J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

Sa någon mat?

Publicerad 2011-09-18 21:12:34 i Allmänt

Pastan blev nästan lika perfekt som hjorten igår.
En hög med svamp, trattisar blev det idag.
En skvätt grädde ( 40%, fett är gott )
Smör, riktigt smööööör alltså. Margarin går fet bort. FEEET bort.
Lagrad ost
Stek skogens guld i smör, slå på grädde och låt det koka ihop med svampen. Det ska bli lite lagom krämigt så där, kanske behövs lite mer grädde. Blir det för blaskigt gör det inget, ha inte i massa redningsprodukter, för guds skull! Då försvinner det fina med den här rätten. Man har ändå i riven ost som bilder ihop det lite grann. Jag rostade lite cashewnötter och la i med. Lite tugg liksom.
Koka pastan under såstillverkningen.
Eftersom The Hultgrens är en köttälskande familj av rang så stekte jag lite korv till. Bratwurst och Kobáz.
En sallad med blad från landet, tomat, gurka, feta ost, solrosfrön och rödlök passade jättebra till.
Och så dukar man lite extra fint. Det blir roligare att äta då, trots att det kanske är något tråkigt man äter. Man kan dricka mjölk ur vinglas med, glöm ej det!
Mer då?
Budapestbakelse med plommon.
Eftersom bakelsen inte ser så där jättegod ut så gjorde jag en glad gubbe! Öga, öga och en mun. Ser ni?
Mycket väl genomförd söndags lunch.
//H

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela