J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

jag blir oxå trött johanna!

Publicerad 2009-12-09 18:00:08 i Allmänt

Min kära polare har skrivit ett inlägg på hennes blogg ( länk- johanna hjärtberg ) där hon skrev att varför kunde inte blondinen ha bra brtyg och varför kunde inte märkelkläds killen va snäll? Jag har en sak att meddela världen.
Man snackar om jämnlikhet hela tiden, vi ska ha lika lön, lika bostäder, läsa samma tidning, äta samma mat, vi ska vara så lika varanndra som möjligt. Män och kvinnor i mellan. Alla ska va lika mkt värda och bla bla bla. Jag blir så fruktansvärt trött på alla tjat! Ja, vi veeet att det SKA va så! Ja, vi veet att det är dåligt att det finns fler manliga rörmokare än kvinnliga, vi veet. Men är verkligen en hemlös lika mkt värd som en hjärnkirurg. Eller en taxischauför lika mkt värd som en prisbelönad doktor i kemi? Nej, skulle inte tro det! Jag vet att vi måste ha både kirurgen och städaren, vi behöver varanndra osv. men fattar ni vad jag menar? Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara, men om världen var på väg att sprängas i luften skulle ni välja FBIs sprängningsspecialist eller skulle ni välja en tråkig tonårning som super skallen av sig så fort den får chansen? Jag är säker på att sprängningsspecialisten vet hur man super skallen i bitar, men vet tonåringen hur man stänger av en bomb? skulle inte tro det!
Jag är så trött på allt snack om jämnställdhet. Varför kan vi inte bara få leva? ''vi måste stå upp för våra rättigheter'' ja, det är klart vi måste, men varför fattar inte folk att det bara är att ändra sig? och varför är det alltid kvinnorna som måste slå sig blodiga för att få sin vilja igenom? kan inte bara alla män runt om i världen fatta att dom får vika ner sig? Allt handlar inte om att vara störst, bäst och vackrast!
Jag har såååå mkt mer att skriva, men jag har redan tråkat ut er för mkt. //H

men så är det väl, alla vill till himmlen och åka limmousine

Kommentarer

Postat av: Twinsen

Publicerad 2009-12-09 19:46:49

HEJSAN =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela