J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

fränt

Publicerad 2010-05-03 19:19:24 i Allmänt






Och nu så har jag en sak att säga. Jag vet att jag kanske inte blir jätteomtyckt av några personer för det här, men det bryr jag mig inte om för jag har oxå rätt till en åsikt.
På måndagmorrnar har vi klassråd första lektionen. När vi kom in i klassrummet idag var det någon som hade skrivit en sak på tavlan, typ så här stod det: Vi skriver här ist. så vi oxå har en chans att säga vad vi tycker. Det stod brevid några förslag till vart våra klasspengar ska ta vägen.
Jag vet vem som skrev och tycker det är ytterst barnsligt. Den/dom som skrev det blir absolut inte ignorerade, vi har kollat över de förslag dom har gett. Det var tillochmed så att Amanda fick sitta på en rast och kolla upp priser och sånt, vilket egentligen var deras jobb.
Det är inte så konstigt om dom tycker att vi andra bestämmer allt, vi gör det. Det beror på att dom inte säger något, vill man ha sin röst hörd kan man inte sitta och glo.
Det är inte så att vi inte lyssnar på de saker dom har att säga, det gör vi, men problemet är ju att dom inte säger något.

En sak till:
Vi har sålt kakor i klassen. Nu är det så att en person inte vill följa med på ''resan'' och den personen vill ha tbx sina pengar. Rätt eller fel?
Jag tycker det är fel, vi har ju tjänat ihop pengarna tms, dom tillhör klassen.

Ibland blir jag arg på folk, jag undrar hur vissa människor tänker.
//H

Kommentarer

Postat av: Dom tysta 3

Publicerad 2010-05-04 09:10:08

Om ni håller käften någon gång och lyssnar på någon annan än er själva så ska ni få höra att det finns andra som pratar också. Men tror ni hon vill betala för något som ni ska göra eller? Ta er i arslet, puss och kram

Postat av: Kim Sjöholm

Publicerad 2010-05-04 20:41:24

korkhuvud!!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-05 13:44:14

kan du inte ta det face to face istället för att du ska skriva det så att alla ser det? Skulle vara lite bättre om du vågade prata med mig/oss in persenal istället för att vi ska behöva läsa det på din blogg.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela