma och jag var där idag, han sa att jag skulle få en ny mobil, ( ok, bra tänkte jag, det var ju ändå lite repor på den. ) av samma värde, sa han sen.
Detta betyder att jag inte kommer få en likadan som jag lämnade in. Jag frågade om jag inte kunde få en lika dan, nej, dom hade inte den hemma just nu och dom hade inte beställt den heller. Vi gick och snacka med killen på mobilavdelningen, han skulle föreslå några som jag skulle kunna få. Han sa att dom inte hade någon liknande. Det var slutsålt, han hade en Nokia som igen vill ha. Jag frågade igen om dom kunde få in en sådan jag hade, nej, inte det. Aldrig någonsin? Nej, det kunde han ju inte säga, men förmodligen inte. Jag ville bara springa bort till ett bättre liv! Det var tangentbord på min gamla och tuch och den kombon ÄGER! 
Tårarna hade bränt bakom ögonlocken enda sen han sa att jag skulle få en ny, tårarna rullade när vi gick. Suck. 
vi fick en lapp från servicekillen, det stod att jag skulle få en ny mobil. Eftersom vi inte hittade någon som jag ville ha, så frågade vi om vi kunde ta med den hem och komma tbx. Hon som stod i kassan visste inte, så hon ropade på en kollega och innan hon han komma så spelades ett helt ''Plus'' repotage upp i mitt huvud. Vad skulle hända om vi inte kunde komma tbx? Skulle jag få leva med en tråkig Nokia då? 
Det löste sig iaf. Jag fick ett pressentkort. Det finns ju en bra sak med det här, det kommer ju förmodligen komma lite nya modeller efter nyår, har jag tur kanske jag hittar något som faller mig i smaken. Annars får jag väl ta en tråkig Nokia iaf. Usch! Jag vill ha min fina!!
          Jag veeeet, i-lands problem till tuuusen. //H

Uppe med tuppen!

Publicerad 2010-01-08 12:01:52 i Allmänt

Japp, idag vaknade jag kl 6. Jag har jobbat, det var jobbigt. DEt resulterade i att jag gick och la mig i en timme, skönt värre! Nu är jag på benen igen, är dock hungrig. Vet inte om det är planerat någon lunch idag, förmodligen. Mamma susade förbi på Hondan nyss, så hon är nog på ingång. ( Inte för att jag be mamma laga mat, men det är hon som planerar matintagen i denna familj. )
Jag har börjat bli hungrig jämt, vet inte varför och jag tycker det är jobbigt! Jag orkar inte äta 24/7! Hm, det kanske blir så när man äter vitt bröd för att stilla hungern.. Jag vet att det inte är bra, men det är gott!
Jag tänkte göra bullar idag, men vi har inte tillräckligt med mjölk, annars hade jag gjort bullar med mandelmassa i . Jag vet inte, men inbillar mig att det är gott! och man får inget veta om man inte prövar! ;)
Ikväll ska jag besöka Torssander, kul! Jag har en del att göra idag, jag ska räkna matte ( det är faktiskt kul! =) ) och sy tyg. Bäst jag börjar! tjing tjing//H

Det finns stunder jag inser att jag är rätt lyckligt lottad

Publicerad 2010-01-08 11:53:14 i Allmänt

Jag tittar ut genom fönstret och ser ett bländande fint vinterlandskap och blir så glad över att solen vågar sig fram! Nu kan det inte finnas någon där ute som inte tycker om vintern, om det mot förmodan skulle finnas en eller två små stackare som inte gillar vintern så har jag ingen som helst empati för er. Jag kan förstå att man inte gillar att det är kallt, mörk och man måste ha fem lager kläder på sig så fort man stiger utanför dörren. Det fattar jag. Men jag fattar inte att man inte gillar solens strålar och knarrade snö. Det är så mysigt att sitta ute och grilla korv, dricka varm choklad, ha snöbollskrig, åka skidor och ja, jag tycker tillochmed att det är charmigt att allas näsor är röda som små tomater, jag gillar det med. Det enda som är lite tråkigt just nu är att det är för kallt, imorse var det 15 grader ute, det är för kallt. Man kan inte göra någonting, man måste vara inne. Visst kan man gå ut utan att frysa, men det är ju inte särskillt nyttigt att andas in kall luft. ( Detta har alla som tränar ute fått erfara, har prövat alla halsdukar i världen, ont endå )
Jag får nog ta och planera om min dag, måste ju ta vara på solen //H

städar fortfarande

Publicerad 2010-01-07 13:20:43 i Allmänt

Vi ska picknicka i mammas och pappas gamla sovrum! Jag har eldat i kakelugnen, tagit upp hemmagjorda korvbröd och köttbullar ur frysen. ( dom kan man väl oxå grilla? ) Jag har marinerat champinjoner, har inte gjort någon varmchoklad än, vet inte om vi har choklad hemma ens.. Kanske blir varmsaft ( eller äppeljuce ? ;), internskämt )
Vi ska bara fylla på med vatten till fiskarna och sen ska vi grilla korv! //H ( Jag älskar grillkorv! )

so it seams

Publicerad 2010-01-06 18:29:32 i Allmänt

Jag tycker synd om mig själv. Tänk vad mkt bättre mitt liv vore om jag bodde i någon stad, där mina kompisar bor. Ska jag någon stans så måste jag ha skjuts och det suger hårt! Ni anar inte hur mkt jag längtar tills jag får en epa/ A-traktor. Ska bli så skönt!
Jag tycker att har man valt att skaffa barn och bor på landet, då får man köra på dom, så är det. Mamma tyckte jag skulle vara hemma ikväll, hon sa att jag hade varit borta så mkt. Behöver jag säga något mer än att mamma och jag inte har samma syn på saker och ting?
Hehe, backyard i bakgrunden. ''highway to hell'' tajming eller vad?
Så trött på det bara.
 Vi har bokat biljetter nu iaf. annars finns det nästan inget att vara glad för. //H

Idag är det trettondagen

Publicerad 2010-01-06 14:09:37 i Allmänt

Jag hade helt glömt bort att det var helgdag idag. Totalt borta. Jag hade planerat in krovgrillning vid lunch, men så blev icke fallet, får blir imorrn ist. Ist. för korv ska vi käka hjort, jag hoppas att den blir rosa inuti. Det är sååååå gott! =) Jag har alltid tyckt det ser äckligt ut när köttet är rött, men när jag tog mod till mig och smakade så blev jag fast! Det är mkt godare än ''färdigt'' kött. Jag fattar inte varför fläskkött ska vara genomstekt, får fråga mamma..
Jag har jobbat idag, nu är källaren klar, ska bara hänga in stänger i den blivande garderoben, hänga in alla kläder och sen kan jag börja måla och greja med den gammla garderoben som jag ska ha. Hänger ni med?  ;)

Nu ska jag hjälpa till med maten, jag är hungrig! Har kommit på att jag ska prenumerera på mjukostar och finn chrisp när jag blir stor, såå gott det med. 
 
bloggar nog mer ikväll! //H

god natt

Publicerad 2010-01-05 19:32:33 i Allmänt

Nu ska  jag sova. Imorrn ska jag nog jobba lite, plugga och äta massa god mat! Oj, vad jag blev sugen på typ pasta och någon sås. Kittlar dödsskönt i kistan! ;)

Jag gjorde en apgod grej här om dagen. Jag tog lite frukt, äpple, apelsin, kiwi. Hård stekte bacon, delade i bitar, blandade frukten och baconet och toppade med ädel och feta. Smaka mkt bra! Drack kolsyrat till.

Idag gjorde vi slut på julskinkan, det blev en pastasås tsm med champinjoner, sharlottenlök och grädde/ cream fraisch. Åt en knäckemacka med renköttsost på tub.  ( kommer inte ihåg vad den heter )
Jag älskar när man har massa gott i kylen, ska jag alltid ha när jag blir stor. Fast det är oftast så för mig att när det finns saker, då äter jag inte och tvärt om.
god natt//H

Jag är utamattad

Publicerad 2010-01-05 18:38:00 i Allmänt

Jag funderar på att gå och lägga mig nu. klockan är halv sju. Jag är trött. Tycker det är kostigt, jag gick ju inte upp så tidigt idag, har inte ansträngt mig så jättemycket. Kanske är det kylan?

Jag kollade ju på JB gymnasiets webb igår och då såg jag att dom har sam-ridning. Det vore kul! =) Vet inte om dom har det någon annastans än Jönköping bara.. Och så har dom en annan sak som jag inte kommer på namnet på, men det går ut på att man kan läsa vissa ämnen hemma. Det vore chill, fast jag kom på nu att det hjälper nog inte mig. Om jag kan läsa två timmar hemma eller inte spelar ju ingen roll, måste ju endå vara på lektionen efter som är i skolan. Visst, jag kan sitta på elevhemmet, men jag kan ju int vara här hemma på Hullegård. Det här tåls att tänka på, minst sagt. Oooh, jag vet inte om jag vill. Eller jag vill så mkt, men kan genoföra så lite. Om jag skulle kunna, så skulle jag nog gå alla linjer som finns. Samtidigt så vill jag bara att mitt liv ska börja, och dom två grejerna tsm går inte ihop så bra.
Vad ska jag ta mig till?!

Nu ska jag kolla tv-tablån//H

Idag har vi ridit

Publicerad 2010-01-05 15:41:38 i Allmänt

Jag ställde klockan på halv 8 imorse, vi skulle åka till stallet halv 10. Tänkte hinna med lite innan vi åkte dit, klockan ringer, jag stänger av den och lovar mig själv att gå upp. Fedde väckte mig 8.50. Så kan det gå!

Det var kallt att rida, jag trodde jag hade klätt mig ordentligt, men mina tår skulle ha gråtit av kyla, fast eftersom det var så kallt så frös deras tårar. När vi väntade på skjuts efteråt låg vi i halmen och myste, det var najjs. Dom har en jättetjock katt som jag gosa med.

Nu ska jag skriva svenska. Hej hopp! //H

förbered er på ett längt inlägg

Publicerad 2010-01-05 00:37:03 i Allmänt

Jag var ju rätt säker på att jag skulle gå energi, men nu vet jag inte vart tankarna är på väg.
Jag vill inte plugga direkt efter gymnasiet, tror jag, då är energi perfekt. Fast jag vill inte vara rörmokare i hela mitt liv, jag veet man kan sadla om och det har jag tänkt göra. Jag vill bli polis, fast inte just nu. Pappa säger att poliser inte tjänar så mkt ( det vill jag göra ) så jag har tänkt så här: jag går energi blir rörare, tjänar pengar och sen kan jag bli polis. Smart va? Jag vet inte bara om jag vill bli rörmokare över huve taget.

 Om jag går sam/ekonomi/ så är det nog inget problem att plugga vidare till polis, går jag däremot energi så måste jag läsa till en massa kurser, men om jag går sam så har jag ju ett tag på mig att göra andra saker ( man får ju inte söka polis förens man är 20 år ) Jag kan resa och allt sånt som jag vill hinna med innan barn och sånt. Och behöver jag jobb, kan man väl alltid vara inköpare någon stans, sitta i kassan på ica eller nåt. Det låter ju bra. Nu till nackdelarna: jag vet inte om jag vill plugga så mkt, sam är ju endå en plugglinje, mamma trodde det skulle passa mig. Jag gjorde ett tesp någon gång, sivil ingengör skulle jag bli då.

Estet Musik: Fatta najjs, sjung sig genom gymnasiet och bara göra vad man vill. Synd bara att jag har lite högre tankar om mitt liv. Vad blir man efter det lixom? Fredde går ju bild och hon pluggar till så mkt som hon kan, för att få med sig sånt som hon går miste om eftersom hon har alla bildkurserna. Jag kommer nog få göra samma sak och det verkar rätt jobbigt om jag ska vara ärlig. Det kanske beror på vilken skola man går på, Duve är kanske inget att rekomendera. Den grejen ställer ju till det oxå, ska jag stanna här? Om jag väljer en linje som finns inne på Duve, då söker jag nog något annat, jag vill inte gå där. Det känns bara som en stor opersolig byggnad.

Jag har tänkt på John Bauer, sam idrott. Det vore kul. Har inte sett någon kursplan, ska jag göra med det samma! I så fall kanske jag ska söka mig ner till Jönköping. Jag har ju mostrar och kusiner där i krokarna, varför inte lixsom? Jo, för att jag kommer tappa en hel del kontakt med mina vänner, jag måste bo själv ( fast det ser jag fram emot, oftast iaf. ) Min bonuskusin gick där, sam idrott på johon Bauer i Jönköping, om jag fattade rätt så trivdes hon. Då är det bara en gerj.. vilken idrott ska man välja då? I JKPG har dom någon form av kung fu, det vore jättekul! Undrar om man behöver några tidigare kunskaper, då är jag körd.

Jag skulle kunna diskutera med mig själv hur länge som helst om det här, men jag nöjer mig för denna gången.
Tycker det här valet är jobbigt och för stort för mig. Skulle vilja göra mitt eget program. Och så vill jag bara att den här terminen på Vidåker ska ta slut. Och så undrar jag om jag skulle haft andra betyg om jag gick på en anna skola där både lärare och elever engagerade sig. Det ska jag se till, att mina barn får gå i en bra skola. Det är ju trots allt en rätt viktigt del i livet. //H

betyder shoreline strandkant?

Publicerad 2010-01-05 00:03:41 i Allmänt

We are shaddows in the valley.
We are the flesh-less ones.
We die when we're young. 
We are underground.
We look so good.
We don't care what you say abaut us.
We climb up on youre leg, over to the chest, in to you mouth and up in you brain.
We are the ones that no one waits for.
We are the beautiful ones.
The beautiful ones.

/insperations källa. broder Daniel. / //H

Första dagen på gymmet

Publicerad 2010-01-04 22:45:44 i Allmänt

När man ska in till gymmet ska man dra sitt kort och knappra in sin kod. Inte så svårt, trots denna enkla konstruktion så kommer jag inte in. Först råkade jag trycka på fel knapp, provade igen men det gick inte. Tänkte att mamma kunde smita förbi före mig, på den del ställen kan man ju bara försöka ett visst antal gånger. Ok, skulle prova igen, efter mamma, kom inte in. Då säger mamma att jag ska tryck in de fyra sista siffrorna. Allt löst, jag hade tryckt 1994. Undrar vad jag tänkte med.. In kom jag iaf. och sen var det genomgång så det brann i knutarna. Allt gick bra, nu har jag ett program som jag förmodligen kommer se mer som guidlines. Man gör väl lite som känns bra, har jag lyft massa saker på dagen, kan man ju köra lite mer ben, det tycker jag låter som en bra tanke.
Nu ska jag sooova, fast först ska jag lyssna på musik, läsa bloggar, kolla blocket och läsa om backyard babies. //H

Tesekten var samlad

Publicerad 2010-01-04 22:37:07 i Allmänt

Jag tycker alla ni där ute som gillar te, ni andra får ju oxå prova så klart! Ni borde testa Indiskas teer. Amanda hade Christmas time och Yoga någonting. Båda var jättegoda så här i juletid.
 Yoga... teet var väldigt kryddigt, jag drack inte upp en hel kopp, ville inte slänga i mig det sista bara för att. Då kommer man ju bara ihåg att det inte var gott. Men det var lit väl starkt, kanske är bättre om man har i en del te och dricker sakta. Det andra, Christmas Time, smakade glögg, fast inte lika mkt glögg-smak som det är på vanlig glögg. Det var gott, fast näsa gång tror jag jag gör samma där, dricker det rätt sakta och med mjölk. Blev lite för kryddigt det med annars.
Johanna har oxå ett te jag tycker ni ska prova. Green Mango heter det, kommer oxå från Indiska. Det är jättegott, kommer inte ihåg vad som är så gott, men antar att det smakar mango. Gott iaf.

//H

god kaka

Publicerad 2010-01-04 13:55:22 i Allmänt

Igår var jag hos johanna på kvällekvisten. Det var mkt trevligt =) Typisk tjejmiddag och I like it!

Vi åt, prata, åt, prata, prövade Hanas julklapp, en massagegrej, störtskön! Vi kokade kaffe, kollade på en jättesmart tekula. Det såg ut som en liten glasskopa, man hade te i själva skopan, vände den så skopan var uppåt och nere i skaftet var det som en tesil så teet åkte ner när man vände på den och sen när man var klar var det bara att öppna botten och slänga tebladen. Fiffigt va?


På dagen så var jag, pappa, Oscar och Arvid nere vid rinken och åkte skridskor. Det är ju kul! =)
Jag vet inte riktigt vad som var fel med Arvids skridskor, men dom satt inte som dom skulle, jag frågade om vi skulle byta. Tänkte att jag med lite vilja brukar ju kunna ha hans skor trots att han är 10. Vi bytte. Hans skridskor var i storkek 35. ( ! ) Men jag tryckte ner fötterna, vad gör man inte för att ens kusin ska ha det bra lixsom? ;)
Jag har sånna där man knäpper, typ som en skidpjäxa. Arvid har riktiga hockeyrör. Jag tyckte det gick bra att löra med hanns, men han tyckte mina var helt värdelösa, han kunde inte åka på dom. Vet inte varför, jag tyckte det inte var så stor skillnad. Det kan ju ha varit för att dom var aningens stora ioförsig.. hehe.

Dagens kommentar blev iaf. Arvids när han fick se rinken. '' Den är väl innomhus?''
Hehe, nej. Ni som bor i Österåker fattar, Österåker är inte någon metropol direkt..
Nu ska jag packa väskan, ska till gymmet och sen på tekväll. Det är ju måndag!
Pappa sa det förra måndan när vi var här, ''ni är riktiga kompisar, ni kör fast det är lov.'' Det är väl då man har tid at träffas, eller? Fast ibland underar jag det, man sover ju bort halva dagen. //H 

kul kväll

Publicerad 2010-01-04 13:37:33 i Allmänt

JAG VILL VERKLIGEN ATT NI SKA LÄSA DENNA TEXT, ÄVEN FAST DEN ÄR LÅNG.

Det var en gång en kille och en tjej ( tjej A i fortsättningen )  som var ihop, men efter en tid så beslutade dom att dom skulle bryta upp. Ett par efter uppbrottet satt tjejn och hennes kompisar och käkade lunch ( dom gick i skolan ) allt var frid och fröjd, sedan kom en annan bekant tjej och slog sig ner runt bordet. Efter lite konverserande så sa den ''nya'' tjejen att Tjej A's ex flirtade med henne. Då bröt helvetet ut, tjej A blev jättearg och rusade ut. Sedan dess har inte dom tjejerna pratat med varanndra. 
Det här var ett halvår sen ungefär och Tjej A påstår att hon har kommit över det. Trots detta påsående så kommer det här alltid upp när hon och hennes kompisar träffas. Ofta kommer andra saker upp oxå, andra saker som hände för länge sen och som alla redan har hört talas om. Trots att Tjej A säger att hon lagt det bakom sig så kommer det upp. En annan märklig sak som har hänt är att Tjej A var på fest hos en kompis, då kom den ''nya'' tjejen. Då sa tjej A till henne ( underförstått iaf. ) att försvinna. Tjej A påstår fortfarande att hon inte bryr sig om allt gammalt groll.
I mina öron går det här inte riktigt ihop. 
Det finns en tjej i Tjej A's umgängsekrest som tycker allt detta är lite konstigt. Dels att hon blev så arg över att den ''nya'' tjejen sa att tjej A's ex limmade på henne och dels över att hon påstår att hon kommit över alltsammans. Den här tjejen som tycker det är konstigt kallar vi för JH nu. JH tycker inte det var så farligt att ''nya'' sa att exet limmade på henne, dom hade ju gjort slut. Då har man väl all rätt i världen att ragga på vem man vill? JH satt inte med vid bordet men hon har känt ''nya'' sedan barnsben och hon är övertygad om att ''nya'' inte menade att vara dryg eller kaxig. JH är övertygad om att hon menade det med all välmening, JH har mkt svårt att tro att ''nya'' ville vara dum, ''nya'' funkar inte så, det vet JH. Tjej A påstår att hon kan ''tänka lite länge än näsan räcker''- JH säger det samma till Tjej A. JH anser att om Tjej A hade tänkt lite längre så hade hon förstått att ''nya'' inte menade något illa. I det här fallet tycker JH att det var Tjej A som inte tänkte längre än näsan räckte. JH kan dock förstå hur Tjej A tänker, men hon håller inte med. Tjej A tycker att ''nya'' inte skulle sagt något för att dom nyss hade gjort slut och allt var lite känsligt. JH tycker att har man gjort slut så har man gjort slut. Då är det fritt fram. Dessutom så tycker JH att man gör ju slut när man absolut känner att det här går inte längre. Då har man inte kännt så mkt för varanndra på ett tag, det tar ju en tid att bestämma sig för ett uppbrott. Anser JH, i stora drag. 
JH har äntligen sagt till tjej A att hon tycker att tjej A överreagerade. Det finns bara ett problem, Tjej A blev jättearg. Skulle det vara en tecknad serie skulle det ryka ur öronen på Tjej A när JH sa vad hon tyckte. Senare sa tjej A att JH inte har någon rätt att säga så där och att hon inte vet något för hon har aldrig känns så för någon. Då tycker JH att hon visst har rätt att säga så, vi lever i ett fritt land, JH får säga precis ad hon vill, och det gör hon. Och då tycker JH att Tjej A vet för lite för att kunna säga att JH inte har kännt så för någon. Tjej A påstod att hon inte har haft en partner och att hon därför inte kan säga som hon gjorde. JH håller med på en punkt, hon har inte haft ett seriöst förhållande med någon kille, men JH tycker att vänner oxå räknas och dessutom så finns det jättemånga ordspråk som säger att den obesvarade kärleken är värst. JH tycker att Tjej A's kommentar var oendligt onödig och rejält korkad, JH tycker att Tjej A borde hållit käften. Tyvärr så sa Tjej A detta när JH inte var i rummet, så JH fick inte reda på det förens senare och då var det försent att ta upp det. JH tycker oxå att det var väldigt dumt att Tjej A inte sa det till JH, JH vill hellre att skitsnacket ska komma direkt från Tjej A och inte från andra personer. JH är dock tacksam för att hon fick reda på det.
JH har inga problem med att lägga saker bakom sig och mår inte dåligt över detta.

Ja, det blev ett långt inlägg, men det var rätt bra va? Dom som har lite hjärna borde förstå vad det handlade om. Till er som tycker det är elakt av mig att skriva det på bloggen vill jag bara säga att Tjej A säger att hon står för vad hon säger och jag har ju inte nämnt några namn. //JH

Feting kul vore det

Publicerad 2010-01-03 00:26:59 i Allmänt

Freddes nya kärlek ( Backyard Babies ) spelar i Nässjö någon gång nu snart, vi vill åka! Mona lovade att hämta oss efteråt ;) Tack! =D BB kommer ju från Nässjö och eftersom dom ska lägga av med bandet nu, så passar det väl med en sväng om där innan dom slutar. Bra beslut! Vrigstad ( där mostrarna bor ) ligger inte så långt ifårn Nässjö så det vore ju perfekt! Man kan ta tåget direkt från k-holm, inga problem. Ska bara ragga upp biljetter..

En till sak jag vill gå på är Bonce sista, dom är såååå duktiga! Jag har tänkt på det länge, sedan sa Amanda att hon fått biljett i julklapp, så nu kollar jag även biljetter till det. Tror nog jag kan va lite sent ute i bäda fallen, man kan ju kolla iaf. =D //H

kan det bli underbarare?

Publicerad 2010-01-03 00:04:00 i Allmänt

Jag vet att det inte är så kul att läsa låttexter, men du är nästan tvungen just nu. Så fin. 
Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin. Och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin. Jag ville sjunga om Katarina, till träklangsflöjter och alcymbal men vindens toner blir sommarns sånger, jag bara lyssnar i björklövssal. Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin. Och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin. Det går en flicka i aspelunden, jag har ett gulnat fotografi. Med åren blev hon en dröm, en saga, en ensam vandrares sympati. Jag ville skriva en liten visa, där ögonblick blir till evighet. Men ord blir stumma och toner döva, och visans tanke blir hemlighet. Det bliver en hemlighet. Jag vill ju bara sjunga Jag vill ju bara sjunga Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin. Och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin. Det går en flicka i aspelunden, jag har ett gulnat fotografi. Med åren blev hon en dröm, en saga, en ensam vandrares sympati. Jag ville sjunga om Katarina, till träklangsflöjter och alcymbal. Men ord blir stumma och toner döva, och visans handling blir hemlighet. Jag ville sjunga Jag vill ju bara sjunga, om Katarina, om hur jag känner. Jag stod under ditt sommarfönster
Nå? Visst är den fin. Håkan Hellström och han gör den SÅÅÅÅ BRA! //H

''jag veeet vem jag är'' ee, nej, jag är fundersam

Publicerad 2010-01-02 23:50:07 i Allmänt

Jag är ledsen, tycker det är jättesynd, men jag kan inte lägga upp bilder för tillfället. Det krånglar, kan bara lägga upp redan publicerade bilder.

Idag har Mona och hennes kids ( mina kusiner ) Hillan, Chatty och morfar kommit. KUL! Känns som det var ett tag sen. Vi har ätit, spelat Wii, öppnat paket, kollat på Ice Age 3, rätt bra, fikat och snackat. Jag kanske inte säger så där jättemkt, men jag tycker det är desto roligare att lyssna, vet inte varför. Roligast att lyssna på är mamma och henns systrar ( ovanstående ) Imorrn ska vi nog åka skridskor lät det som. Det har jag inte gjort på ett bra tag, gjorde det bara typ en gång förra sesongen, har man en isbil till sitt förfogande så blir det så. ;) Amanda snacka om att åka långfärdsskridskor, och vi har ett par liggandes, vad säger du Amanda? =)

Jag fick dom där skorna jag ville ha! Tack Hillan! =D Träningsskor från Nike. Superduper! Hillan fick olika cheddarostar från mig och jag brukar faktiskt inte tycka om cheddar, men dom här var jättegoda! Om jag inte minns fel så var det portvin, öl och whiskey. Mumma!

Nu ska jag läsa bloggar och lyssna på underbar musik! Jag älskar musik. Blir så glad, så enormt glad. Eller jag blir inte glad jämt, men så enormt... energifylld. //H

När långa nätter inte blir som man vill

Publicerad 2010-01-02 23:35:10 i Allmänt

Idag har pappa och jag kört Audi. Vi var på Trollåsen, de har tydligen snackat om att spruta banan, eftersom isen på sjön suger. Bättre än inget, visst, men det är inte alls lika kul att köra på banan som på sjön.  Banan är så kort. Första gången jag körde Adin, det gick bra, var inte riktigt sams med tvåans växel, ville inte riktigt gå i, trean var lättare! ;) Det var jättekul! Alla räcken på en banan ( sådana som sitter vid små brorar, vägsäcken. ) dom gör mig lite nipprig, lite skraj. Man vill nog inte gärna åka in i det, har man lite fart, blir nog bilen ett renovernings objekt, det tror jag man får räkna med. Så jag blir lite rädd för att åka in i dom, behöver jag ju inte bli, finns ju bromsar, men nja, gillar dom inte så mkt.
Vi åkte förbi ett folkrace garage när vi åkte, snackade lite med ( eller pappa prata, jag nickade och försökte förstå alla motortermer. ) Kenny, en man i sina bästa dagar, om jag inte visste vart han bodde så skulle jag gissa i en motorhuv. Jag har aldrig sett honom utan folkrace-looken. Det vill säga, smutsig överallt, jobbarbyxor, håret på enda, orakad ( hinner man inte om man har en bil som ska fixas. ) Han är jättetrevlig, han skulle inte vara han om han inte hade just den looken. Skulle inte känna igen honom om han skulle bry sig mer om utsidan. Fast det är så skönt, att han inte bryr sig, så borde folk vara lite mer tycker jag. Eller nja, man får väl botoxa fejjan om man vill, men jag tycker andra borde strunta fullständigt i hur jag ser ut. Det är iaf. principen.

//H

eldkvarn

Publicerad 2010-01-01 20:14:17 i Allmänt

Nånstans slog klockan fyra och ute faller regn.
Jag reser om en timme Maria sover än.
Vi satt på Rörstrandsgatan igår kväll och drack vin.
Hösten fyllde våra hjärtan. Två älskande var vi ch väskan är redan packad,
men jag vill inte gå.
Hur lämnar man den man älskar? Jag kommer aldrig att förstå.
Det fanns en tid för länge sen när mitt hjärta var av sten.
Jag kunde lämna allt och alla, jag bara bytte roll och scen.
Nu rullar tårar nerför kinden när jag kör ut genom Söder Tull.
Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull

Nu går jag på gator genom minnenas och  spårvagnars land.
Folk skjuter sig för pannan eller dödar någon annan.
Och vi dricker för kärlekens skull
Vi är fulla för kärlekens skull

Jag har rest tiotusen mil mitt liv består av tåg och båt och bil.
Jag går ut naken mitt i natten. Jag är en ö och du är vatten, det är sommar i en sekund
och jag minns varenda stund när vi gick till havet för kärlekens skull
När vi blev fulla för kärlekens skull


Döden och ensamheten har ringt och bokat bord och mellan väggarna i kyrkan ekar tusen år av ord Vi pratade i mörkret, jag sa "Älskling, säg
vad du vill ha, glöm den allvarsamma leken, nu kommer jag tillbaks" Vi är på väg till en ny dag Vi är på väg till Stockholm stad Vi ska bli fulla för kärlekens skull Vi har vingar av guld och vi ramlar omkull Och vi är fulla för kärlekens skull Vi är fulla för kärlekens skull Vi är fulla för kärlekens skull
tja, tänk om det kunde va så.


lite mer om igår

Publicerad 2010-01-01 11:23:45 i Allmänt

Jag var nog lite väl kortfattad i förra inlägget kan jag tycka..
Så här såg våran kväll ut:
Vi åt ( med vi så menar jag tesäkten Pau och Fredde, Louise kom lite senare. ) eller först så lagade vi mat, sen åt vi den ( intelligent va? ) Smaka bra, men jag blev typ mätt på förrätten. Sen svidade vi om, riktigt läckra blev hela bunten! =) Blid kommer förmodligen sen, har inte kameran här och jag känner inte för att leta reda på den heller. Vidare till kvällen, vi bestämde oss för att bege oss in till stora staden Katrineholm. Vi ringde Oskar Larsson, han fixar allt, han, Matte och Joha kom ( Jag vet inte vem Joha är, eller jag vet vart hans mamma bor och jag vet att han är finsk, han äger en BMW med pritty najjs ljudsystem, jag vet hur hans namn stavas, thats it. ) Vet inte hur jag ska formulera mig för att det här ska låta ok, men det är ju minst lika roligt att åka till fest som att vara på fest. Iaf. om man åker man Oskars kompisar ;)
Sen var det fest i stan helt enkelt, kul! Efter några timmar ringde Oskar och bad oss komma ( bad och bad, men men. ) till en annan fest, så vi gick iväg till Norr. Där var några kända ansikten, kul! Tyvärr var vi tvugna att gå rätt så omgående, men de minutrarna vi ar där var fina!
Typ så såg min nyårsafton ut.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, antar att Jossan och Pau ska åka först, sen ska jag nog ner i källaren och jobba lite. Kanske njuta av det fina vädret. Jag vet inte riktigt vilket väder det är idag, men det är ljust genom fönstret.
                    tjing tjing! //H

nu är det ny året inlett

Publicerad 2010-01-01 02:45:56 i Allmänt

hej! jag gjorde jättegott hamburgebröd och Fredde har snott en bakis tablett från mig. Nu ligger jag på söder och jossan har somnat, pau och Fredde släckte nyss. Hade en rätt najjs afton. Jag vill inte skriva så mkt om den..

På lördag kommer folket från Vrigstad och det ska bli kuuuuul! Jag måste erkänna att jag längtar, saknar dom helt enkelt.
Nu ska jag läsa bloggar och tycka synd om mig själv. Och fundera på vad jag ska göra 2010. natti natti och ha ett trevligt år. Eller ha ett sådant år du känner för, tat' lugnt. //H

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela