J h u l t g r e n

Look! I'm as high as the sun.

festligt värre!

Publicerad 2009-06-20 13:36:50 i Allmänt

igår var jag på kullen och det var jättekul! jag var där med paulina och fredde, träffade brudarna där och dansade lite med dom med. först var vi hemma med massa folk och åt och lite så, sedan åkte vi med jesper och oskar ut till kullen. när vi var på väg sa dom att dom skulle ha cigg, så då åkte vi till konsum, inte öppet. då åkte vi ut på högsjö vägen, men då kom dom på att vi behövde tanka, in till Q8, vi körde fram och tillbaka typ 3 gånger. när vi äntligen var på väg, frågade oskar om vi skulle ha dricka, visst sa vi och så bar det ut till brännskogen. det tog ett tag att komma fram men det var det värt! fredde sa att det skulle nog inte göra så mkt om vi bara åkte runt i bilen hela kvällen. det var en upplevelse för sig, kl var det oxå! ( vi åkte en gul gammal volvo 240! )
vi kom så småningom fram och då var det bara dansa dansa dansa som gällde. det var grym musik, väldigt blandat och dansvänligt. åå, det var sååå kul! timmarna for iväg snabbt som attan! rätt som det var så skulle man hem. mamma och paus mamma inga-lill stod och prata med en full kille som trodde mamma var från stockholm, för att vi har en x5:a. sedan kom han fram till att vi var från västkusten istället och att pappa var från stockholm, för det är bara rika 08:or som har x5. sedan pladdra han på om att han skulle köpa en ännu större bil nästa år och hans pappa hade just köpt en corvette. mamma nämde inget om z06:an och grand sporten. då hade nog han fått spel! haha, det är så kul att prata med fulla människor, så länge dom inte är våldsamma. det var en som hade drämt en ölflaska i en motorhuv sa inga-lill. när vi åkte därifrån var det ju massa folk på vägen och då kan man ju inte köra så fort, då kan det hända att dom på vägen öppnar bildörren och kikar in. mm, det hände. ´´kan vi åka med? snälla, det finns ju plats´´ jo, tjena det är ju som att be om att få bilen ner spydd. skulle inte tro det!
jag hade en jättekul kväll! tack till alla er som var med och för finade den!
mamma frågade om vi dansade med några ´´pojkar´´. ´´ man dansar liksom med alla när man är på en sån här tillställing mamma´´ men visst , några killar kanske det blev. ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela