J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

Första dagen på jobbet, sjukskriven

Publicerad 2010-06-29 16:16:22 i Allmänt

Jag försöker knapra i mig ett äpple. Det går asbra med tuggandet och smakandet, sen ska jag svälja och det gör ont. Det känns som om jag sväljer riktigt ''hårt'' så ska klumpen i halsen försvinna, men icke sa Nicke! Den stter där och orsaker inget annat än smärta.

//H

Mi día

Publicerad 2010-06-28 23:58:52 i Allmänt

Större delen av den här måndagen har jag mer eller mindre varit svettig. Jag har hjälp fröken, syster och mamma Gustafsson att flytta och det gick hur bra som helst! Trots att allt skulle högst upp i huset ( fjärde våningen? ) med den strålande solen som enorm lampa hängandes där uppe i det blå.
Goda bullar fick vi oxå!

Jag cyklade till Jossan på Tekväll, tog ca en kvart. Det var rätt skönt att cykla, lite lagom varmt och med ett par solglajjor på näsan var jag hemma! Det är ungefär 7 km till Jossan, sju gånger två är 14. Jag har cyklat ca 1.6 mil idag för jag hojade ner till badet oxå. Och så har jag ju sprungit i trappor i några timmar. Det gjorde inget att jag moffade in bullar dagen till ära. Det var rätt längesen jag åt bulle faktiskt. Gott är det minnsann!

Dagen avslutades med ett dopp i det blå, sjön för en gångs skull. Det var två år sedan jag badade i Öljaren sist. Jag cyklade ner med Donna, hon ville inte bada och så / nu ska jag använda ett ord som ''stor''bloggar använder rätt ofta/ mötte vi upp Jossan och Amanda. Najjs!

Nu ska jag sova för imorrn ska jag jobba! //H

Bob FörfärligtBegovad Dylan

Publicerad 2010-06-28 23:41:57 i Allmänt

Hur många år kan ett berg exiatera?
Hur många gånger kan en människa låtsas inte se?
Hur många år måste en människa finnas till, för att få lov att vara fri?

The answer my friend is blowin in the wind.


Sånt här får mig att inte vilja sova
//H

Najjs igen

Publicerad 2010-06-27 12:55:09 i Allmänt

Jag gillar inte Paus Macbook, jag mega-gillar den! Mega-mkt!
Och så tycker jag den här bilden representerar våra skidsemestrar ihop, rätt bra.
//H

How many roads most a man walk down

Publicerad 2010-06-27 12:48:37 i Allmänt

Kullen igår, NAJJS!
Sov hos Pau, vi somnade runt fyra och det var perfekt.
Och så har jag ändrat uppfattning: Jag har ingenting emot att gå och lägga mig när solen går upp, snarare tvärt om. Ibland iaf.
Nu ska jag hem, smsa Jossan sen ska vi softa livet ur oss by tha pool, aj lajk, a lott!
Och så lyssnar vi på Bob Dylan, det är oxå najjs. En sak som inte är najjs, Håkan Hellström biljetterna är slut. Inte najjs.
//H

03.28

Publicerad 2010-06-26 03:34:15 i Allmänt

Jag gillar inte att gå och lägga mig när solen är på väg upp. Det känns som man slösar bort hela den kommande dagen. Inte bra.
Kullen var däremot bra. Vad tycker jag om att dansa då? U-N-D-E-R-B-A-R-T


Avslutade med Jansons och jordgubbar, nu ska jag sova tills jag vaknar. //H

ps. När vi klev ur bilen hemma så möttes vi av fågelkvitter! Klockan var runt två, det var fint, men samtidigt lite deprimerande. Man vill ju inte gå och lägga sig när allt börjar vakna till liv igen. ds.

ps.2 Jag frös jättemycket när jag kom hem. Pappa låg i soffan, jag snodde åt mig en filt och kilade ner mig brevid. Najjs! ds.2

Glad midsommar!

Publicerad 2010-06-25 10:27:22 i Allmänt

Jag har nog fått lite färg på benen, det är bra. Sen att jag har rivmärken, myggbett och blåmärken på dom oxå, det är en annan sak!

Igår bakade jag tre tårtbottnar, två tills ikväll och så var det meningen att vi skulle käka tårta med Tommy och Christer, men så blev det inte.
En tårtbotten över och en stundande brunch...
Alla som kollat på Leila bakar vet att man inte kan ha en brunch utan tårta! Idag fyller jag den med kesella jordgubb/lime och lägger grädde och jordgubbar på toppen och jag tror det blir smaskens! receptet stod på en gräddförpackning, kommer från Arla.

Nu ska jag klä mig i kavaj, pudra på lite smink och fara iväg med Lisa. //H

Om jag orkade skulle jag sy alla mina kläder, nästan

Publicerad 2010-06-25 01:18:40 i Allmänt


Det här är de absolut fulaste byxorna jag köpt någonsin. Det ser ut som pyjamasbyxor från 80-talet som skulle sitta på en sliskig man med röd sidenkavaj och hår på bröstet. BLÄÄÄÄÄ!!!

Jag har gjort ett par assnygga shorts av dem. Har bild på mobilen, men sladden är inte där den ska vara så bild kommer nån annan gång.
Jag klippte bara av benen, sicksackade, vek och strök. Och blev jättenöjd!

//H

Bra investering!

Publicerad 2010-06-25 00:55:19 i Allmänt

Det är jätteskönt att bara ligga i vattnet och flyta. Man måste slappna av, andas tungt och gilla läget, annars får man vatten i näsan och det är inte najjs.

Hullagård är redo för sommaren! Vi har rotat fram hammocken, riggat för badminton, hittat några gamla fiskespön och hängt upp världens goaste grej! Som en hängmatta fast man sitter upp. Den är stor, så man kan ligga i den med, men då blir det ihopkurad som en katt eller ihopvikt som ett brev, ett väldigt bekvämt brev, men ett brev.
Det enda som saknas är fyra liggstolar till poolen och egentligen nya utemöbler, men det finns inga snygga! Det är jättesvårt att hitta några som passar in, ser bra ut och är bekväma. Några tips??

Det ser ut som att jag har månen mitt framför fönstret. Det är min lampa som speglar sig i fönstret. Fint.

Till Anonym: Det är min mosters hund, vi har henne bara över sommaren.

//H

Planer för morgondagen

Publicerad 2010-06-24 19:09:01 i Allmänt

Brunch hos Torssander med värdinnan och fröken Gustafsson

Midsommarstångs firande på Hagby

Spackling av ansikte och den obligatoriska påklädningen

Antagligen lite trixning och doning innan gästerna kommer. Typ sätta upp björkar, det kommer dofta underbart i sommarregnet!

Leka lekar med alla de vuxna barnen

Äta

Fara iväg till Kullen

Dansa tills fötterna gör ont

Fortsätta dansa

Somna och sova riktigt riktigt gott

//H

Mamma och jag ska hoja runt i Österåker

Publicerad 2010-06-24 19:02:28 i Allmänt

Snart ska mor min och jag på cykel-tur! Det var enormt länge sen, men vädret är ju underbart så man kan inte låta bli att vara ute!

Jag har fått en hamster av Jarre, Bebis. Fredde kallar Benny ( katten ) för bebis, men mer med ä, bäääbis, så miniråttan får heta beeebis. Undra vad Bäbis tycker om Bebis, dom har inte träffats än.

Idag var det en kvinna här från någon tidning. Hon interjuvade mina kära päron angående Hullagård och lite allt möjligt. Hon tog lite bilder oxå. Donna låg utanför och solade sig, kvinnan ställer sig framför Donna och riktar kameran mot henne. Och som den dam hon är tittar hon flirtigt in i linsen, men precis när kvinnan trycker av tittar hon bort. Och inte bara en gång, tre gånger. Ska nog öva lite vinkar med henne, det är inte snyggt att se rätt in i mungiporna, det är inte det.

Nu väntar skrammelstekaren //H

I min shoppingväska dagen till ära:

Publicerad 2010-06-24 01:28:14 i Allmänt



Linnen från Carlings och kavaj från Beyond Retro. Kavajen är för stor i kroppen och för kort i ärmarna. Jag knäpper inte, kavlar upp och är helt plötsligt oslagbar. Jag och min kavaj.

Angående det nedersta linnet, jag vet inte vad jag tänkte på när jag kollade på det, men inte sjuttan såg jag att det var ett mördande monster på! Åh, vilken söt tänkte jag, ''gimme me a hug'' och lite utsträckta armar, sött. Sen fick den huggtänder, blev galen och började suga blod. Men jag tycker om den ändå.


36.5
Inte sjuttan visste jag att jag skulle få på mig en 36.5:a utan smärta! 37:orna glappade och de här satt som en smäck! Vad kan vi konstatera? Att Converse hade stoooora storlekar!


Min nya favoritväska. Den är grönare i verkligheten. Det är en ryggsäck, ser ut som något Mulle skulle kunna ha. Den kommer från BR, men deras egna kollektion så vil ni ha är det bara att köpa!


Oj, jag tror jag höll för blixen.
Kanske finns något konstnärligt över det, eller nej förresten.
Det är en eyeliner och en maskara från Isa Dora resp. Rimmel. Har ingen aning om de är bra eller ej, men det visar sig.

Nu slocknar min kropp snart. puss och gonatt//H

Bullshitcity även kallat Sveriges huvudstad eller Stockholm

Publicerad 2010-06-24 00:49:58 i Allmänt

Japp, idag blev det en tripp till den stora staden med Sofie och Becca. Förutom lite bist på tågtider, som ändå blev rätt lyckat, så är jag toppennöjd!

Jag är jätteglad nu! När jag kom hem så gjorde jag en macka, pastramiskinka, potatissallad och yttepytte lite salt. Sen badade jag in tha pool, 28 grader och pritty underbart.

En kille som jobbade på Carlings var jättesöt och trevlig. Han log som bara den och han log inte för att han fick betalt. Han hade hittat rätt! Han passade utmärkt i en affär, glad och trevlig, så rätt så bra ut oxå, hade supersnygga kläder.
Jag blir nästan arg på en del butikspersonal. Frågar man något så snäser dom till svar eller pratar med en som man vore helt bombad i skallen. Nej, go Carlingskillen säger jag!

Becca och jag cyklade till station imorse, det betyder att vi cyklade hem till henne oxå och det var bästa cykelvädret! Soligt, nästintill vindstilla och ingen trafik. Me gusta mucho!

//H

Det är lätt att slå ner på det som finns

Publicerad 2010-06-24 00:40:10 i Allmänt

Jag är ledsen att jag inte bloggade igår. Känns lite larvigt, men jag har faktiskt en uns av dåligt samvete, spec när jag har en massa saker att säga!

Igår:
Jag gick en sväng med Donna sen skulle jag lägga mig i solen en stund hade jag tänkt. Jag släppte Donna och tänkte att hon går och lägger sig i skuggan, det var kanske 20 grader eller nåt och har man päls är nog det rätt varmt. Inte då! Hon tittade mycket märkligt på mig, sedan la hon sig ner i gräset och glassade! Vi stekte ihop ett tag, Donna och jag på en gräsmatta som skulle behöva lite vatten. Tummen upp, inte på gräset, på umgänget med hunden!

Efter ett mindre utbrott på Lisa så for jag in till Vingåker, plockade upp Becca och sen bar det iväg till Byle och Tisnaren, en sjö. Lagom tills vi kommer dit så går solen i moln så det blev inget bada, men det gör mig nada!
Några otydliga sms senare kom Sofie. Najjs.
Emil och Eric har byggt en flotte ( ni vet, en sån med motor och grejer ) som dom kom med sen. Det såg j***igt härligt ut. Solen hade kommit fram igen, där sitter dom och total göttar sig i livets goda. Najjs igen. 
Tyvärr kunde inte Becca och jag stanna, men nästa gång då ska vi fiska, grilla och sova i sovsäck på/fråan flotten. Hade vi tänkt...!

Jag sov hos Becca, det blev lite sent, men har man sommarlov så har man!

//H

Värst vad morgonpigga ni är!

Publicerad 2010-06-21 10:50:15 i Allmänt

Minipromenix med Donna, städning och lite internetkrångel, det är vad min morgon har erbjudit.
Och en massa tankar på saker jag borde göra, men dom räknar jag nästan inte för det hör till mitt dagliga-jag om man säger så.
Jag ska tvätta Lisa idag, både invändigt och utvändigt. Jag hoppas på att få fram en lapp, kanske ett par solglasögon och lite pengar skulle inte vara fel!

//H

Den är oxå god

Publicerad 2010-06-20 21:46:32 i Allmänt


Har smakat den och den är god. Jag blev förvånad för jag trodde inte den skulle vara så smaskig, men med en kopp kaffe var det tipptopp!

Mamma berättade vad det bjöds på på bröllopsmiddagen igår. Tur att jag inte är Donna för då skulle jag dränkt hela bordet. Så fort man håller i en godis så börjar hon slemma!

//H

Kul natt

Publicerad 2010-06-20 21:43:05 i Allmänt

Jag sov hos Sofie inatt. Jag, Sofie, Becca, Emil och Carl-Philip ( prinsen, nääääästan )
Vi kollade på Festival, den där filmen som jag förmodligen tjatat om förut. Den är såååå bra! Jag tyckte den var bra när jag var mindre, jag tycker den är bra nu, jag känner vuxna som tycker den är bra. Den är bra.

Klockan blev en hel del innan filmen var slut och vi hade lagt oss tillrätta bland filtar, för korta sittdynor och en knarande luftmadrass. Jag skulle upp relativt tidigt idag, så jag fick inte så mega mkt sömn, men jag fick en väldigt god ( och stor ) bit smörgåstårta när jag kom hem! Najjs! Och äppelmust från den Officiella bröllopsserien. Den var god, det var jättelänge sen jag drack äppelmust. Det är jättegott och bör provas. Som godis för de små smaklökarna.



//H


Det blir bättre om vi är tillsammans

Publicerad 2010-06-20 21:31:05 i Allmänt

Jag, Fredde, Pau och Viktor med gitarren ( du kanske inte läser, men om i fall att: Tack för att du kom, trots det dåliga vädret och så! ) vi har sjungit/spelat på ridskolan. Det var ''familjedag'' där ute, det innedär att man umgås med sin familj, leker, tävlar i hoppning och har det gött.
Idag öste regnet ner.
5-kampen blev ingen 5-kamp
Grillningen med sångfåglarna blev stekhous i cafetérian med blöta kläder, människor och en del blöta humör oxå tror jag.
En tipspromenad blev det iaf! Ja, den var inne, men tipspromenad, det var det!



Jag citerar Magnus Betnér ( inte på pricken med bra nära )

'' Kors i taket! Ja, är det någon som talat om det för alla gamla tanter.''
Han pratade om att man inte får använda herren din guds namn och så.
Haha, han är bra!

//

fint folk det där!

Publicerad 2010-06-19 18:00:56 i Allmänt

Nu har vi fått en ny prins, det är lite ballt. Tänk att vara ''vanlig'' ena minuten och prins den andra. Det ni!

Jag har sminkat mig och är så tjusig så! ( hehe ) Ska snart grilla med lite folk. Jag har bakat en kladdkaka med mintglasyr. Tänk er det med en kopp kaffe! Mumms!

//H

blahahah

Publicerad 2010-06-19 13:40:29 i Allmänt

Kontrollfreaket lät inte Fredde laga lunch härmodagen, men avböjde faktiskt att garnera smörgåstårtan som står i kylen. Det är BRA!
Nej, skulle jag vart med skulle jag nog bara vilja göra allt själv. Fast åandra sidan kunde det ju inte bli fel, mamma är kung i köket och Fredde går estet bild ( ja, hon har öga för tillochmed garnera tårtor! )

Jag sprang en sväng ist. det kändes bra, men jag visste inte att det skulle vara så snårigt som det var. Mina ben liknar en klösbräda till katten.

Ska försöka hinna med ett kakbak idag oxå.
//H

Grattis!

Publicerad 2010-06-19 13:36:08 i Allmänt


Jag har ingen bestämd åsikt om hur vida vi ska ha kvar kungahuset eller inte, jag tycker mest att dom är där och gör lite reklam för sverige. Jag tycker konungen him self verkar vara en väldigt rolig prick och är övertygad om att Viktoria kommer bli en bra drottning. Dessutom är Medelene snygg!

När ni nu bestämt er för att slå er samman som ett oförglömligt par så önskar jag er all lycka ni kan få! Jag tycker det är underbart att se hur det strålar om  de båda! Dom har varit tillsammans i sju år och ser fortfarande nyförälskade ut, det är NAJJS! Så vill jag oxå ha det när/om jag hittar någon att grow old with.

//H

jag är sömnig

Publicerad 2010-06-18 18:01:07 i Allmänt

Nu är det en sömnig Josefine som skriver. Klockan är sex o jag vill bara sova. Det är konstigt med tanke på att jag sova 11 (!) timmar inatt. Jag har inte sovit så länge på evigheter! Fast jag tror jag blir trött av att sova för mkt.

Jag promenrade med Donna idag, trots att det regnade.

//H

Balla bilder

Publicerad 2010-06-17 14:36:14 i Allmänt


Donna la huvudet på fönsterbläcket och kollade ut på den fina solen. Nu ligger hon och sover brevid mig, hon drömmer och det är hur sött som helst!


Haha, ja det är ju oxå ett motiv!


Jag gillar mina spetsgardiner när solen skiner igenom! Det är fint, ser hemtrevligt ut på något sätt. Påminner om nån gammal tant som sitter och stickar i sitt alldeles för stora hus medans morgonstrålarna lägger sig över hela rummet likt pollen lägger sig över alla alergikers näsor.

Nu ska jag väcka Donna och gå ut med henne

//H

Hästpatrullen

Publicerad 2010-06-17 14:27:57 i Allmänt


Ser ni glipan i byxorna? Så sitter alla byxor, mer eller mindre, på mig. Det är jobbigt! Speciellt när det kommer till ridbyxor, jag har jättesvårt att hitta ridbyxor som passar.

Paulina på Pinnen, jag på Fanny och Fredde bakom kameran sitter på Nisse.

Det blev en tur i skogen, galopp i uppförslut, lugn skritt och flykt från en mega broms! Den satt på Pinnens sadel, jag skulle smälla till den med spöet. Jag slog den, men den dog inte så Pau sa - kom så travar vi!- Haha, vaddå? Som att vi skulle trava ifrån en broms!? Jag fick mig ett gott skratt. Vi blev inte bitna btw

//H

Han har en påååäng ( bara för att jag inte riktigt vet hur det stavs egentligen )

Publicerad 2010-06-16 23:50:00 i Allmänt

Jag vet att det är ett låååångt klipp, men det är lika bra som det är långt!


Det märks att han har en utbildning och en präst som far. Allmänbildning på hög nivå det här!
Det är nog det som gör det här klippet bra, för det är ju inte så roligt, han gör det komiskt, men det är ju absolut inte roligt.
Jag håller nog med honom om att homosexella inte ska gifta sig i kyrkan, det gjorde jag inte förut, men nja, jag kan ha ändrat mig. Gaypeople borde ju inte vilja gifta sig i kyrkan, kristendomen är ju emot dem för sjuttan!

Nja, jag måste nog sova på saken tror jag.


Jag ska vara hos Paulina klockan 10.00 imorrn, det är bara att släpa sig upp i ottan antar jag! Jag ska hinna med att städa poolen imorgon, det är nog mitt mål med dagen. Kvällen då? Ja, det visar sig! ;)

Pappa och jag cruisade lite med gulingen ikväll inne i stan. Vi mötte några motorcyklister, jag visste inte att dom kunde fara iväg i sån fart faktiskt! Jag blev positivt överraskad!
Och så försökte en Skoda med några tuffa killar innanför plåten göra sig stöddiga. Synd att vi skulle svänga av just när dom kom, haha det kanske var tur för dom i och för sig...

Och så drack jag bäskt kaffe från 7-eleven, det var för starkt och hade stått för länge.
Det var det enda negativa för idag! //H




Citatstugan

Publicerad 2010-06-16 23:33:10 i Allmänt

Från låten Love Generatin med Bob Sinclar:

From Jamaica to the world!
Vet inte riktigt varför jag gillar det, men det göra jag! Ska sägas med jamaicansk brytning och armarna utsträckta mot solen.

This is love
Det säger säg väl självt? Jag är kärlek, det här är kärlek. Sen får man se till att säga det när det är kärlek oxå, inte när Rickard Palm läser upp hur många som dog i Irak idag. Men vid rätt tillfälle, sååå bra!

//H

Viala

Publicerad 2010-06-16 23:15:49 i Allmänt



Gott var bara förnamnet!
Jag trodde den skulle vara lite torr och inte smaka så mkt eftersom den var så stor, men jag hade helt fel! Den var jättesaftig, vi hällde upp i glas visp så fanns det saft, och smakade massor av smarrig melon!

//H

planering

Publicerad 2010-06-16 11:34:57 i Allmänt

Förs och främst ska jag leta upp ett smarrigt recept på tortellinilåda eller något sådant, sen promenad med Donna, sen duschen, kanske bada, äta och ta Lisa på tur!


Kolla håret!

//H

Inatt är hela staden vår!

Publicerad 2010-06-15 13:52:29 i Allmänt

Jag lyssnar på Noice nu, dom är faktiskt bra! Moster Hillan har en skiva med dom, ska rålyssna på den när jag kommer ner!

Annars då?
Jo, tack. Jag har inget att klaga på, åt nyss en smarrig lunch, ska straxt ta en moppetur till Jossan och sen ska jag promenera. Ikväll är det avslutning på ridningen, vi ska ha gymkana ( stavas nog inte så ) typ 5-kamp med häst. KUL! Det var länge sen, för länge sen.

Nu på sommaren ''natt och dag, det finns ingen skillnad.'' /Noice

Det är så, man behöver inte bry sig om att klockan är sent och man skulle varit hemma för längesen, om man inte har jobb såklart. Det är najjs. Man kan bara vara en kväll och rätt som det är så håller solen på att gå upp igen. Det är oxå najjs.

//H

Ja, det blev kväll idag med

Publicerad 2010-06-15 00:52:13 i Allmänt

Amanda ligger till vänster och sussar sött, Becca ligger till höger och är glad facebookare! ( den pinsamma tystnaden har upphört ) Själv är jag i mitten och är glad. Najjs.

Efter tedrickandet så for vi ut till Järinge där Beccas foderhäst ( i princip hennes ) står. Stor pålle det där!

Jag har kommit på en Facebook grupp! - Alla vi som kan göra allt med våra fräsiga cyyyklar!-


//H

''Ska vi gå ut och leva livet du och jag?''

Publicerad 2010-06-14 00:12:22 i Allmänt

Våfflor äts bäst med goda vänner och glass.

Vi kollade även på Tsatziki morsan och polisen, den är söt!
Sofie och jag ska ha en Joel Kinnaman natt. Vi ska kolla på Tjenare Kungen och några fler som jag inte kommer ihåg nu, men bra kommer det bli! Och så ska jag se I taket lyser stjärnorna snart oxå, Tsatziki är ju med i den med och han ser riktigt bra ut om jag minns rätt.

Paulina ska ha Pinnen, Fanny och Nisse ( fjordningar ) hos sig i sommar så morgondagen kommer bjuda på hästflytt! Och tekväll så klart!

//H

hej hopp!

Publicerad 2010-06-13 15:49:48 i Allmänt

Har nyss avslutat en god lunch, laxfläta med färsk potatis. ( Laxfläta = rökt, gravad och flätad lax )
En kopp kaffe efter det och sen var jag hemma!

Nu ska vi göra våfflor och kolla på musikalfilm! //H

mitt blivande hår

Publicerad 2010-06-12 18:28:16 i Allmänt





Jag skulle vilja ha afrokrull. Har ju haft inbakade flätor sen i onsdags och jag tog ur dom igår kväll och nu står ju håret lite som det vill och jag gillar det! Det är hur härligt som helst!

Jag vet inte hur man gör bara, antar att en permanent skulle vara på sin plats. Om du vet någon som har gjort afro eller om du vet hur man gör, kommentera och informera mig! Det vore toppen!

Inbakade var oxå fint, man slapp bry sig om hur håret såg ut för dom såg ju likadana ut hela tiden.

//H

ja, så är det!

Publicerad 2010-06-12 17:37:05 i Allmänt


Det där är jag och det är Amanda som fick fria händer, det blev BRA! Gillar tuchpennor, a lot!


Och DU är så bra som DU säger att DU är.

//H

Röda som en pion och mjuk som en bulldeg.

Publicerad 2010-06-12 13:10:20 i Allmänt

Snart ska jag ut med Donna, men först lite update om gårdagen:
Kyrkan gick bra. All sång gick rätt så bra och betygsutdelningen gick förvånansvärt smidigt tycker jag. I våra kuvert låg en CD-skiva från Per, mentor. På fodralet hade han skrivit en jättefin sak! CD:n innehöll en massa råd som han spelat in, låter lite knäppt, men det var det inte alls! Me gusta mucho!

På kvällen åkte jag till Sofi, Jarre kom oxå och sen for vi ut till Viala. Vi stannade på Ica och köpte choklad, red bull, körsbär och naturgodis. Mumma!
Sofie och jag stod och velade mellan vilka choklader vi skulle ta, men bestämde oss för en med jordgubbssylt och en med citron och ingerfära. När vi står vid kassan och har betalat säger Jarre ''Den där är jätteäcklig!'' Jaha, tack för att du sa det innan vi betalat! Nej då, den var god så det var nog bra att hon inte sa nåt!

Väl framme i Viala mötte vi några som sa att polisen var där, jaha??...
Vi satte oss med paraplyer som tak, filt att sitta på och godis att äta, det var jättemysigt!
Sen sa dom att dom skulle åka in till Vingåker igen, jaha då var det bara att resa på sig och traska bortåt i leran.
Vi åkte hem till Amanda och där var det oxå jättemysigt! Jag har så väldigt fina vänner och det är jätteglad för! Puss till er alla som förgyller mitt liv och helt enkelt gör det värt att stiga upp på morgonen!

Avslutade med en minipromenad med Donna.

//H

All we need is a fool

Publicerad 2010-06-11 23:18:10 i Allmänt

Skolavlutningen gick bra, jag grät bort sminket och trodde jag skulle dränka halva ktrkan, men så var inte fallet. Längre update om det senare när jag kommer hem, är hos Amanda nu.


//H

ps. sov flera timmar när jag kom hem, det var NAJJS! ds

Slottsdag med lekar

Publicerad 2010-06-11 00:59:36 i Allmänt



Klassen posar


och här går vi som zombies. Det var roligt

En annan lek, kasta ärtpåsar, helst inte på medspelarna, suga fast en lapp med sugrör, göra ord-leken, irälndskjulafton och bära boll i pannan och lägga på en kona.
Det är kul att leka, det borde folk göra oftare
//H

nåra balbilder

Publicerad 2010-06-11 00:55:34 i Allmänt


Freddes megabussiga och duktiga kompis sminkade mig


Och frisyren tackar jag Inger Strömkvist för ( När jag väl klipper håret brukar det bli hos henne, Barret heter hennes salong och ligger i Matmorbyn )


Jossan och jag med våra kavalijerer, Erik och Kevin

Det finns en hel uppsjö av blider på datan, men jag orkar inte lägga ut alla nu. //H

När alla vännerna gått hem

Publicerad 2010-06-11 00:27:40 i Allmänt

Jag har haft en toppen toppen toppen dag!

Klassfesten var göörbra, nu är lastbilen dekorerad och våra magar mätta i år framöver känns det som! Är det någon som vill ha lite färskpotatis eller kanske lite marinerat kött? Om så vore så är det bara att komma hit, vi har mat till ett helt kavalleri! ( tror det heter så )
Vi badade oxå, det var 26 grader och jättemysigt!
Nästa gång ser vi till att vi inte ska till skolan dagen efter, så vi kan sitta ute i regnet ända tills solen går upp!

//H

om golvet varit svart hade det blivit en grym bild

Publicerad 2010-06-10 06:57:41 i Allmänt



jag somnade när jag skulle ladda upp en bild inatt. trots för lite sömn så är jag inte så värst trött nu. bra.

idag är det slottsdag och jag har ingen aning om vad vi ska göra. det blir nog en kul överraskning! sen är det klassfest här hos mig med grillning, lastbilsfixning och förhoppningsvis lite bada oxå.

//H

Förklaring

Publicerad 2010-06-10 00:49:14 i Allmänt

Dom spelade Does your mother know med ABBA. Jag ska nu försöka förklara vad som hände med min kropp:
Jag blev jätteglad när jag hörde första tonerna. Jag fick den här känslan i kroppen som bara vill ha mer och mer. Ni vet, när det känns som man ska spricka, när energin inte kommer ut tillräckligt fort. Man räcker inte till, det känns som man ska sprängas, man vill bara skrika oh hoppa och slå, samtidigt som man bara vill vara stilla, tyst och andas, så man riktigt kan supa in the moment. Skulle jag varit en gryta så skulle jag kokat över.

Samtidigt som jag älskar den känslan så hatar jag den //H

ont i fötterna av lycka!

Publicerad 2010-06-10 00:42:33 i Allmänt

Ikväll var det bal och jag hade jättekul.
Middagen var inte så megarolig, men sen uj uj! Dansa är nog inte riktigt rätt ord, kanske ''armar-och-ben-tsm-med-musik.'' Så var det och så var det gryyyymt kul!
Jag ville inte åka därifrån, jag ville stå där och vinka adjö till var enda människa, sedan skulle jag sätta mig på en bänk och bara sitta.

//H

Dom pratar om en revultion

Publicerad 2010-06-08 23:03:42 i Allmänt

Red ikväll.
Nja
Anton orkar inte riktigt gå i en samlad galopp så han kutar på utav bara den istället! Han blir stel som en pinne och låter benen gå. Det är inte alltför kul att sitta på, jag vet inte vad jag ska göra för att få koll på honom. Så fort man sätter sig ner i traven och ska fatta galopp så blir han stel och spänner hela kroppen. Inte kul.
Om man lyckas få lite kontakt nån gång, då är man redan i hecken på någon annan häst. Skulle vilja vara själv med Anton på en ridbana, och en instruktör såklart! Viktor Pettersson ligger rätt bra till.
Men i traven gick det jättebra! Mycket bättre än vad jag väntat mig. Det var kul.

Kom hem, hälsade på Benny som var utanför dörren, öppnade dörren och kom på att Donna låg där inne. Bennys svans är förmodligen tjockare än vanligt, det är synd att han är så skraj. Hoppas han kommer över det, hunden ska ju ändå va här ett tag.


//H

jakten på lycka

Publicerad 2010-06-08 12:34:55 i Allmänt

Den här dagen skulle jag nästan kunna varit utan. Vi har köpt en av fyra pressenter till mentor och snackat lite om klassfesten. Vi ska och handla oxå, hehe vi får väl se vad vi kommer hem med.

Imorgon är det bal, jag är nog så klar jag kan bli so far. Ska vara hos frissan klockan ett imorrn, kommer sedan fara hem illa kvickt och bli sminkad av Fredde/ hennes kompis sen är det nog dags att fara ut till Kesäter där själva balen äger rum. Måste öva på att komma ur bilden oxå, den är pritty lågo om man säger så.


Ikväll ska jag rida, Anton och vi ska ha dressyr. Sen ska jag tvätta håret med bara schampo, japp bara schampo, inget balsam. Det är lättare att göra frisyrer då sa frissan, när håret inte är så glatt. Kommer bli ett helvete att reda ut. Men jag e int bitter!

//H

nu vill min kropp bara rusa iväg och ifrån

Publicerad 2010-06-07 22:56:26 i Allmänt



Så jävla vackert .



Jag blir överraskad av mig själv ibland. Jag tror nog inte att jag är full av känslor och annat som vill ut ibland, jag är inte berädd på allt som man kan råka på mitt på gatan. Jag tänker inte på en alcholist som drämmer flaskan i skallen på mig. Jag menar alla känslor som helt plötslig kan blossa upp.
Det finns mycket kvar att ta in innan jag vågar mig ut i världen. Fast ibland måste man göra saker som man inte vågar.

//H

Tekväll

Publicerad 2010-06-07 22:45:03 i Allmänt

Jag undrar om det är vädret som tynger ner mitt huvud och drar ihop musklerna.
Idag har jag kommit på mig själv med att sitta och spänna mig, käkarna, ryggen, nacken och axlarna. Det gör ont efter en hel dag, det känner jag nu.


Amanda i förgrunden och Eldkvarn i bakgrunden i lördags på Djulö. Har en film oxå, men den vågar jag nog inte publicera!

Jag kom på en sak alldeles nyss, man borde ju inte behöva skriva dubbel n. Nunna. Det borde ju funka med ett m också, numa. Förstår ni?

//H

we look so good!

Publicerad 2010-06-07 22:23:29 i Allmänt


Donna her self!


Matte Jr her slef

Jag hade en grym outfit idag! Byxdress som mer ser ut som en massa tyg, men är awesome. Jag köpte den för att ha som byxor så den är egentligen liiite för kort i benen, men det gör inte ett dugg! Den går lixom upp lite på benen vif varje steg jag tar, fast på något underligt sätt tycker jag om det.
Min eleganta kavaj och ett par jesusdojjor till det. NAJJS!


//H

7/6 21.57

Publicerad 2010-06-07 22:05:23 i Allmänt

Det är sjukt hur lite man kan göra på en skoldag. Idag har vi kollat på film, musikalfilmen och Mean Machine. Mean Machine var bra, det fanns både roliga och mindre roliga saker i den, det är bra. Musikalfilmen då? Ja, eftersom jag vet vad som händer hela tiden och så så blev den inte så spännanade direkt... Men kul att det är gjort och bra jobbat killarna som fixat ihop den på en vecka!


Jag gillar att ha hund! Jag gillar det jättemycket!
Så klart finns det nackdelar: Gosar man för mkt med henne luktar man hund, hon slänger med huvudet när hon druckigt vilket resulterar i att man får torka golv och så är hon och katten inte bästisar, än.

//H

och så klart den här väskan

Publicerad 2010-06-07 01:06:06 i Allmänt


Oj oj oj.
Det är tur att jag inte har några guldbyxor, jag skulle dö av lycka varje gång jag öppnade dörren till garderoben. Och det värsta av allt, det är nästan nästan sant.

//H

Jag vill bli något stort som folk vill ha

Publicerad 2010-06-07 00:08:46 i Allmänt

Det finns så väldigt mkt fint att säga. Tillexempel det här som jag såg på loobook:

I speak because I can

I´ll be strong enough to try

If you never do anything you never become anyone.

Here comes the sun

Fuck the system

And still we belived in it all

Under the trees

Living on a diet of chocolates & cigarettes

Och så måste jag lägga till den här: Jag har hela världen till mitt förfogande

Och så blev jag så glad när jag hörde den här låten på radion:

Oj vad jag pluggade text till hennes låtar alltså! Och det var det värt, finns en hel del att hämta ut dom. ''Talking about an revolution''  //H

Egoboosting

Publicerad 2010-06-06 23:47:26 i Allmänt



Har ni läst Zlatan boken?
Den är bra, riktigt bra tillochmed.
Den är full av Zlatan, inte för att jag känner honom, men om man lyssnar på interjuver och sånt. Bara små enkla ord och meningar som gör att han är kungen över allt. Underbart.

Jag är inte intreserad av att vara näst bäst.

Vältränad? Jag är alltid vältränad.


Underbart. //H

igår då?

Publicerad 2010-06-06 23:26:59 i Allmänt

Visfestivalen: Efter lite farander fram och tillbaka så kom vi till Djulö och festivalen. Johanna skulle komma lite senare så Amanda och jag satte oss på en bänk, la filten över benen och plockade upp nötter, godis och kakor. Najjs!

Johanna stämde in lagom tills Eldkvarn skulle gå på och sen var helt plötsligt klockan dags att tänka på refrängen.

Kvällen bjöd på dansande medelålders, vält pastasallad, bra musik och härliga texter! Aj lajk!

Jag täffade även en fröken jag hade på mellanstadiet, det var kul.

//H

Grattis sverige

Publicerad 2010-06-06 23:18:58 i Allmänt

Nationaldag idag.
Jag har firat det med en massa saker. Gått sköna promenader, ( yes, plural, jag kommer ha fittaste kroppen tack vare hunden! ) kännt mig vuxen genom att snackat lite skvaller med vuxen nere på byn, ( haha, nere på byn! Det låter ju helt sjukt ) städat, trixat med klänning, krånglat med poolen, ätit oliver och balsamvinäger.

Balsamvinäger är jättegott! Det är gott till salladsblad, tomat, gurka, majs, bröd, potatis, oliver, kött av alla de slag. Det är som lingonsylt fast tvärt om i smakerna.

Jag ska gå på mitt livs första bal på onsdag.
Jag har idag bränt mig på axlarna, jag är inte ens brun, jag är röd, fått diverse skrapsår all over, haft sönder tre naglar.
Jag brukar inte bränna mig, jag brukar inte få skavsår av hundar och pooler och mina naglar är rätt hållbara.
Det kan va ett tecken, jag ska inte gå på balen. Nej, i så fall struntar jag i tecken!

//H

R´nb

Publicerad 2010-06-04 18:48:57 i Allmänt

Jag har ätit väldigt god köttfärssås, pappa och jag har badat ( 28 grader ) och snart ska vi fara till Ica och inhandla massa saker till folkracet som går av stapeln imorrn! Om du inte har nåt annat för dig kan du ju komma och kolla, första start är 10.00

Jag har ätit två glassar idag, och har på känn att det blir en tredje snart. Först en vanilj med chokladöverdrag från idrottslärarna, sedan en Piggelin med Torssander på en filt i solen. Najjs! Blir det en tredje så kommer det vara Ben and Jerrys nya- jordnötter och deg. Mumms!

Kommer ni ihåg Solero Shot eller vad den hette? Den gröna, päron skulle det smaka, småkulor som var i en cylinderformad förpakning. Oj oj oj vad jag minns den! Den åt vi alltid när vi var hos våra mostrar i Vrigstad. Vi gick ner till grillen på Torget, köpte glassen och gick,hur nöjda som helst hem, smaskandes och sörplandes på de små kulorna.
Den var god

//H

så kan man se ut

Publicerad 2010-06-04 16:38:50 i Allmänt



Kände mig cool den dagen, det är därför jag inte ler. Man känner sig inte cool när man ler.


Och nu så vill jag sjunga att städningen är klar, med då skulle jag ljuga och det är inte bra.

Fönstret är öppet iaf, nu ska det vädras, hängas in i garderob och komma fram nån gång när jag kallar på det. Kläderna som ligger al over alltså

//H

ÅÅHH jag LÄNGTAR

Publicerad 2010-06-03 22:32:13 i Allmänt



Jag blir snart galen av att gå runt och vara i någon form av tidsfördriv! Jag vill att något ska hända, nu!
Nu lyssnar jag på Ted Gärdestad, Så mkt bättre, spanar in lookbook och har svårt att sitta still. Är det adrenalinet som pumpar? Är det vågen av tårar som svallar genom kroppen? Kan man längta till något så mkt så man skakar?

Och så ska jag nog byta från Josefine till Josephine. //H

Hets

Publicerad 2010-06-03 21:40:18 i Allmänt

Jag hinner inte med allt nu igen!
Frustrerande.
Varför ska allt göras på en gång? Det är jämt så här, ena dagen har man inget att göra och nästa dag då har man så mkt att man knappt hinner andas.

Ja, jag hinner inte blogga heller, jag har ett rum att flytta ut ifrån tills imorrn, ett annat rum att städa, trockla ihop klänningen, gå i balpjuxen, låttexter att plugga och jag kan hålla på i en evighet känns det som. Men, man har ju den tid man tar sig, bla bla bla.


Jag kommer alltså inte hinna blogga så mkt på kanske ca en vecka.

I helgen vill jag: gå på fest, åka till inomhus hinderbana med kompisar, gå på Visfestival, städa poolen, städa massor, tvätta Lisa och fixa den där basen som bara tar plats för tillfället!
Jag kommer: Gå på Visfestival.

//H

Jag som tänkte sova

Publicerad 2010-06-03 15:43:00 i Allmänt

Idag kom jag på att jag har lovat att vara med och dansa balkan-danserna igen inne i stan. Ikväll
Jaha, då var det bara att svida om och lasta in lite energi sedan full rulle igen!

//H

I Klockarbol

Publicerad 2010-06-02 16:39:39 i Allmänt

Hej! Jag har inte tid att blogga nu.
Ikväll blir det grilla med musikalgänget!

Jossan och jag ska sjunga Sommarlängtan av Ted Gärdestad på skolavslutningen

//H

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela