J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

ska jag ska jag inte

Publicerad 2009-07-31 08:58:46 i Allmänt

jag har funderat på skogsröjet.. ska jag dit? artisterna som ska dit är ju bra. vill någon gå med mig? vill ju inte gå själv... hm, får höra med brudarna. det var bara det! //H

man får ju passa på

Publicerad 2009-07-31 08:55:43 i Allmänt

nu är klockan 08.37 och Ogge och tyra ligger uppe och sover. funderar på om jag vågar sätta på musik.. jo det göra jag! veroniva maggio blir det. bra.
igår var vi på High Chaparral. kul! skulle vara ännu roligare om jag skulle ridit. i mexico fanns det stora hästar, man skulle va minst 12 år och ha ridvana. där passar ju jag in! men det är ju inte så kul om man gör det ensam.. kusinerna rep ponyridning. på asfalt! dom sa att dom inte brukade rida där, men den ´´vanliga´´ rundan låg till mestadels under vatten. ni skullle sett hur det regnade. vi satt och år när detverkligen började ösa ner. så vi satt och väntade på att det skullevata. det gjorde det efter ett tag. men på the main street, det var som en liten sjö i mitten! skyfall nr: 2 kom vid västern showen. alla var på plats och han som presenterade showen, han hann säga ´´ mina damer och herrar´´ sedan öppnade sig himmlen på nytt. och denna gången började det med att hagla! en och en halv minut senare ösregnade den igen. precis när dom skulle gifta sig på showen, då kom solen fram. fint värre!

undra vad ni ska hitta på idag? bada förmodligen.. tjing tjing!!//H

hallå hela världen!

Publicerad 2009-07-28 10:39:12 i Allmänt

jag börjar med lördagen.. Mantorp is tha shit! så kuuuuul! kan inte sätta ord på vad som är så bra, men bra är det! helt otroligt hur mkt kraft man kan få fram ur några cylindrar, en kompressor, vad som nu finns på en motor. riktigt häftigt är vad det är. man fattar inte om man inte har varit där, så åk dit!

nu har jag varit här i Vrigstad i tre dagar, nedräkningen har börjat. Ne, skämt åsido. allt flyter, inga stora problem i den här delen av världen, hur gött som helst! vid frukosten slog det hillan att Ogge fyller 7 år om 100 veckor ungefär, och det betyder att det bara är ca 2 veckor kvar på lovet, det i sin tur blir.. PANIK! vad tog lovet vägen? jag har typ bara jobbat, eller så känns det iallafall. jag tänkte att jag skulle va med kompisar, sola bada hela lovet, men tydligen inte. fast åandra sidan så har det inte varit direkt sola och bada väder..

lyssnar på Kent, att jag inte har gjort det förrut! dom är BRA!!!! puss på det, nu ska jag facebooka och hålla ett öga på mina kära kusiner och alla möjliga ungar på gatan! ciao! //H

lyckad shopping- tur

Publicerad 2009-07-23 21:46:40 i Allmänt

jag är glad, äntligen en lyckad tripp till stockholm. här kommer resultatet:
jjkks

lite från rundan är det ialf. kläderna och väskan är inhandlade på bästa secondhand ever!

skriver mer sen.. puss och hej//H

planer planer, dessa ljuva planer

Publicerad 2009-07-20 11:06:16 i Allmänt

igår var jag hos johanna en stund på eftermiddan, /kuligt värre!! / då bestämde vi att vi skulle låna johannas far-föräldrars stuga över natten idag. ska bli jättekul! vi ska handla, laga mat / grillat/ spela spel, lyssna på musik, bara ha det hur gött som hälst med andra ord! det låter lite lamt va? mm, vi ska ´´spela spel´´.. nej, men asså, ni vet, ibland är det bara det man behöver göra. och så ska vi bada så klart, hoppas det blir bra väder. hade tänkt och åka moppe...
imorrn kväll ska becca och på bio, Harry Potter. jag har inte prata med henne än, haha. och så ska jag försöka få benen vaxade oxå.. hm, undra om dom har någon tid imorrn, på dan. måste ringa snart. jaja, och så på onsdag ska Fredde och jag till Stockholm och shoppa. så Beond Retro, se upp! ( bästa secondhand ever!! ) måste bara få barnbidraget innan. lite roligare att shoppa när man har pengar så det räcker. åh, det var länge sedan jag var i huvudstaden, ska bil kul!
på torsdag kommer kusinerna, hillan och Gittan, ska oxå bli himla kul! vad tur jag har som har en vecka framför mig med en massa skoj bara. underbart! eller jag har en dålig nyhet, min mobil är på lagning nu. ( har jag skrivit detta förut?) men alla nummer kommer försvinna, det SUGER!! ja, till och med md stora bokstäver, fatta vad det suger då! så nu delar jag och mamma på hennes, funkar så där måste jag erkänna.
jaja, på lördag far pappa och jag till mantorp och Videc Festival, det om något kommer bli kul! som jag har längtat, gulingen får debutera som eskort. haha, kom och tänka på en grej. min resväska, den grön/bruna från Dakine, den passar som handen i handsken i den blå. kan inte bli bättre, det måste väl ändå va ett täcken? eller är det bara jag som ser connectingen? tänk vad nice och komma glidande till skolan ( gymnasiet ) i en vette, lite önsketänkande, fast pappa går nog inte med på det, kanske efter lite övertalning..^^ nej, puss på dig pappa! och alla andra med för nu har josefine tänkt högt igen, vare sig du gillart eller inte! tjing tjing//H

nu är jag hemma och jag har två heta råd!!

Publicerad 2009-07-17 19:46:44 i Allmänt

nummer ett: plocka inte jordgubbbar med röttnagellack
nummer två: lägg i alla kontakter i sim-kortet, inte i mobilen!!
mi mobil är på lagning nu. så långt är mitt psyke stabilt, sen säjer mamma att alla mina kontakter kommer raderas ut, då svallade det över, tårarna kom krypande och jag kände att jag sod i en korsning i mitt liv, ska jag bryt ihop eller ska jag klara mig igenom det här. hm, jag gick iväg till jordgubbs-plocket och tröst åt. fy fan, säjer jag bara. jag har två nummer, johannas och fannys, that´s it. jag fick inte ens någon lånemobil, dom hade inge hemma sa dom. fy fan säjer jag igen.
jag kan inte ens hitta någon bra musik längre. ja, jag tycker lite synd om mig. så har jag ett problem till, Fredde och jag ska till bullshitcity och jag har inte så mkt pengar. eller asså, det finns så det räcker för att shoppa, / tror jag/ men sen är det nog slut. jag ska ju kanske köpa ny mobil, beror på om dom får igång den gamla eller inte.

nu är det slutklagat, jag har haft ett super läger och jag ville inte att det skulle va över när viktor sa att vi skulle släppa ut tyglarna! även fast det var 25 - 30 grader så ville jag fortsätta rida! det gick så bra idag. jag hade ett sto, ida, 5 år, ca 168 och helt underbar! jag är kär både i henne och viktor. han är så bra! jsg vet knappt vad jag ska ta mig till!!
 fanny är totalt nerkärad i sin ´´ponny´´, 5 år, Shifen. och visst dom passa bra. hon vill köpa honom, men idag fick hon reda på att han står ute i Vad. så om han inte blir såld till någon annan, så får hon ha honom på foder och så. vi hade just kommit från ridpasset som gick så bra när hennes mamma sa det. och började gråta, fast bara lite. jag kunde inte hjälpa det, jag blev så glad!

nu skulle bara veta så mkt jag har att berätta, men nu orkar jag inte mer.. men det fanns en kille med långa snygga ben och en super fin häck! och som sagt, viktor är nästan värd ett kapitel för sig. puss på er alla!!//H

nu är jag här igen!

Publicerad 2009-07-11 23:26:20 i Allmänt

vi hade inget nätverk i stugan, därav bristen på bloggande. men nu är vi hemma, skönt. det har varit jättekul där, förutom vädret.. regn och blåst för det mesta. i måndags var vi på high chaparral, kul! haha, lite barnsligt, men absolut värt ett besök. vem vet det kanske blir fler!?^^ jag red på en sån där tjur. ni vet, en mekanisk. STORT garv! ! ! jag söööög. men kunde inte sluta skratta. först gick det sakta, allt var frid och fröjd. tänkte att om det inte blev svårare än så här så kunde man ju sitta ett tag, sen vett du! jahoooooooo, vad det gick undan. just när jag hade börjat slappna av lite oxå. klarade kanske tre sekunder eller nåt, sedan var det rätt ner på mattan som gällde! / jag skyller lite på att jag hade mjukisbyxor och det var därför jag inte fick någe grepp. / ( vadå? dålig förlorare, jag? nej nej nej. ) 

i tisdags var vi på lisseberg, kul som vanligt. fast det var mkt folk. nästa gång ska fredde och jag käka på voffelstugan. vi hade just smällt i oss lunchen och köpte lite dessert, glass! lissebergsstruten, en stor strut med tre kulor glass, mjukglass och jordgubbsås. snacka om mätt efter det! vilket fall, vi gick där med våra glassar och kolla på grejjerna när vi upptäckte voffelplejset. himla synd att vi redan hade käkat, annars skulle vi moffa vofflor! 
lisseberg är bra, det finns ju bergochdalbanor och sånt, men sen finns det ju massa annat skoj oxå. typ voffelhuset. och chokladhjul, spelhus, fina resturanger och så träffar man alltid folk man känner där! jo, det är sant. jag träffar altid någon där. i år var det min fd. pianolärare, det vill säja Freddes fiollärare. jag kände inte igen henne först, hon bara peka på fredde och ´´nej, men hej! det är ju du! ´´ tog ett par sekunder innan jag fatta... 

nu hinner jag inte skriva mer, jag måste packa tills ridlägret på måndag! KUL! men Fanny, om du läster detta så är det nog försent, men vad hände med lappen!? jag hittar inget mejl nånstans. hej på er alla! // H

ps. min mobil har säckat ihop totalt, den funkar inte och jag tror inte jag har någon att byta med häller. vilket fall så har jag inga nummer. det suger! ds. 

vi var i stugan..

Publicerad 2009-07-04 16:23:59 i Allmänt

igår åkte vi till mina kusiners sommarstuga och sov där för första gången. 
alle och Arvid byggde på sin koja, den bilr fina värre! jag och oskar skulle sova i samma säng, 140 bred. det får man ju plats i tänker man. visst fick vi plats, ogge fick mest. jag fick en liten bit längts ut, typ 50 cm eller nåt. ogge tog resten. jag vaknade med ett ben i ryggen. ^^
nu snart ska vi hyra film och gå till hillan och hämta lite kläder, sedan ska vi kolla på film och käka hamburgare och ta ett kvälls dopp i poolen. kul!

var med annie igår, massa KUL! hon var även med till stugan. där ogge (4år) förresten råkade klämma sig på luftgeväret så dom trodde han behövde åka in och sy. men som tur var så fick han bara ett rejält bandage.
puss och hej !!//H

ps. saknar mina älskade poolers massa!! kärlek på er. <3

i ett regningt Vrigstad

Publicerad 2009-07-01 14:38:50 i Allmänt

nu sitter jag, oskar och arvid i lobbynpå värdshuset och väntar på att det ska sluta regna och åska. vi badade poolen och vi hann just in innan det började. nu öser det ner och det är inte precis cykel-väder...^^

//H

när allting dör, då står du där och är det finaste som finns

Publicerad 2009-07-01 08:03:18 i Allmänt

ny duschad vid hillans data och lyssnar på den underbara Håkan Hellström. jag vet inte om man kan, i ord, beskriva hur bra han är.
jag ska snart över till mona och kusinerna. tyra och arvid ska på simskola och jag ska ´´vakta´´ oskar. han sover...
ny är det dags att klä på mig och gå till macken och baxa tandborste, det glömmer jag alltid närjag ska hit!
xoxo//H

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela