J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

kul kväll

Publicerad 2010-01-04 13:37:33 i Allmänt

JAG VILL VERKLIGEN ATT NI SKA LÄSA DENNA TEXT, ÄVEN FAST DEN ÄR LÅNG.

Det var en gång en kille och en tjej ( tjej A i fortsättningen )  som var ihop, men efter en tid så beslutade dom att dom skulle bryta upp. Ett par efter uppbrottet satt tjejn och hennes kompisar och käkade lunch ( dom gick i skolan ) allt var frid och fröjd, sedan kom en annan bekant tjej och slog sig ner runt bordet. Efter lite konverserande så sa den ''nya'' tjejen att Tjej A's ex flirtade med henne. Då bröt helvetet ut, tjej A blev jättearg och rusade ut. Sedan dess har inte dom tjejerna pratat med varanndra. 
Det här var ett halvår sen ungefär och Tjej A påstår att hon har kommit över det. Trots detta påsående så kommer det här alltid upp när hon och hennes kompisar träffas. Ofta kommer andra saker upp oxå, andra saker som hände för länge sen och som alla redan har hört talas om. Trots att Tjej A säger att hon lagt det bakom sig så kommer det upp. En annan märklig sak som har hänt är att Tjej A var på fest hos en kompis, då kom den ''nya'' tjejen. Då sa tjej A till henne ( underförstått iaf. ) att försvinna. Tjej A påstår fortfarande att hon inte bryr sig om allt gammalt groll.
I mina öron går det här inte riktigt ihop. 
Det finns en tjej i Tjej A's umgängsekrest som tycker allt detta är lite konstigt. Dels att hon blev så arg över att den ''nya'' tjejen sa att tjej A's ex limmade på henne och dels över att hon påstår att hon kommit över alltsammans. Den här tjejen som tycker det är konstigt kallar vi för JH nu. JH tycker inte det var så farligt att ''nya'' sa att exet limmade på henne, dom hade ju gjort slut. Då har man väl all rätt i världen att ragga på vem man vill? JH satt inte med vid bordet men hon har känt ''nya'' sedan barnsben och hon är övertygad om att ''nya'' inte menade att vara dryg eller kaxig. JH är övertygad om att hon menade det med all välmening, JH har mkt svårt att tro att ''nya'' ville vara dum, ''nya'' funkar inte så, det vet JH. Tjej A påstår att hon kan ''tänka lite länge än näsan räcker''- JH säger det samma till Tjej A. JH anser att om Tjej A hade tänkt lite längre så hade hon förstått att ''nya'' inte menade något illa. I det här fallet tycker JH att det var Tjej A som inte tänkte längre än näsan räckte. JH kan dock förstå hur Tjej A tänker, men hon håller inte med. Tjej A tycker att ''nya'' inte skulle sagt något för att dom nyss hade gjort slut och allt var lite känsligt. JH tycker att har man gjort slut så har man gjort slut. Då är det fritt fram. Dessutom så tycker JH att man gör ju slut när man absolut känner att det här går inte längre. Då har man inte kännt så mkt för varanndra på ett tag, det tar ju en tid att bestämma sig för ett uppbrott. Anser JH, i stora drag. 
JH har äntligen sagt till tjej A att hon tycker att tjej A överreagerade. Det finns bara ett problem, Tjej A blev jättearg. Skulle det vara en tecknad serie skulle det ryka ur öronen på Tjej A när JH sa vad hon tyckte. Senare sa tjej A att JH inte har någon rätt att säga så där och att hon inte vet något för hon har aldrig känns så för någon. Då tycker JH att hon visst har rätt att säga så, vi lever i ett fritt land, JH får säga precis ad hon vill, och det gör hon. Och då tycker JH att Tjej A vet för lite för att kunna säga att JH inte har kännt så för någon. Tjej A påstod att hon inte har haft en partner och att hon därför inte kan säga som hon gjorde. JH håller med på en punkt, hon har inte haft ett seriöst förhållande med någon kille, men JH tycker att vänner oxå räknas och dessutom så finns det jättemånga ordspråk som säger att den obesvarade kärleken är värst. JH tycker att Tjej A's kommentar var oendligt onödig och rejält korkad, JH tycker att Tjej A borde hållit käften. Tyvärr så sa Tjej A detta när JH inte var i rummet, så JH fick inte reda på det förens senare och då var det försent att ta upp det. JH tycker oxå att det var väldigt dumt att Tjej A inte sa det till JH, JH vill hellre att skitsnacket ska komma direkt från Tjej A och inte från andra personer. JH är dock tacksam för att hon fick reda på det.
JH har inga problem med att lägga saker bakom sig och mår inte dåligt över detta.

Ja, det blev ett långt inlägg, men det var rätt bra va? Dom som har lite hjärna borde förstå vad det handlade om. Till er som tycker det är elakt av mig att skriva det på bloggen vill jag bara säga att Tjej A säger att hon står för vad hon säger och jag har ju inte nämnt några namn. //JH

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2010-01-04 21:44:19

Jag tycker pseudonymen (stavning?) "JH" var väldigt... diskret och bra ! Thumbs up!

Postat av: Susanne G

Publicerad 2010-01-05 11:08:43

Heja JH! V

Postat av: Susanne G

Publicerad 2010-01-05 11:09:51

Klok tjej den där JH!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela