J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

Krångelhångel

Publicerad 2011-06-24 10:57:29 i Allmänt

Sova i tält är inget att rekomendera om det regnar. Jag vet inte om min mobil är trasig eller om den bara var lite blöt och okonsentrerad. Jag knappade tydligen in fel pin och inte sjuttan vet jag vart puk-koden håller hus. Man kan gå till en telia-butik eller ombud och så får man koden. Midsommar = stängt.

Jag är alltså mobillös fram tills söndag eller måndag.

//H

Go, just GO

Publicerad 2011-06-22 10:57:51 i Allmänt

Hej hopp!
Fortfarande inget eget internet, ska flirta lite med mamma idag och beställa det. Jag insåg här om dagen att om jag inte skickar efter något typ nu så hinner det inte komma tills jag åker till Vrigstad.
Jag har fått mitt arbetsschema där ifrån nu och det ser bra ut, jag är värsta taggad för att åka!

Igår var Fredde och jag i Norrkan och shoppade. Rea överallt ju! Haha, passar en fattig student bra. Jag fick med mig en randig klänning från Monki, den går typ till vaden. En långärmad magtröja från MQ, en vanlig blå tjockare tröja och ett body butter som luktar passionsfrukt från The Body Shop. När jag luktar på det tänker jag på Hillan, min moster som jag ska bo hos i Vrigstad. Hon hade ett sånt en gång. Vet inte varför, men det har satt sig.


Idag ska mamma och jag handla till Peace and love som går av stapeln om en vecka. Taggad? OM jag är!

//H

Bilder som gör mig glad.

Publicerad 2011-06-18 12:12:10 i Allmänt

Efter lite trix och fix så bjuder jag på några bilder från avslutningshelgen
Först och främst stod Fredde i fokus, tar man studenten så gör man!
Sen var pappa och jag i Tierp och kollade/lyssnade på riktigt snabba bilar. 0-100 på under en sekund. GAAAAAAALET.
Japp, jag körde Corvetten. Också rätt så galet. Och fruktansvärt mycket roligare än Freddes Nissan.
Den bilden ligger nu som skrivbordsbakgrund på Macen. Fin tycker jag.
//H

PLAN

Publicerad 2011-06-14 12:36:39 i Allmänt

Ok, nu gör vi så här: Ni går inte in på min blogg på ett tag. Det är inte kul att skriva när jag måste låna någon annans dator hela tiden.
Ska fixa internet till Macen i veckan.

Hej hopp //H

HEj hopp

Publicerad 2011-06-11 20:00:11 i Allmänt

Igår var det lite gran fullt ös medvetslös som gällde. Och jag hade riktigt roligt. Jag gick några kilometer mer än jag borde ha gjort och pay off-en kommer nu. Jag vet inte om mitt knä någonsin har varit så här stort förut. Svullet är förnamnet och imorgon ska jag inte dirre sitta still.

Idag har min syster tagit studenten och jag är mäkta stolt. Hennes lärare kom fram till mig och mamma när vi stod vid deras vagn och sa att hon hade fjärde bäst poäng på hela skolan. Fasen så bra hon är!

Nu ska jag oh pappa fara upp till Uppsala, sova där och åka till Tierp imorgon. Spana in snabba bilar, NAJJS JU!

Tjing tjog //H

Fira att 33% av gymnasiet är avklarat.

Publicerad 2011-06-10 19:17:32 i Allmänt

Din arm är så nära min. Har du bedömt avståndet fel?
Du viskar så tyst mot min hals. Är du hes?
Alla andra har somnar här, det är bara du och jag. Vem har du blandat ihop mig med?
Jag hör dåligt och jag fattar trögt, så ta mig här och gör det nu.

Emil Jensen.
Ja, ibland kan man önska att alla koder man ska läsa av från folk till höger och vänster flög till dit pepparn växer. Och ibland är det precis tvärt om.

Nymålade naglar, maskaran på och väskan snart packad. Ikväll ska jag chilla jäääärnet nere vid Djulö och sen sova sött tillsammans med Sofie och Johanna. Imorgon är det skolavsluting och studentfirande här på Hullagård. Det ska bli kul! Mostrarna med tillhörande kusiner kommer hit och det ska bli jättenajjs! Längesen vi träffades, för längesen känns det som.

Puss och kravall era förortskrigare!

//H

Jo, men det blir bättre.

Publicerad 2011-06-09 21:51:06 i Allmänt

Idag har jag varit på alla humör man kan vara på. Om jag fick välja skulle jag antingen vara glad, kär eller flirtig hela tiden. Alldra bäst vore alla tre på en och samma gång. En präst sa på en skolavsluning en gång att vi skulle komma ihåg att ha tråkigt också, så vi skulle kunna uppskatta allt kul. Man fattade kanske inte det när man gick i trean.

Är jag på dåligt humör funkar för det mest lite alone-time bra. Idag cyklade jag. Bra sak med att bo på landet: Man kan prata med sig själv utan att folk hör och tror att man är alltför knasig.

Och så knyckte jag en blomma som luktade jättegott, det hjälpte nog må-bra känslan lite med.
Sen traskade jag in till farmor och fick med mig en klädställning när jag gick. Najjs!

//H

Jag är uttråkad, har PMS och rastlös.

Publicerad 2011-06-08 09:40:57 i Allmänt

De sista dagarna i skolan är som en enda lång kö. Nu har vi haft datakunskap, det tog 30 minuter sen var jag klar och kunde gå. En timme kvar till nästa lektion, då ska vi titta på film. Filmen kommer vara klar efter 40 min och då får vi gå. Då har jag lunch från innan 11 till 12.20. Sen är det en lektion, kanske 50 min. Efter det är det svets i 2 och en halv timme. Jag har just avslutat en sak på svetsen så jag kommer inte hinna börja på något nytt.
Det känns onödigt att vara här. Speciellt när jag har saker att göra hemma.
//H

Lyssnar på Ane Brun

Publicerad 2011-06-07 17:09:36 i Allmänt

Jag kom hem, klädde av mig, hämtade en handduk och dök ner i poolen. Jag brukar tycka det är lite kallt, precis när man hamnar i vattnet först, inte den här gången! Så himla skönt var det!

-


En vägg

Den andra väggen. ( som btw är jätteball och jag ångrar det inte ett dugg )

Snart ska jag ut i värmen och rida, får se om jag rinner bort eller ej! //H

Jossan och jag, vi två

Publicerad 2011-06-07 09:55:27 i Allmänt

Och i söndags var vi hos Jossan och kollade på Big Brother finalen, åt massa gottis och kollade på Human Trafficking. Den är hemsk, men bra.
//H

Fint som snus

Publicerad 2011-06-07 09:26:31 i Allmänt

Igår låg jag, Johanna och Jossan vid poolen typ hela dagen och det var så najjs.
Vi vaknade hos Jossan, åt en dunderfin frulle på en solvarm altan, fundrade lite och sen swischade vi hem till moí.
29° i vattnet, synd att klaga.
Sen gjorde vi chokladbollar och åkte på tekväll. Najjs!

//H

Kläder ska man ha

Publicerad 2011-06-05 10:38:54 i Allmänt

Vilken super bra dag jag hade igår alltså!
Jag vaknade innan klockan ringde (!) på en madrass på Söder, vi åt frulle och sen baxade pappa och jag in min säng på Söder. Mamma och jag åkte till Ööööörebro, shoppingsugen till tusen!
Jag är värsta stolt, fick med mig typ allt jag ville få med mig ( och det är inte så vanligt när det gäller mig, gillar inte att se pengarna flyga iväg )
-Mörka jeansshorts från Disel, köpa på Carlings. Jag gillar Carlings, alltid jättenajjs personal.
- Två ribbstickade ( visst heter det så? ) linnen. Brottar-modell. Ett gult och ett ljusgult med blomma på. Också Carlings.
- En klänning till skolavslutningen. Mönstrad och full av färg från Indiska. Lite stor, men mor och jag planerade veck i provhytten så det är inga problem.
- Addidas tröja, en sån där i lite annorlunda material från InterSport.
- KÅNKEN RYGGAN ÄR ÄNTLIGEN MIN! TJOHO! En grå/grön/blå original. Grym, säger inget annat.


Sen blev det IKEA, en bokhylla, massa tankar och idéer och lite smått och gott fick följa med hem.

//H

Hej hopp!

Publicerad 2011-06-03 09:44:20 i Allmänt

Fredde fixar frullen, jag ska måla en tröskel och slänga på mig något annat än sovtröjan ( som btw är jättetuff! En top-fuel på ) och sen åker vi till Eskelstuna. Lite ärenden får mig att känna mig fruktansvärt mycket äldre än vad jag är. Sen när jag kommer hem i eftermiddag kan jag leka med katten i gräset, plaksa i poolen och känna mig fruktansvärt mycket yngre än vad jag är. Trivs med båda i lagom dos.


//H

Med rabarberpaj och vanlijsås

Publicerad 2011-06-03 09:40:42 i Allmänt

Igår hade vi besök av coola människor. Stenstuffa, men det har de inte en aning om. Dom bara är det. En jägare med skägg, präst-röst, jägar-byxor, humor och massor av erfarenhet av allt känns det som! En lärare som jag väldigt gärna skulle vilja ha i skolan. Jättesnyggt grått hår, alltid i en lite slarvig knut, också massor av erfarenhet av typ allt. En laktosintolerant, med barn som man bara kan se upp till också med massor av erfarnhet. De är lite skogsmulle-aktiga, mitt i stan. Sådana där personer man blir förvånad över, de ''ska'' liksom inte ha så myket koll på alla nymodigheter som spottas ut ur fabriker 24/7. Går i sandalar, långkjolar, har ryggsäck och åker en väldans massa tåg.
Lite sån vill jag nog med bli när jag blir stor.


//H

Förfestivlar

Publicerad 2011-06-02 12:57:52 i Allmänt

Igår förfestivalde vi. Grymt.
När man förfestivalar taggar man inför sommarens kommade farligheter, äter kall ravioli, skriver pack-lista, skrattar, lyssnar på musik och fatiserar.
Det är nog det bästa temat om man ska bjuda folk på middag, festival. Man behöver inte göra värsta finbyx-middagen med vikta servetter och silverbestik. What tha fuck liksom, det är ju festival! Ät med fingrarna, rulla dig leran och gå och lägg dig. ( ja, jag överdrev, men ni fattar säkert poängen )

Jag har fortfarande inte tagit mig i kragen och beställt något internet så nu snyltar jag av alla andra och det suger rätt hårt. Det är inte dirre så att pappa har datorn full med roliga bilder.

Nu ska jag sova en timme sen ska jag städa på Söder. Det är klart sen! Hoppas på att vi kan ställa in sängen imorgon.

//H

En till sak som hände igår

Publicerad 2011-06-01 12:24:19 i Allmänt

Hos Fröken Gillstam fick vi äran att lyssna på LP. ( !!!!! coolt !!!!! ) En man sjöng om att han samlade på leenden, vi stod utanför ladan, för om man stod i så sjönk den ner i marken. Jag fick den äran att dansa typ lite jazz-aktigt med Viktor och twista med de andra fina.
Jättebra och jättefint var det
//H

Lät dina lärda läppar leda mig

Publicerad 2011-06-01 08:22:22 i Allmänt

Igår var en alldeles speciell tisdag. Och trivdes som fisken i vattnet!
Jag gjorde en muntlig presentation av Patti Smith på engelskan och det gick jättebra!
Det var elevrådet årsmöte igår också. För de i styrelsen och några till flitiga bjöds det på tre-rätters innan. TOK NAJJS JU! Toast skagen till förrätt, kyckling med salami och risotto till varmrätt och glass med fruktsallad till dessert. Det var väldigt mycket mat, jag ( och alla andra ) blev proppmätta på en gång!
Sen sätter vi oss där själva mötet ska gå av stapeln och så rullas det in tre tårtor. Det är nästan så jag är mätt fortfarande.
På kvällen red jag. Snöstorm och vi red ut i skogen. En lång tur med finfina galopper och det var jätteskönt! Najjs väder, vi red rätt mkt i skuggan. Becca och jag red längst bak och jiddrade om det mesta man kan jiddra om. Också najjs!
Efter ridningen åkte jag och Becca hem till henne, svidade om och sen bar det iväg på fest. Vår vän fröken Gillstam fyllde 19 år. KUL JU!
Nu har jag varken tid eller lust att skriva mer.
//H

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela