J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

hm...

Publicerad 2009-02-10 20:15:39 i Allmänt

hallå! nyss var far och jag ute på sjön och körde volvo, kuligare får man leta efter! före det var jag på konfis. det är typ bara Anita och Erik som säjer något, om det vi ska prata om asså. det var meningen att vi skulle baka en trårta för att Erik ska sluta. men nej, då! han är kvar några gånger till, så då ska vi göra tårta. bla bla bla! vi kan ju göra tårta TVÅ gånger! jag lovar, det går. och sen föreslog vi att vi skulle köra viska-leken. tror di vi fick det då? skulle inte tro det va! jag sa att bibeln förmodligen bestod av en massa historier. men nej, så var det ju inte alls. dom sa att folk hade berättat om jesus i massa år och sen hade dom skrivit en bok. då sa vi att dom förmodligen hade glömt bort vissa ord och sagt fel och massa sånt. det var man ju själv, man berättar ju inte en spökhistoria exakt lika dant som alla andra. men nej, då! det var så att dom hade berättat så noga och så många gånger. med exakt samma ord, så dom som skrev visste precis vad jesus sa just precis då. då sa vi: vi kör viska-leken! ja, då får dom ju se hur lätt det är, men nej, det fick vi inte.

amanda och jaf gick en promenix i det fina vädret efter skolan. då kom hon på att han ska skriva upp ´´dagens´´  på hennes blogg. måste ses! amandaagustafsson.blogg.se, tror jag.

imorgon ska vi se på film i skolan. Shindlers list. det ska bli kul! den är typ tre timmar lång och alla som har suttit i Vidåkerskolans aula vet att rumpan inte är som den ska efter det... onsdagen efter lovet kommer Mitek. en gubbe som har varit på Auswisch. (Stavning?) det kommer nog bli intressant...

tjing pling//H

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela