J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

Trip to Paris

Publicerad 2011-04-17 12:49:34 i Allmänt


Kolla vad jag hann med i natt! Jag gillar verkligen att vi köpt en privatjet, man hinner med så mkt mer än om man reser kommunalt. Dt är ju inte så att SAS landar på hotellets helikopter-platta, inte hämtar dom upp på fotbollsplanen här i Österåker heller.
Det tog exakt 1,5 h att flyga. Fast det skulle inte göra något om det tog längre tid, jag menar vem vill inte stanna på ett plan med varmkälla, ångbastu, kock som jobbat för Micheline Guide förut, gym och massör?
När vi landade på hotellet började det med en välkomstdrink med hotelldirektören och några designers som ville att vi skulle ha deras verk på oss på natten på klubbarna, men tji fick dom! Våran skräddare hade redan sytt upp till Fredde och mig, från mammas design.
Mamma och pappa gick på något möte och mötte upp deras vänner efteråt. Tror dom åkte hem till dom och typ åt eller nåt.
Fredde har ju massa vänner där eftersom hon pluggade där förra sommaren så hon hade snackat med dom och vi åt en jättefin och god middag med några av dom innan vi gick ut och kände plusen i Paris. Mamma och pappa ringde när klockan var 6.45 och undrade vart vi var, planet skulle avgå 7.00. Så då var det bara att ringa chauffören och åka till hotellet och kliva ombord på planet. Väl där tvättade make up atristen av allt smink medans vi låg i sängarna invirade i var sitt fluffigt duntäcke. Jag är egentligen emot dun, men dunet som är i våra täcken är märkta med alla möjliga märken så det känns bra att djuret inte led när det levde.
Nästa helg ska vi nog till mormor och morfar på Rivieran. Någon som vill följa med?

Tjaa, typ iaf. Eller kanske inte alls, men ändå.
//H

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela