J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

after ski- here I come!

Publicerad 2008-12-30 23:24:04 i Allmänt

jag har fårr nya pjäxor! dom är vita med lite guld och så på. super fina! bild kanske kommer..  jag längtar till backen. hört rykten om att dom har dammat av snökanonen i Båsenberga,  vem vet, vem vet? syrran och jag ska med en kompis upp till Mojsjön och åka skidor, på fredag bär det av.. ska bli kul kul kul! vi får se, men lite rajtan tajtan ska vi nog kunna klämma in oxå. ;) ha en bra nyårsafton så hörs vi! //Hultan

min dag 30/12

Publicerad 2008-12-30 23:12:48 i Allmänt


!Hola! idag har jag varit på ica och packat varor, tråkigt. jag fick 45 spänn och ett tuggumiepaket. sen var vi lite på factory och kollade runt, hitta lite fina grejer, köpte inget. jag träffade Marie, alla platttänger är slut! Help! den som va så bra. dom sista hade gått dagarna före jul, buhu! den jag har nu är glapp, startar bara ibland, det är inge bra.
när jag kom hem lackade jag naglarna och åt pepparkakor! mumma! sen tog jag ett bad, ett varmt bad med alla möjligt badskum, härligt! =)


igår var jag med Amanda i Norrköping. vi sov lite i bilen dit och sen var vi hängiga. det kändes som man gick runt i en dimma, nej vi var inte påverkade. första köpet var 2 polo tröjor från Cubus. 50kr/st. som hittat!
´´vilka färger ska jag ha,, så där,, jag orkar inte prova.´´ det vr nog det lättaste köpet ever. sen gick vi runt och tittade på massa stuff. Amanda ville ha Converse och volía! 25% på alla skor. tyvärr fanns inte rätt strl. jag köpte ett genomskinligt ( svårt att stava ) nagellack från MaxFactor och en hårklämma på Kicks och fin fina trosor inhandlades på veromoda. det var mtk folk där, lite jobbigt, men vad gör man inte, vad gör man inte.. ?

I Söndags kväll kollade Amanda, jag och jossan på Pearl Harbour. jossan grät som bara den!
jag- undra varför man gråter. man vet ju vad som kommer hända.
jossan- men han är ju så SNYGG!
det blev dagen komentar. Amandas pappa har en gammla Canon systemkamrea, asball! tyvärr var den ur fumktion. =(

imorgon blire kalas på hemlig ort och då ska jag va FIN!! Pöss och gonatt alla små barn.//Hultan

julhelgen

Publicerad 2008-12-26 23:20:09 i Allmänt

hej hej!
nu ligger jag och gråter. igår kollade vi på Arn filmerna och shit vad jag inte var torr i ögona! dels när han dog, men oxå när ´´där du andas´´ låten ( Marie Fredriksson ) spelas upp. den är sååå bra!!! den spelas lite i bakgrunden mitt i filmen och så fort jag hör den så trillar tårarna. och sedan dess så har jag haft den på hjärnan, mer eller mindre. det som är så bra/ sorligt är att dom är så kära! så otroligt kära i varandra och att man vet att dom kommer inte få varandra. När dom kommer hem från kriget mot dansken, när dom ser varann, deras blickar...wow! och när dom kramas, det är så fint! första gången jag såg den på bio, när jag inte visste vad som skulle hända, då grät jag kan jag bara säga. och sen, sen när han bara faller ihop! det är så sorgligt. så otroligt sorligt. du som inte har sett den, Gör det!
nog om det! jag har fått en kappa i julklapp. en svart från Wrap, en sån som ser ut som en plastsäck med sömmar. jag är jättenöjd! och i mellandagarna ska pappa och jag åka ner till Alpinbutiken vi har här i Vingåker (!) och inhandla pjäxor åt mig. jag vill ha ett par head, både mamma och pappa har sånna ocg dom är sååå stört sköna!
idag har jag spelat fotbollscup, i Finspång. vi fick inte så bra resultat men vi spelade ganska bra dom två sista matcherna. Vi kom fyra tror jag...
nu ska jag göra någe annat! gonatt och sov sött! på tal om att sova, jag pratade i sömnen när vi åkte hem. jätteknäppt för jag pratar inte i sömnen, tror jag iaf. jag har inte hört någe.. ;-)

                     //hultgren

sett ifrån vart?

Publicerad 2008-12-23 22:34:32 i Allmänt

Vackert, glädjande, kul och mysigt. Det är julen i ett nötskal för vissa.
Jobbigt, svårt, tufft och hemskt. Det är julen för dom man lätt kan missa. 

                //Hultan- japp, det är bevisat, livet en dans på rosor kan bli, glöm ej att törnen kan gömmas där i.


            Gissa låten

Du och jag, vi ville dela livet. Fanns ingen oro eller tvekan. Vad kunnde gå snett?

Men i dag tar vi varann för givet. Och har förlorat allt det där som var så rätt.
 
Men vad är det då som gör att jag är kvar, fast jag har sagt ´´Jag ska gå?´´

Kan det va kärlek, åh. Kan det va så att jag nog älskar dig ändå?

Kan det va kärlek, åh. Kan det va så att jag nog älskar dig åndå?



Jag vill önska er alla där ute en härligt avslappnad jul med vänner och bekanta. Var glad! Ta dagen som den kommer. Det ordnar sig.. GOD JUL!!

Henke...

Publicerad 2008-12-23 14:55:03 i Allmänt

Imorgon är det julafton och jag skulle vilja fly iväg till Vigstad. men tyvärr, vi ska fira med mina andra kusiner, och inget emot dom. det kommer nog bli jättetrevligt, men jag tror att det skulle bli roligare i Vrigstad. jag trivs bättre där, där finns det chans att jag skulle kunna träffa Henke, och det vore jättekul! men det är ju bara om jag får drömma...
Ikväll ska vi klä granen. Den kommer att bil fin fin! Ljus och olika kulor, inget glitter eller krims krams. Helt enkelt. Det gillar jag, man behöver inte anstränga sig så mycket. Nu ska jag städa mitt rum, behövs. Sen ska jag kanske gå en promenad...
Mamma och jag ska gå på julottan imorgon, klockan 6- på morgonen! Så jag får lägga mig tidigt, jag vill inte riskera grå blå ringar under ögona dagen till ära. Det ska bli kul att fixa till mig imorgon, det brkar jag inte tycka, men nu har jag en plan... Får se om det kommer upp ng bild eller så.. 
                                                             
                                                                                              Vi hörs! Kul Jul //Miss Hultan  

jag

Publicerad 2008-12-22 23:37:26 i Allmänt

  Jag gick igenom lite bilder och den här är vell
                                                                                                                                        inte så dum? tillägg: jag har inte lockigt hår 
                                                                                                                                        och heller inte ng make up.

dan före dan föra dopparedan ( 22/12 )

Publicerad 2008-12-22 23:06:45 i Allmänt

Hejsan svejsan! 
idag har jag städat, putsat grejer, pyntat och tränat. 
på morrnen städade jag och Fredde hos farmor, vi putsade koppar och silver saker ( vi äger!,) dammade och damsög lite grann. vi hittade kort på när pappa var liten! O my god! säger jag bara... Sen traskade jag upp på vinden för at rota fram allt krims krams som man ska ha så här vid jul. Jag tycker der är lite överskattat. man tar fram sakerna, låter dom stå och sammla dam i en månad eller två och sedan när man har plockat tomatar och glitter i månader, då är det tajm för påsk pyntet. Men sammtidigt som det känns som ett himla stort tidsfördriv så sprider alla tomtat, snögubbar, hemmagjorda flörtkulstomtar och allt glitter, allt det sprider en härlig känsla, det blir lite stämning och lite mysighet i den mörkaste årstiderna av dom alla, vintern. Jag gillar vintern, massor. man åker skidor, bobb efter 4hjulingar, skridskor och så något av det roligaste man kan göra, köra isbil! Löööv it, big time.
sedan for jag iväg och träna, fotboll. jag åkte med Arne, tränare, och i hans bil, en peguet, (stavning?!) den bilen hade takfönster, nästan hela vägen, jätteballt! det vill jag med ha. det var jobbigt att träna, skit annars, men en tråkig grej, jag fick ont i knät, som vanligt, och jag trampade snett! det gjorde så ont! jag kunde i gå på foten för nån minut. snacka som pain in the... och nu, två mackor och ett glas juce senade, sitter jag med datorn i knät och summerar min dag, 22/12- o8. Och funderar på om det är någon som läser detta. men ärligt talat: jag bryr mig inte. det är bara kul att få skriva av sig lite grann och om det nu finns någon som läser detta så hoppas jag att jag har bidragit med något den här dagen iallafall.

God Jul! xoxo// Hultan

fjärde advent

Publicerad 2008-12-21 11:57:26 i Allmänt

hello!
här med förklarar jag denna blogg öppnade.
ja, vad ska man skriva då...? dagen började med en tripp till stallet, stalljour på gång. det var jättemysigt! sen käkade jag med familj, en härligt söndags frukost, mysigt värre.
I fredags slutade jag skolan! skönt. då var johanna, amanda, jossan och Becca här för att vi firade julafton. det var jättekul, tack tjejer! på bussen hem pratade vi med Erik, en kille i min gamla klass, det var jättekul. jag har inte pratat med honom på år och dag! saknar dig Erik, och alla andra på Österåker.
nu sitter jag och rensar massa papper, prov, betygskriterier och diverse texter. snart klar...
jag ska följa med paulina till Mojsjön! Kul! undra vad man gör där,,, jag är övertygad om att vi kommer ha det bäst!
nu måste jag fortsätta julstöka. 
                                                                             XOXO//Hultan        

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela