J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

senare

Publicerad 2010-02-14 00:03:27 i Allmänt

Vi skulle hem och käka vid fem. Tjugo i fem stannar jag i en snövall. Med lite hjälp, tack Kenny!, kom vi loss. Pappa ville köra några sista varv innan vi skulle hem. Det skulle han inte gjort! På andra varvet kolliderade vi totalt med vallen. Precis när motorn dog ringde mamma och fråga om hon skulle börja koka spaghettin. 
En timme, lite skottning, opel körning, en bogsering och en hungrig Josefine senare kom vi hem. Men det var rätt kul, lite spännande och impulsivt så där.

Det var en familj nere på isen som kom från Eskelstuna. Då gillar man att köra bil! Sonen, 14 år, hade just kört sitt debutant race och dom tyckte det var så kul att man kunde komma hit och åka, att det fanns bana och så. Sedan frågade pappan om de kunde komma hit på torsdag, på dagen och köra lite. Killen hade nämligen friluftdag då och dom hade ´´fri aktivitet´´. Fatta det! Åka bil på skoltid, kan knappast bli bättre! Undra om jag får det.. Vi har friluftsdag på onsdag, hela skolan ska till Båsenberga. Sista chansen att köra in skidorna, för på fredag åker vi. Man märker faktiskt skillnad på de nya och de gamla skidorna. De gamla var mkt mjukare och lättare. Nu måste jag helt plötsligt jobba lite i svängarna! Det ska bli sååå kul att komma till lite större backar. Här i sverige är det lift, backe, lift, backe. I aplerna är det gondol, backar i ett par timmar, sen kommer man till nästa lift. Gäller bara att vara på rätt sida beget när de stänger, annars blir det jobbigt att komma hem. //H

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela